Hemma från en superhelg i Sthlm

Jaaaa.. det blev en jätterolig resa.
Blev hämtade vid tåget av Malin, blev avsläppta i Tyresö centrum där Hanna införskaffade hårfärg och vi intog en god sushi-lunch. Under tiden lämnade Malin av vår alokohol på platsen för kvällens förfest.
Hem till Malin en sväng och hälsade på hennes trevliga föräldrar, fixade oss för kvällen och sen kom Matilda och Amelie och vi fick skjuts hem till Malin och Amelies kompis där det blev thai-mat och massa dricka för tio tjejer.. mycket trevligt!!
Dags för utgång sedan. Som vanligt blev det att springa till bussen, sjukt att man kan springa så i pumps =P

Vi hamnade iallafall på nåt ställe som hette Debaser som väldigt snabbt visade sig vara ett ställe som inte riktigt föll mig i smaken. Som tur var kände Amelie och Matilda samma sak, så vi drog oss vidare för att träffa Amelies kompis på East där vi satt och tog en drink. Riktigt trevligt ställe tycker jag. Sedan började klockan närma sig tre, men vi var inte alls sugna på att gå hem, så vi gick vidare till Hells Kitchen. Intressant upplevelse med alla sorters människor man kan tänka sig.
Här gjorde vi även helgens första kändisspotting i form av Marie Picasso och Bygglovs Matte... inte i sällskap dock =P Somnade till slut gott i Amelies lillebrors säng (som inte var hemma förstås).

Efter några timmars sömn och lite frukost tog vi oss in till stan, och jag, Hanna och Matilda begav oss till vårt vandrarhem, Cityhostel som faktiskt var riktigt fint för att vara ett vandrarhem, men att det skulle ligga endast 400 meter från centralstationen var riktig bullshit!

På kvällen blev det middag med Malin och Amelie på Koh Pangang, Thairestaurangen som Amelie visade förra gången jag var i stockholm. Helt underabart ställe, har ni inte vart där så är det ett måste!!

 

1. Amelies goda och fina mat
2. Vår lyxiga efterätt i form av cognac-flamberat jordgubbsspett med vit choklad och kokos =)




Nu börjar detta inlägg bli väldigt långt, så Backstreet Boys detaljerna får komma i ett eget inlägg =)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0