Morgonstund har guld i mun

Körde Johan till jobbet i morse. Dels för att kunna ha bilen under dagen, då jag ska fixa massa grejer, men framförallt för att det är ett bra sätt att säkerställa att man kommer upp i tid.
Nu har jag hunnit med både frukost och att ladda första omgången i tvättstugan.
Idag står tvätta, packa, plugga, städa, handla och träna på schemat, så det är verkligen fullt upp.
Om det kunde sluta regna lite så överväger jag en morgonpromenad under tiden nästa omgång i tvättstugan är igång, men vi får se, känns inget vidare att ge sig ut i det här rusket.
2 dagar kvar till Österrike.. härligt!!


Depp

Denna söndag har varit en sån där dag då allt känns fel.
Känns som att livet bara rullar förbi och det händer inget roligt alls.
Längtar tills på fredag då det är dags att återigen sätta sig i bussen med mina favorittjejer. Bara mysa till det ordentligt med massa filmer och gött tjejsnack. Ca 20 timmars total vila innan det är dags för ännu tio dagars stenhårdträning i Österrike.
Då händer det iallafall nåt.. och förhoppningsvis är det inte grått och regnigt..



På isen i Österrike för många år sedan...


Seeeg

Kan säga att det inte direkt känns som första dagen efter vilodag idag.
Vet inte vad det är med min kropp. Antingen är jag bara sjukt sliten, eller så är det någon äcklig infektion på g..

På tal om det är jag verkligen i valet och kvalet angående svininfluensa vaccin.. det är så mycket rykten och påståenden hela tiden så man vet ju varken ut eller in. Å ena sidan lär man ju ångra sig grymt om man inte tar det och sen blir sjuk, men å andra sidan känns det så skevt att gå och ta den, och mer eller mindre kunna räkna med att må dåligt dagen efter. Okej, alla gör ju inte det, men väldigt många jag känner har blivit totalt avdäckade..

Imorgon ska jag inte till skolan vilket innebär att jag kan ta lite sovmorgon. Är inte ledig egentligen, utan vi i projektgruppen ska jobba hemifrån, men lite mer sömn än de senaste dagarna kan de iallafall bli.
Denna veckan har vi vart i skolan tidigt (läs kl 9) varje dag, och även varje dag suttit kvar efter lunch. Det låter ju verkligen inte speciellt mycket, när jag jobbade började jag klockan sju varje dag, men sedan skolan började kan jag nog räkna antalet sådanna dagar på ena handen. Är man inte van vid det känns det ganska jobbigt. Innan jag började plugga fick jag ofta åka direkt från jobbet till träningen, men det är lustigt hur fort man ställer in sig på nya vanor.

Nu ska jag krypa ner i sängen och se dagens avsnitt av Paradise Hotel.. Det är verkligen min typ av program. Känns lite konstigt bara, alla är så små helt plötsligt =P Jämför med när det gick för några år sedan, då var alla äldre, nu är majoriteten yngre än mig.
Sängen som sagt och hoppas på att vakna upp som en ny människa imorgon.


Regn, städning, skola..

Idag har det varit riktigt äckligt väder här i Göteborg och jag är mer än nöjd över att behövt vart ute knappt tio minuter.
Nyss hemkommen från skolan och jag är egentligen riktigt sugen på en tupplur, men det är ju något jag brukar undvika efter jobb/skola om jag inte ska iväg och träna senare på kvällen. Då kan man ju lika gärna gå och lägga sig lite tidigare sen istället.

Obeskrivligt skönt med vilodag idag. Lisebergsuppvisningen är förvisso inte superjobbig, men det är ju inte direkt samma sak som en ledig dag som det skulle varit annars. Känns en hel del i vaderna också efter gårdagens löpning även om den var riktigt lugn.

Jag ska spendera kvällen med att försöka göra ett ryck här och städa lite, kan verkligen behövas. Sedan blir det matlagning och eventuellt lite pluggande. Johan ska iväg på dubbla träningar (han imponerar verkligen nuförtiden =P), volleyboll och innebandy, så jag har tid på mig.

På tal om skolan så hade vi handledarsamtal imorse med vårt projektarbete. Måste faktiskt säga att det känns grymt bra. Var nästan enbart positiv kritik, och får man kommentarer som att vi tänkt på saker som vissa på examensarbetesnivå antagligen inte skulle gjort, så kan man ju inte vara annat än nöjd.


