Relax!!!

Idag efter jobbet har jag försökt göra alldelles för många saker samtidigt.
Städa, diska, packa upp grejer från Ullaren, koppla in vår nya bärbara telefon, slå in julklappar, laga mat och göra mig iordning för Liseberg med allt vad det innebär.. Allt på samma gång.
Nu sitter jag här iallafall färdigsminkad och med håret uppsatt och väntar på att mitt kaffe ska bli klart.
Tanken var att jag skulle hinna dricka det i lugn och ro, men jag ska hämta Sofie om 18 minuter, så jag vet inte det jag.

Ikväll är det alltså dags igen för julshow på Liseberg. Johan kommer hem alldeles strax och jag ska försöka övertala honom att följa med och titta, men jag vet redan att det är onödigt.
Vet iallafall att Emelie har fått med sig sin Fredrik till Liseberg ikväll, så de kommer och tittar.. Alltid kul när det är någon man känner som kollar.

Imorgon lär jag inte hinna skriva något här, för det blir en totalt fullspäckad dag.
Börjar med träning 8-11 och sedan två föreställningar på Liseberg. Efter det raka vägen hem till Maggie i Kungsbacka för glöggfest med laget. Underbaraste Emelie påstår att hon kan hämta mig imorrnkväll/natt. Får undersöka detta noggrannare imorgon, annars får det bli barnglögg för mig hela kvällen..

Nu kom Johan, ska starta min övertalningskampanj =)

...

Har inte bloggat på år och dag... eller iallafall inte på typ tre veckor.
Har hänt endel, och mycket har vart upp och ner, men nu är jag back on track igen, och allt är som vanligt!!
Idag är (var) det tisdag och det betyder som vanligt Kortedala-träning, vilket i sin tur innebär träning ända till klockan elva,
så som vanligt sitter jag här mitt i natten och är inte det minsta trött. Mindre bra när man snart ska upp och jobba igen.

Imorgon ska jag och Emelie ta en roadtrip till Ullared, så jag hoppas på en tidig dag på jobbet. Gärna så som veckan har börjat, för vi har slutat vid halv ett både måndag och tisdag. Helt okej faktiskt!!!
Har för en gång skull hunnit umgås lite med mina kära vänner istället för att bara rusa iväg till ishallen med en gång.

Idag har jag även haft lite telefonkontakt med min kära mor som är i USA med jobbet. Hon hade hittat nån affär med supermycket rea, så hon ville att jag skulle gå in och kolla på nätet om det var något speciellt hon skulle köpa... wiiiie, jag gillar!!! Hade ju inte haft något emot att själv åka till USA och shoppa, men jag sparar mina pengar till Kina i Februari, där lär det också bli endel inhandlat. Vår tränare Andrea var i Kina med Koffe för några veckor sedan, så hon har rekat hela Peking åt oss och vet precis vilka köpcenter vi ska till.. Haha... hon har nog guldmedalj i shopping också.

Nej, nu får jag väl ta och krypa ner i sängen så det iallafall blir några timmar sömn innan det är dags att gå upp igen.


Nej, livet är inte rättvistJag tar den enkla vägen och länkar till Elins (Johans systers) blogg,
för jag vet inte riktigt vad jag ska skriva själv.

RSS 2.0