Liten sammanfattning

Okej, jag ber om ursäkt.. har fått x antal klagomål över att jag varit sjukt dålig på att uppdatera.
Det har blivit sena kvällar i princip varje dag, och att skriva i bloggen har helt enkelt inte varit prio ett..
Målet med tävlingen är iallafall avklarat, första officiella universiadguldet i Teamåkning är nu svenskt och idrottshistoria har ännu en gång skrivits av Team Surprise. Första officiella VM guldet och första officiella universiad guldet.
Måste säga att det känns helt okej!!

Innan vi lämnade Harbin hann vi med en hel del annat skoj. Jag, Anna och Lina skippade att följa med på shopping och gick istället och kollade på short-track. Sjukt häftig upplevelse måste jag säga. Anna tog en del riktigt fräcka kort som jag kanske kan få låna nån gång i framtiden. Sedan var vi även och såg två hockeymatcher med USA.
Om ni vill kan ni kolla detta klipp på Youtube som är lite roligt. Anna och Lisa har varit hos de amerikanska hockeykillarna för att lämna svenska flaggor till dem som de ska använda när de kollar på vår tävling samma kväll. Bara det att våra konkurrenter i Miami University har sett detta, och är visst lite rädda att förlora sin hejaklack :P

Dessutom fick vi ju åka på galan med alla de andra madljörerna. Började på morgonen med träning tillsammans med singelåkarna, paråkarna, isdansarna och en hysterisk koreograf. Han fick väl ungefär som han ville tillslut, även om Andrea förstås inte kunde låta bli att ändra iallafall liiiite på hur vi skulle göra.
Vi åkte vårt långprogram på galan. Det var väl inte precis det besked man ville få direkt efter att vi vunnit guldet, men det var bra att vi gjorde det. Blev ett hyfsat åk.. var lite svårt att ladda om, man slappnar ju automatiskt av efter en sådan tävling. Men det gick okej vilket var tur med tanke på att ishallen som tar typ 11000 pers var heeelt proppfull.

Efter galan kom det israeliska paret som vann isdansen in och ville ta kort med oss, och senare när vi kom till hotellet kom några av singelåkarna och bjöd oss på deras "fest". Precis som förra universiaden verkade det som att de övriga konståkarna fick upp ögonen lite för teamåkning och de verkade faktiskt riktigt imponerade!!

Efter över en vecka med dålig mat och dåliga rum var det rena lyxen för oss att komma till vårt hotell i Peking. Jättefina rum. skööööna sängar och äntligen ett fräscht badrum.
1½ dag i Peking avklarad och vi har redan hunnit med både sightseeing och en massa shopping. Väcktes klockan sju imorse och sedan har vi hunnit med Himmelska fridens torg, Den förbjudna staden, en silkesfabrik och det himmelska templet, samt nu på kvällen varit på middag och ätit den klassiska maträtten Peking-anka. Och hittils har jag handlat två par jeans, två par väskor, skor, t-shirtar och lit presenter som jag inte tänker skriva om här... Då ska tilläggas att den riktiga shoppingdagen är först på söndag. Lite smått orolig för det här med övervikten.. men, men.. det får lösa sig..

Nu ska jag krypa ner i sköna sängen och sova. Blir tidig väckning imorgon också.

Kommentarer
Postat av: Matilda

Återigen en hysterisk koreograf ser jag =D Haha...det verkar finnas gott om sådana. Å 11000!!! Galet mycket folk ju! Wow. Kollade på klippet...först fattade jag inte (såg det innan jag läst kommentaren till det) men var ju urkul =D



Verkar inte gå någon nöd på er direkt. Det är ju inte utan att man blir liiiiiiiiiiite avundsjuk! Får helt enkelt förtränga att den här säsongen nånsin existerat...så det inte känns som att jag missat så mycket ;-)



Ha det nu underbart sista dagarna!!



stor kram till dig! hälsa resten av gänget!



2009-02-27 @ 23:12:40
URL: http://kanadabloggen.blogspot.com
Postat av: Matilda

du...adressen till klippet funkar inte...

2009-02-27 @ 23:13:31
Postat av: Anonym

Du vet väl att man har tomma resväskor när man åker till Peking.....om inte så förstår du det snart!! :-)

Lycka till för ni har ju också VM i shopping!!

2009-02-28 @ 07:29:24
Postat av: Elli

Jo.. det gör man ju absolut... iallafall om man inte måste ha med sig ett par skridskor, fyra klänningar, träningskläder, massa lagfleecar + vinterkläder för att man ska vara i typ 20 minus.. =P



Matilda: nej ja märkte att klippet inte funka, ska kolla det... sjuk komiskt!! SAKNAR DIG HÄR!!

2009-02-28 @ 15:20:31
URL: http://godisen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0