Premiär på Liseberg

Väldigt snart ska jag krypa ner i sängen och det ska bli underbart skönt.
Min kropp är sjukt trött efter denna träningsveckan. Eftersom Lisebergspremiären var idag så har vi ju vart klara med julprogrammen i början av denna veckan och kunnat träna lite mer på tävlingsprogrammen igen. Det är verkligen skillnad på nivån, träningsvärk både här och där.. och sen lite snygga blåmärken på det med från all lyftträning =P

Premiären på Liseberg idag gick iallafall helt okej. Tyvärr började musiken strula flera gånger, kändes som värsta kaoset ibland, men åskådarna påstår att vi skötte detta lilla missöde proffsigt, så vi får väl hoppas på det.
Nästa tillfälle är inte förrän om två veckor, men till dess ska de förhoppningsvis ha hunnit få koll på sin musikanläggning. Inget regn iallafall.. nice!!
Kolla bilder på Josefines blogg!

Nu blir det som sagt sängen. Samla lite energi inför nya veckan med  massa träning och projektarbetesplugg.

Sov gott!!


Ishall och kalas..

Fullspäckad helg som vanligt..
Igår var det först skola.. Hemtentorna lämnades in och det känns helt sjukt befriande.
Sedan var det träning och efter det raka vägen ut till Sundhammar och kalas för Johans lillasyster.
God mat och trevligt sällskap och alltid lika mysigt att få krama lite på de små söta bebisarna =)

Idag har det vart ishallen precis hela dagen. Har bara kommit hem och fått i mig lite mat och ska snart in till stan igen. Födelsedags-/Inflyttnings-/Tenta fest hos en klasskompis. Inte för att jag vet om man kan ha tentafest när det "bara" varit hemtentor, men i vår klass kan man ha fest för det mesta =P
För mig blir det dock lugnt, tänker vara lite social, sedan åker jag nog hem till sängen när de andra drar ut på stan. Premiär på Liseberg imorgon ju..


Scandinaviumträning

Tro det eller ej, men nu är båda mina hemtentor mer eller mindre klara.
Ska pilla lite med referenserna imorgon. Det är svårt att avgöra hur mycket tid man ska lägga på det. Det står tydligt i instruktionerna att man ska ha med referenser, men samtidigt har de ansvariga på kursen sagt säkert tio gånger att vi inte kommer bedömas på refererensera denna gång..
Hm.. lite smått tvetydigt sådär..

Ikväll är det träning i Scandinavium. Onsdagsträningar där kan nog vara mina favoritträningar. Anledningarna är många men att de bara är 1,5 timme är ingen nackdel, då kan man verkligen fokusera och ge allt hela träningen. Sedan att man nästan alltid kan träna i linne eftersom det är varmt är ju inte heller något minus.

Idag kommer singelåkarna också så ska vi se till att allt klaffar inför premiären på söndag.


Team Surprise - The world's greatest team

Fick faktiskt lite gjort på hemtentorna och nu är det bara lite småpill kvar. Ska verkligen se till att göra det imorgon så är jag helt färdigt sen. Kommer nog vara helt obeskrivligt skönt =)

Nu ska vi snart hem till mamma och pappa och fira pappa lite med middag. Jag tränade hela eftermiddagen och kvällen i söndags, så blev inget Fars Dags firande då..

Delar med mig med en av alla videor jag har tittat på idag istället för att plugga:


Gör det bara!!

Att det ska vara så svårt att skriva klart de jäkla hemtentorna.
Idag har jag utforskat hela YouTube istället för att skriva..
Från och med nu och fram till Johan kommer hem från jobbet blir det dock endast plugg som gäller.
Återkommer kanske senare och berättar hur det gick.. =P


Regning pluggmåndag

Fy.. man blir deprimerad bara man tittar ut genom fönstret.
Som tur är har jag inte behövt göra det speciellt många gånger idag. Ögonen har vart fästa på datorskärmen och mina två hemtentor. Frågan är om man inte blir lika deprimerad av det.
Hela klassen jublade när vi precis tagit oss igenom vår första salstenta och insåg att det "bara" skulle vara hemtentor i nästa kurs. Hm.. det vette sjutton om jag inte hellre hade haft en salstenta ändå..
Antar att det alltid kommer kännas som det andra alternativet hade varit bättre.
Det går sjuuuukt segt, men det går iallafall framåt.
Nu väntar jag på att dagens andra kaffekopp ska bli färdig.
Kände att jag behövde en paus!!


RSS 2.0