Vilken tajming! Titta vad som låg och vän...

img_9828 (MMS)

Vilken tajming! Titta vad som låg och väntade när jag kom hem.. Köpte den för ett bra tag sen på gradera och var faktiskt lite orolig över huruvida jag skulle klara av att hålla mig borta från den mitt i allt tentaplugg.  Tentan gick nog förövrigt ganska bra. Är mer eller mindre säker på ett G och med lite tur  kanske tillochmed VG. Efter det har jag promenerat i ett soligt Göteborg, fyndat på Gina Tricot och avslutat med lunch med Joel + flickvän på Jensens. Mycket trevlig dag. Nu blir det slapp i soffan ett tag innan det är dags att ladda om för träning.


Detta är något jag försöker undvika då det...

img_9919 (MMS)

Detta är något jag försöker undvika då det blir ganska dyrt i längden, men är det tentadags så är det, och då kan man väl få unna sig lite..


Tar en pluggpaus och testar att blogga frå...

img_8977 (MMS)

Tar en pluggpaus och testar att blogga från mobilen. Jag e redan trött på plugg för idag och jag har väl typ 7-8 timmars planerat plugg kvar.


Testar!

Testar!


Fullt..

Orkar.Inte.Plugga.Mera

Hjärnan säger stopp och jag ger upp för en stund.
Ska lägga mig och vila ögonen lite, var uppe sjukt tidigt imorse och var hos tandläkaren. Himla skönt nu att jag har betalat in pengar varje månad, då var det bara att resa sig från undersökningen och gå istället för att langa upp massa hundralappar..

Fick ett mail på facebook om en kräftskiva på lördag som jag glömt bort. Ser fram emot det jättemycket.. god mat, sånger och tjejsnack och sen kanske en lite utgång på det, var verkligen länge sen jag var ute.
Ska bli superkul!!


Lukt och smakJa här ser ni vad jag roar mig med för tillfället..
Sjukt kul... not..!!


Jag håller med Soran

Har pluggpaus och läser lite bloggar.
Min klasskompis Erica hade i sin blogg en länk till en artikel skriven av Soran Ismail angående Sverige Demokraterna.  Ni borde läsa den!!
Innan någon nu får raseriutbrott kan jag säga att jag absolut inte röstade på SD och att jag absolut inte är för dem på något sätt, men jag tycker Soran har en poäng när han säger att det är partiet och inte väljarna som är hemska. Jag är övertygad om att många som röstade på dem denna gången med glädje röstar på ett annat, vettigare, parti om fyra år om de bara tar tag lite i integrationsfrågan. Jag tror inte att 6% av vår befolkning tycker att vi ska slänga ut alla muslimer med huvudet före. Jag vill inte tro det iallafall. Men jag kan naturligtvis ha fel.

Den som orkar kan läsa kommentarerna till Sorans artikel också, det står mycket intressanta åsikter där.


Min iPhone

Igår fick jag ett sms att jag hade ett paket att hämta. Vad det kunde vara visste jag inte riktigt, inte min iPhone iallafall. Det skulle ta tre veckor innan den kom sa killen i affären, och nu hade det inte ens gått en. Men jo, se det var det!!
Jag känner mig precis lika nördig som alla andra som har iPhone, kan inte säga annat än att jag älskar den!!
Har börjat dagen med att ligga kvar i sängen och kollat på youtube klipp på våra senaste VM-åk.
Nu sitter jag här och väntar på att kaffet ska bli klart så jag kan äta lite frukost, sedan blir det till att begrava sig i nutritionsfysiologi anteckningarna.
Tenta om en vecka!!

Om någon vill berätta för mig hur man bloggar från mobilen så får dom gärna göra det, testade igår, men funkade inte så bra..


...

Häromdagen sa Johan att han längtade till idag för att slippa mer valsnack..
Hm.. något säger mig att han får vänta några dagar till.
Minst sagt rörigt läge för tillfället..

Nu ska jag till skolan.
Blir ju intressant att ge sig ut i detta nya, lite kallare Sverige, som vissa väljer att uttrycka det..


Valdag

Nu är det snart dags att ta en promenad bort till Thorildskolan för att rösta. Jag har alltid tyckt att politik varit något riktigt tråkigt, men oj vad mycket mer insatt jag varit den här gången. Känns lite roligare nu också när man verkligen vet vad man röstar på, även om det inte kommer vara SÅ stor skillnad mot hur jag röstade förra gången.
Kommer faktiskt bli riktigt spännande ikväll att titta på valvakan, och jag hoppas verkligen att alla de som egentligen inte tänkt rösta går dit ändå idag och gör vad de kan för att inte SD ska komma in.
Solen skiner och vi ska som sagt gå bort och rösta, och på vägen hem blir det affären. Ikväll tror jag det blir Italiensk kycklingpasta till middag. Sen när jag kommer hem blir det till att begrava sig i skolböckerna ett tag, tentan närmar sig så smått.


Bild lånad från studentkrubb.se


Dystert inläggIdag tänker jag på min barndomskompis Nenne och hennes pojkvän Lenny, vars lilla bebis i magen aldrig får se den här världen. Min gamla klasskompis Johanna som jag fick reda på igår har lämnat den här världen. Och mina vänner Carina och Helena som fortfarande inte vet vad som hänt med deras syster.
Dyster förmiddag som ni märker.

Man borde tänka mer på hur bra man har det. Njuta av livet så länge man kan.


Godmorgon

Har vart uppe i ottan och skjutsat Johan, och nu sitter jag här i soffan med mitt kaffe.
Småtittar på nyhetsmorgon i hopp om att få höra lite om valet på söndag. Är iof redan ganska säker på vad jag ska rösta på, men det är aldrig fel att få lite mer koll. Måste säga att politik aldrig varit min starka sida, men i år har jag ändå väldigt mycket mer koll än vad jag haft innan.
Kan ju vara på tiden kanske när man är 25 år!!

Idag är det skola 13-16, föreläsning om smak & lukt m.m och sedan ikväll träning som vanligt.
Imorgon ska vi på ett studiebesök med skolan som verkar så himla intressant. Vi ska till obesitasmottagningen (fetmamottagningen) på Sahlgrenska, och titta på olika maskiner och grejer som används för att undersöka kroppssammansättning och energiförbrukning.
Imorgon åker också mamma "hem" till USA igen så nu får jag väl försöka skärpa mig här med bloggen, för annars kommer jag få höra det.

Plugga lite nu kanske..


Misslyckat cooper-försök

Har vart småkrasslig ett tag och imorse hade vi coopertest med laget.
Dividerade med mig själv på vägen dit ifall jag skulle springa eller inte, men bestämde mig för ett försök. Jag hatar att ha saker efter mig, typ omtenta eller så, så jag bestämde mig för ett försök.
Slutade dock efter lite mer än halva vägen. Kroppen svarade inte alls som jag ville, och det kändes onödigt att pressa mig massa när jag ändå kände att det gick så mycket sämre än vad det brukar.
Dock börjar jag redan känna av att det kanske inte var så smart gjort, hostan börjar komma smygandes ganska ordentligt.
Usch, usch.. blir till att ha en riktigt lugn kväll och dricka massa te med honung.

Annars jobbar vi på här hemma med renoveringen. Det går sakta men säkert framåt, men eftersom Johan har vart sjuk, och jag nu börjar känna mig sämre, så är det med betoning på sakta.
Men tillslut kommer det nog bli riktigt fint.


Random träningsbild från i somras


RSS 2.0