Händelserika dagar..

Igår var en mycket händelserik dag..
Började med super tidig träning vid kvart i åtta. Hem och snabbduscha och sedan till restaurangen Mandarin med jätte buffén igen. Denna gång var man ju lite mer rutinerad och behövde inte smaka på allt, så man kunde ta det lite lugnare..
Proppmätta tog vi sedan taxi till köpcentret Square One igen. Samma ställe som dagen innan, men nu efter två dagar där tror ja fortfarande inte vi sett mer än hälften.
Jag har handlat alldelles för mycket här... men va faaasen... man e ju inte i Canada varje dag.. Hittade en superfin klänning på Guess som egentligen inte alls passade min budget, men som säkerligen var bra mycket billigare än vad en guess-klänning kostat i Sverige..
Det var faktiskt ett måste... det stod mitt namn på den typ...

Klockan sju skulle vi gå och titta på Mississauga Figure Skating Club's uppvisning.
Typ över två timmar med temat "Movies through the ages". Det var mycket söta små barn, men det blev väl lite långtråkigt ibland. Teamen var förstås roliga att se, och även ett duktigt isdans par.

Andreas kompis Cecilia hade sagt att killarna som tränat för henne gärna ville ta med oss ut på stan efter uppvisningen, Vi hade sagt att vi skulle följa med, men efter uppvisningen var alla skittrötta och ville helst bara hem och sova. De flesta bangade utgång, men vi var några stycken som tyckte det skulle kännas dumt att bara skita i killarna, som tydligen pratat mycket om hur glada de var över att "Team Sweden" skulle följa me dem ut.
Så vi var nio stycken som följde med, mest för att det kändes dumt att skita i det.
Men shit så roligt det blev, har nog aldrig skrattat så mycket. Adrian är en jättesöt kille, men han vet om det., och spelar en del på det.. och ja... det går inte riktigt beskriva.. men vi hade väldigt roligt åt honom i bilen... och det fattade han nog.. Linas ord "löjd" passar nog ganska bra på honom, även om ingen mer än hon nog riktigt vet vad det betyder..
När han skulle in och byta skjorta hemma så satt vi kvar i bilen.. Matilda säger "killar gillar inte när man pillar på deras bilar va", och så pillar hon lite... och helt plötsligt börjar vi rulla bakåt, för då har hon lagt ur handbromsen.
Vi höll på att dö av skratt i baksätet.

Vi åkte iallafall till ett ställe som hette Sugardaddys (vi var en aning skeptiska), som faktiskt visade sig vara ett helt ok ställe. Här träffade vi Adrians kompisar. Bla Brian som tydligen vunnit Canadensiska juniormästerskapen i paråkning.
Killarna var iaf ute efter värsta partyt, och hade bord och helrör och hela kitet. Vi drack bara apelsinjuice och berättade snällt att ville man festa med oss gick det bra att komma till London nästa helg.
Vid två tiden blev vi iallafall hemkörda, och somnade gott i våra sängar efter en lång dag.

Idag hade vi sista träningen innan de officiella VM-träningarna börjar.
Imorgon är det upp tidigt för en tripp till Niagara fallen..

Och en liten hälsning till min älskling... man behöver inte vara svartsjuk på Canadensiska konståkningskillar hur söta dom än e.... du och alla andra vet att jag älskar dig mest av allt.... och jag saknar dig visst... mer än något annat... hade gjort mycket för att få ha dig här hos mig....!!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0