Skola och träning

Oj vad tiden sprang iväg.
Har suttit och skrivit på en inlämningsuppgift till skolan som faktiskt är jättekul.
Har intervjuat pappa om vad han ätit under en hel dag och håller nu på att analysera och föreslå förändringar.

Idag har det varit skola hela långa dagen. Vi jobbar för tillfället med att utforma en broschyr med kostråd för unga tjejer som tränar + att vi gjorde klart det sista inför vår redovisning om LCHF.
Kursen som vi håller på med för tillfället heter tillämpad näringslära och jag måste nog säga att det är den roligaste kursen vi läst hittils.

Efter att vi hade gjort klart LCHF-redovisningen samt det vi kunde för tillfället för broschyren så gick jag, Therese och Christina och satte oss på ett café och pluggade lite inför tentan vi har i sjukdsomlära nästa vecka. Det är ytterligare en välidgt intressant kurs. Känns kanske inte som att jag kommer ha supermycket nytta av den i mitt framtida yrke, men det är mycket intressanta saker man lär sig, och det känns som att man får mycket allmänbildning.

Idag hade vi även vårens första fysträning med laget. På torsdags ska vi ha coopertest, så därför hade vi bara lite lugn jogg idag + lite styrkeövningar. Var himla skönt att sätta igång igen. Är så mycket roligare att springa när man är flera ju.

Nu borde jag verkligen sova för länge sedan. Imorgon ska jag börja jobba klockan SEX! Förstår inte hur jag ska orka upp. Jag som hade svårt att ta mig upp imorse när jag inte skulle vara i skolan förrän klockan nio.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0