Sista veckan..

Jag har en riktigt slapp förmiddag här.
Ska på jobbintervju klockan två, blir spännande, men sitter som sagt bara och slappar framför datorn nu.
Har googlat runt för att se om jag kan hitta nåt kul att göra i USA nästa vecka. Kom in på massa bloggar som skrivs av Au-pairer i Philadelphia, så har bett om tips. Hopppas de ramlar in snart.

Göteborgsvarvet gick som det gick.. Det var sjukt varmt, och tiden blev sju minuter sämre än förra året =( Dessutom har jag ont i en tå och i ena höften, så det är väl sådär.. men, men.. kommer garanterat göra om det nästa år ändå.

Sista veckan i skolan nu.. Tänk att det redan gått ett helt år på universitetet. Denna veckan ska jag förutom tre inlämningsuppgifter och en redovisning i skolan hinna med de fyra sista isträningarna, två jobbintervjuer, skolavslutningsfest + 25 årsfest och förhoppningsvis hinna packa lite också. Jag och Johan hade egentligen tänkt åka med mer eller mindre tomma väskor och shoppa massor, men vår ekonomi håller inte riktigt för den planen, så får nog ta med lite kläder ändå.

Lite mat nu då, och så fixa i ordning mig för jobbintervju.

21 timmar kvar till 21 km

Här sitter jag och laddar med vatten från min nya blåa vattenflaska.
Dagen startades med att hämta upp Emelie på stationen när hon kom från Växjö, också vidare till Frölundaborg för att hämta ut våra nummerlappar till morgondagen.
Efter ett samtal i skolan igår med Ellinor och Jimmie angående kändisspotting var det lite kul att den första person jag såg när vi kom in till Frölundaborg var Yannick Tregaro.
Som tur är kom både jag och Emelie undan billigare än förra året på mässan som fanns efter nummerlappshämtningen. Tråkigt nog hade de tagit bort möjligheten att köpa valfri tröja/linne och få ett fint Göteborgsvarvet tryck på.. Vi blev lite sura och struntade helt enkelt i shoppingen pga det..

I år är vi inte så många från laget, men desto fler från klassen som ska springa. Fast nu verkar det tyvärr bli lite bortfall då vissa är sjuka  =( Jag har också känt mig lite hängig i veckan, men tagit det riktigt lungt och skippat alla träningar med laget. Imorse när jag vaknade när Johan skulle gå till jobbet kändes det inte helt ok i halsen, men jag skyndade mig att somna om, och nästa gång när jag vaknade kändes allt helt ok..

Nu ska jag strax åka till Landvetter och hämta mamma och pappa som varit på Kreta i en vecka, inte alls avundsjuk. Sedan blir det kanske lite middag hos dem om jag har tur, blir väl till att ladda med pasta eller nåt =P Sedan ska jag försöka få med mig mamma till ishallen. Ikväll står det isintervaller på schemat men vår fystränare Katrin gav mig och Sanni ledigt från det passet. Tack för det!! Känns inte helt optimalt med intervallträning kl 22 kvällen innan Göteborgsvarvet. Men hälsa på en sväng kan man ju alltid göra..

Dripp dropp, dripp dropp

Eftersom mamma nämner det nästan varje gång vi pratar antar jag att det är dags att ta upp det här med bloggen igen. Luften rann liksom ur mig lite där efter VM när det inte riktigt gick som det skulle, och sen dess har det bara inte blivit att jag skrivit nåt.
Men ok, att mamma vill ha lite koll på mig där borta på andra sidan atlanten är väl fair enough..

Planerna för dagen var egentligen gå upp tidigt, ut och springa det sista långpasset innan Göteborgsvarvet nästa helg och sedan åka ut till Johans mamma och greja lite med vår båt.. Riktigt så verkar det dock inte bli..
Johan hade universums värsta astma/host attack i natt och hostade konstant i två timmar (kändes det som iaf), vilket resulterade i urusel sömn, vilket i sin tur slutade med att jag inte gick upp förrän vid elva.. Johan sover fortfarande. Ute ösregnar det, ser mer ut som oktober än maj, så något pill med båten lär det inte bli. Löpningen då? Jag tycker ju egentligen inte att lite regn är en godtagbar ursäkt för ett planerat träningspass, men faktum kvarstår att det krävs lite mer energi för att ta steget att ge sig ut i det här vädret... så jag jobbar på det här i soffan med mitt kaffe och min bok..


RSS 2.0