tre små ord

Sitter här med världens största kopp te typ...
det här har vart en skitdag.. låg kvar i sängen typ till halv tre..
Men det har funnits små saker som har varit bra också..
Fick höra tre mycket oväntade ord... men som betyder hur mycket som helst... =)

Klar på jobbet

Gick så himla bra för mig på jobbet idag.. så blev färdig skit tidigt, tilloch med med lite grejer jag ska göra nästa vecka.. så har redan fått gå hem.. Skönt.. fast ändå inte.. jag har nämligen absolut ingenting att göra.
Verkar som att det kanske skiter sig me after-worken ikväll också.. typ ingen som e på, så himla tråkigt.
Ska ut sen iallafall, men vet inte hur det blir med förfest och såntdär isåfall.. känns lite segt nu, men, men.. vi får väl se, jag hoppas att det blir en bra kväll ändå..

lessen

Åååh, men gud.. jag säger som Carro, det här knäcker mig..
Det kan inte vara bra någonstans..

Sömnbrist

Men nej, varför gör jag såhär..?!
Bestämmer mig för att gå å lägga mig direkt efter träningen, men så fastnar jag här.. Ska liksom börja jobba om sex timmar, kommer vara död...
Började läsa Carros dagboksinlägg på nattstad å var tvungen att läsa alla... hallåå?!! Kunde jag väl göra imorn då istället..
Jaja, jag kan nog klara mig igenom timmarna på jobbet, ingen träning imorn ju, så det är inte hela världen om jag är trött.. Behöver inte vara superpigg på eftermiddagen eftersom jag inte ska träna.. förhoppningsvis mysa med en söt pojke dock, men jaaa.. det är ju inte speciellt jobbigt, och det orkar jag alltid!!! =)

Rik...!!

Japp, det känns konstigt att tänka, och ännu konstigare att skriva, men jag har massa pengar =)
Första heltidslönen idag då... så gött....!!!

Kom nyss hem från jobbet.. orkade inte vänta på bussen, så gick hem istället.. sjukt varmt med jobbkläderna när det typ är 25 grader varmt ute. Ganska bra dag på jobbet annars, lite segt, men trevlig lunch med Carro. Supergod tex-mex buffé och sedan latte på Stenungstorg. Vi är rätt bra på att dricka kaffe jag och Carro.. dricka latte och snacka om våra pojks.. njaaa.. dom verkar ha endel gemensamt, minst sagt...!!!

Igår på träningen fick vi veta att vi är träningslediga på lördagmorgon.. mycket mycket bra...!! Vi ska på afterwork på fredag me jobbet, å nu betyder ju detta att jag inte behöver gå hem å typ klockan tio utan kan hänga me dom andra ut sen... ska bli riktigt skoj... längta!!!

Mobbad

Har ringt typ varenda människa jag känner som bor nära mig.. men näää, inte en enda person som vill leka me mig.. *suck* Värsta goa humöret var jag på när jag kom hem från träningen..skittrött, men fast bestämd över att inte sova bort min lediga tid.. Men nu sitter jag bara här å har skittråkigt..

Morgonträning imorse då.. sen var jag och mamma på bokmässan och shoppade loss totalt, vi köpte säkert 20 böcker... massa nice pocketböcker... undrar bara vilken man ska börja med =P

Igårkväll var jag typ två timmar på sjukhuset med mina kära killkompisar (läs fotbollshuliganer) som hamnade i slagsmål kvällen innan när de var ute på krogen.. stackars Robin fick stanna hela natten på sjukhuset.. men dom lever allihop iallafall =)


Funkar det??!

Men åååååhhh.. ja tycker om honom så mycket, men ibland undrar jag alltså....

sova

Ja... den där personen som jag tycker om nåt helt ofattbart mycket... han är himla bra på att sova iallafall..
Hallååå, nu är ju klockan tvåå...!!!

Ledig!

Började dagen med tre timmars morgonträning, och har nu kommit hem och tagit typ världens längsta dusch.. Himla skönt asså.

Idag är det lördag, ledigt från jobbet... skönt är det.. fast trivs jättebra. Sånna himla goa tjejer på jobbet, så det är jättekul =)

Morgonträning imorgon också, så nåt party blir det inte ikväll..Men det är väl lika bra det med tanke på ekonomin. På måndag är det dock lön.. min första heltids-lön då.. ska bli så gött.. Var inne i stan igår eftermiddag med Carro från jobbet.. såg två par sååå fina skor/stövlar.. vill ha, vill ha...
Å det bästa är att efter måndag så kan jag köpa dem om jag vill =)

Nu är det städa rummet som gäller.. verkligen inget roligt, men, men.. ett måste..

Fredag

Ikväll har det vart träning.. sen hade vi lite säsongs kick-off med laget... käkade massa mat, godis å daimtårta, å lekte lite lekar å sånt... trevligt =)
Lina lärde oss tillexempel att det är lika mycket fett i en jordnöt som i 22 meter gurka (!)... hur mycket fett är det egentligen i 22 meter gurka då?? bara vatten typ ju...

Imorrn blir det träning, födelsedagskalas, å sen utgång med flickorna... Peppad..!!!


Jobb & träning

Har knappt hunnit med nånting förutom jobba och träna dessa två veckorna. Mycket ovanlig situation för mig, men det är iallafall jättekul på jobbet. Verkligen skitgoa människor också.
Dessa två veckorna har vi varit inne i stan på ett cmc för att lära oss allt, men imorgon är sista dagen där, så sen kommer vi starta vårat eget. Ska bli kul.. Kommer även få träffa andra hälften av vår grupp på måndag, ska bli spännande..

Nu är det snart iväg till träningen, tre timmars isträning ikväll.. Det känns i benen att man cyklar och springer i trappor hela dagarna, men, men det är gött att få sig lite extra träning på betald tid =)

Träning imorrnbitti

Jahopp.. så sitter man här igen en fredagskväll å tråkar eftersom man ska upp å träna imorrnbitti..
Inte jättekul, men, men... sånt är livet för en isprinsessa.. iallafall om man ska bli bäst =P
Har faktiskt vart på kalas.. trevligt trevligt.. var grymt nervös, för jag kände ingen... utom den personen jag gick dit med då... men, men, det gick bra =)
Klockan är elva.. ska åka till ishallen om åtta timmar, så borde gå å lägga mig, men jag e inte trött än.. ska nog läsa lite bloggar.. har vart dåligt med det på sista tiden, både att läsa å skriva.

Imorrn kväll e det PARTY! Förfest hos mig me tjejorna... ska bli ROLIGT!!!

Vill tillbaka..

Tyskland



RSS 2.0