Varför pluggar jag nu?!

Har pluggat rätt mycket idag, men sedan gick jag in på vår studentmail och där hade jag fått ett mail om när omtentan kommer vara. Hallå.... 16 april.. SEXTONDE APRIL!!
Det är typ en evighet kvar. Det är tillexempel EFTER VM, och allt som är efter VM känns sjukt avlägset.
Visst kan det vara bra att plugga nu när man har tid, men det ska ju gärna vara lite fräscht den dagen man ska få ner det på papper också.
Därför blir det inget mer plugg idag utan det blir till att njuta till fullo av OS idag.
Massa spännande. Nedan bjuder jag på en bild av curlingkillarna från när de hejade på oss i långprogrammet på Universiaden i Kina för ett år sedan. Ska bli riktigt kul att följa dem..


Mamma, jag vill ha en OS-mössa

Förut hade vi en tjej i vårat lag som heter Yuiko och är från Japan.
Inför en tävling gjorde hon jättefina halsdukar till alla oss i laget där det står Surprise skrivet med paljetter. När vi var i Frankrike på årets första tävling så hade vissa i laget dessa halsdukar, och Amanda som inte åkte i laget på den tiden när Yuiko gjorde det, och därför inte har någon sådan halsduk var tydligt avundsjuk.
I söndags på alla hjärtans dag fick hon en liknande halsduk. Amandas mamma som också är lagledare hade lånat med sig en av halsdukarna hem och gjort en "kopia". Amanda tyckte detta var extra gulligt då hon visste att hennes mamma inte alls tycker om att sy..

Så nu till rubriken till detta inlägg.. Jag har sett många på internet efterlysa vart man kan köpa de svenska OS-mössorna. Det verkar inte gå, men däremot kan man göra en själv. Så  =Pmamma.. du har väl inte så mycket för dig därborta i USA.. bara en hel lägenhet att möblera och sådär.. men när det är klart och du får lite fritid så... här finns mönstret.. =P


Känner med skidskyttetjejerna..

Oj vad jag känner igen deras känsla när man ser deras intervjuer från igår.
Kunde vart vem som helst i vårat lag för en vecka sedan.
Att komma i mål och känna att man presterat bra, men resultatet visar något helt annat.
Media försöker få dem att skylla på dålig valla, men det verkar de inte vilja, precis som vi inte gärna skyller på domarna. För man vet hur det låter för den som inte är insatt.
Men som sagt, känner verkligen igen deras svar "Jag har ingen aning" på frågan om vad som hände.

Blir också fruktansvärt irriterad på folk som säger: nu kanske de förstår att det inte bara är att åka och hämta gudmedaljerna på ett OS, man måste tävla också.
Är det någon som har fått det att verka som att guldet redan var vunnet så är det väl svenska folket, knappast åkarna själva.

Nu ska jag åka till ishallen och spendera resten av dagen/kvällen där. Har lite dåligt samvete att jag inte kan hitta på något mysigt med Johan idag på alla hjärtans dag, men ärligt talat är han väl ganska van.
Lovar att gottgöra det alla hjärtans dagar efter att jag slutat åka =P


BK Häcken mot Barcelona

"För mig är denna tentan som att jag är BK Häcken och jag måste spela oavgjort mot Barcelona.För mig är denna tentan som att jag är BK Häcken och jag måste spela oavgjort mot Barcelona."

Så lär en fotbollstokig klasskompis sagt angående fysiologitentan på onsdag.
Skön jämförelse.. och jag förstår precis. Det är galet mycket som ska tryckas in.

Alla mina klasskompisar råpluggar för tillfället, jag pluggar också, fast inte alls i samma omfattning. Jag borde verkligen ta till vara på dessa dagar som är avsatta för instudering, men så var det det där med kniven mot strupen som behövs. Missar tentan på onsdag eftersom vi då åker till Schweiz för årets andra internationella tävling.
Nu blir det träning innan vi tar helg här hemma..


What doesn't kill you makes you stronger..

Blev inget guld...
Ingen medalj alls för den delen.

Det var våran första tävling medans de andra har tävlat sen i December, så man kan ta att vi inte vann, men att det skulle vara såååå mycket poäng uppåt? Nja?! Det känns inte helt bra..
För några timmar efter tävlingsslutet kändes det riktigt tungt.. Det var ju liksom meningen att det skulle bli skillnad nu, och inte bli som på VM de två senaste åren.För några timmar efter tävlingsslutet kändes det riktigt tungt.. Det var ju liksom meningen att det skulle bli skillnad nu, och inte bli som på VM de två senaste åren.

Med lite distans till det känns det lite annorlunda.. fortfarande jättetråkigt och besviket, men någt mer hanterbart... vi ger inte upp.. Två månader kvar till VM, och vi gjorde trots allt två åk som vi var riktigt nöjda med.


Dreams of gold..På söndag bjuder jag förhoppningsvis på en ny guldbild...
Imorgon åker vi till Frankrike för säsongen första tävling. Skridskorna är rengjorda och väskan (nästan) färdigpackad, och min förkylning är nästan bra...
Kommer vara imorgonkväll iallafall när vi ska gå på isen i Rouen.
Sjukt pepp på att ta hem årets första guld.
REVANSCH!!!!


RSS 2.0