Från Turkiet till Milano

Blev några korta dagar hemma för att tävtta och packa om, och nu är vi på plats i Milano för nästa tävling.
Äventyret i Turkiet slutade inte riktigt som planerat. Redan när vi kom till Turkiet var det några i laget som inte var helt friska. Under de första dagarna blev några sämre, och vår lagledare Mona började bli bundis med läkaren som fanns i Athletes Village.
När det var dags att åka kortprogrammet var det några som hade feber :(
Vi tog oss igenom kortprogrammet, men det hade kunnat vara mycket bättre tyvärr. Vi hade mycket småmissar och åkte inte alls så bra som vi gjort på träningarna.. Vi slutade på en tredje plats efter korta. Inte vad vi tänkt oss, men med tanke på vårat åk så känns det bra att vi "bara" var 3 poäng från ettan (Rokettes, Finland)och knappt 1 poäng från tvåan (Marigold, Finland).
Vi var riktigt peppade att få visa vårt långprogram och ta igen de där tre poängen kommande dag, men när det var dags för frukost fick vi veta att det var ännu fler i laget som hade hög feber.
Ett kortprogram kan man med lite vilja ta sig igenom även om man inte är helt hundra, men ett långprogram är väldigt mycket jobbigare. Det är kanske möjligt att det hade funkat om det var EN person som inte mådde helt ok.. men nu var det inte så, utan totalt tror jag det var tio eller elva stycken som åt penicillin.
Vi fick ta det riktigt tuffa beslutet att dra oss ur tävlingen. Något som aldrig hänt Team Surprise, och inget annat lag heller vad jag vet för den delen.. Det blev riktigt mycket tårar den förmiddagen.
Trots det tråkiga slutet hade vi en helt underbar resa.. Träffade så mycket roligt folk och är många erfarenheter rikare.

Nu har vi iallafall hunnit ladda om lite snabbt under några dagar, och nästan alla är friska igen, så nu är vi på plats i Milano.  På lördag och söndag är det dags för tävling och det ska bli så kul att äntligen få visa vårt långprogram.

Imorgon blir det 1,5 timmes träning och sedan lite shopping. Det är väl nästan ett måste när man är i en sådan mode metropol som Milano.


Kommentarer
Postat av: Matilda

2011-02-11 @ 07:33:15
Postat av: Matilda

Njut nu av Milano! Berschka är en affär att rekommendera. Hyfsat billiga och snygga kläder :-)Kram!

2011-02-11 @ 07:34:25
Postat av: Alexandra

GRATTIS till guldet!! Hur roligt som helst!! :)

kram

2011-02-14 @ 13:45:40
URL: http://thesmalltowngirl.blogg.se/
Postat av: Linda Nylund

Vad rolig dina inlägg verkar vara. kommer verkligen att läsa igen! (: Ha en bra vardag :)

2011-02-22 @ 15:27:47
URL: http://jade.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0