I don't do mondays!!

Måndagmorgon.
Sjukt trött!
Sov dåligt i natt. Jag hade ont i magen och vaknade typ 100 gånger.
Jag vill krypa ner i min säng igen. Men nä nä..
Off to work!!
Ha en bra dag allihop!

Kommentarer
Postat av: Matilda

Ha det bra du med! :D



Hej! Jodå, det är ju viktigast att vara frisk men ett senior SM är ju stort när man är junior, hehe.

Att gå upp tidigt ... det har väl blivit en del av mitt liv så det är bara att gå upp när klockan ringer! Trots allt är ju 400 meter den jobbigaste och tuffaste grenen inom friidrott.

Jag går och lägger mig runt 21.30 eller 22.00... är ju inte jätteofta träningarna börjar 05.00, flesta börjar runt 05.30 eller 06.00 :)

Men visst, många timmar blir det inte ibland, men man får ta träningarna efter hur kroppen känns, så mycket mer kan man inte göra.

Hur är det med dig? :)

Kram

2008-08-04 @ 12:58:24
URL: http://enidrottandeflicka.blogg.se/
Postat av: joakim engström

Hej ja jag är rätt sliten nu. mitt knä har fått tagit bra med stryk, så det blev rehab träning imorse med cykel,styrka och simning. Nej de såg inte er men hade hört talas om det. Jag är lite bitter att jag inte tog min plats och åkte dit, me får ta kina istället. Synd att du inte kollat på vasaloppet, men då har iaf din far sett mig på teven. Du får titta nästa vasalopp;) Så får jag se till att visa mig;) Grym tävling vilket fall! Vad jobbar du med? ja jag pluggar till lärare i Falun. Har läst idrott och hälsa och ska läsa ett till ämne nu! Vad tränar ni på sommaren? Ha det bra på jobbet, Kram!

2008-08-04 @ 13:33:06
URL: http://engstromjoakim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0