Going for Gold!!

Här kommer en första rapport från Zagreb.
Har lånat mammas dator och har efter många om och men lyckats koppla upp mig. Fort går det inte, men det verkar ju funka iallafall =)
Vi hade väckning klockan åtta, men jag vaknade redan halv sju av vårat j*vla element som ger ifrån sig en liten smäll var trettionde sekund. Försökte verkligen somna om, men efter ett tag fick vi dessutom ett telefonsamtal från en amerikansk lagledare som inte verkade ha så bra koll på i vilka rum deras åkare bor.. Hmmpf..!!

Dagens första träning var i träningsarenan, vilket hade som följd att det inte var så mycket publik. Vi har ju dock ett helt gäng fans hemmifrån som redan ankommit, så det var ju varken tomt eller tyst på läktaren, men så mycket utomstående folk var det inte.
Men nu är det snart dags för träning igen och denna gången är det i tävlingsarenan, så förväntar oss lite nyfikna åskådare. Och nu kommer väl antagligen domare och tekniska specialister också vara på plats.

Första träningen kändes iallafall helt ok. Känns skönt att ha gjort premiärträningen och skakat av sig lite nervositet.
Nu blir det lite vila innan det är dags igen.

Förresten, för er som är avundsjuka på vädret som skulle vara här (19 grader och sol), så behöver ni inte vara det längre. Det är grått, dimmigt och småregnar..

Kommentarer
Postat av: Linnéa

Kul med lite rapporter från Zagreb. =) Lycka till o jag håller alla tummar för att det blir ett GULD!



Kram Linnéa



P.S Här skiner solen och det har varit riktigt varmt idag.. Det brukar ju annars vara varmt i Zagreb vid den här tiden, så håll ut.. =)

2009-04-01 @ 19:07:47
Postat av: Matilda

Vad kul med rapport =). Hoppas andra träningen gick bra också! Nu mosar ni världen!

2009-04-01 @ 20:33:25
URL: http://kanadabloggen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0