Fikadejt

Något CV-skrivande har det inte blivit, men väl en fika med Tony. Jag umgås tyvärr inte allt för mycket med mina vänner under träningssäsongen, och framförallt inte med dem som flytt Götet för studier på andra håll, så man får ju passa på.
Helt sjukt kallt har det varit idag. Tony kom påpälsad med sin pappas jacka från Kiruna och påstod att det var -10 grader. Mycket möjligt. Men sålänge snön får ligga kvar såhär fint så klagar jag inte. Hellre kallt och snöigt än slask.

Strax dags att bege sig till Scandinavium för träning.
2009 års sista träning.
Detta decenniets sista träning.


En till bild från vår fina promenad på annandagen


Börjar bli stressad

Hemtentan som skulle skrivas över jul var jag inte det minsta orolig för. Tack vare att vi blev klara med projektarbetet innan jul så skulle jag ju ha flera veckor till hemtentan.
Trodde jag..
Det var innan jag blev fruktansvärt besviken och irriterad på Bokus.
Det är svårt att skriva en sammanfattning av ett kapitel utan att ha boken med kapitlet ifråga.
Jag beställde innan jul, och fick upp ett meddelande att de tyvärr inte skulle kunna levera boken till julafton, men då tror man ju iallafall att de ska komma typ första vardagen efter jul. Men nej, idag är det onsdag, imorgon är det nyårsafton, sen nyårsdagen och sedan helg, och inga böcker har dykt upp.
Irriterad är bara förnamnet..
Inget plugg för mig idag heller då, istället ska jag ägna mig åt att skriva ett CV. De öppnar snart ett gym på andra sidan gatan..


Underbar träningstid

Sitter i soffan och tittar på hockeymatchen på Ullevi. Eller ja.. Johan tittar och jag surfar typ.. men ändå.
Hade vart så häftigt ifall vi hade fått åka i pausen som det var snack om. Vet inte vad som hände, men det ändrades iallafall.

Idag blev vår träning flyttad. Har ingen aning om varför, men gissar på att det stavas H O C K E Y. Hur som helst, flyttad till halv fyra istället för åtta. Helt underbar träningstid måste jag säga. Efter både isträning och golvträning hann jag åka och handla och sedan fixa middag till mig och Johan. Skön omväxling mot att i vanliga fall bara hinna hem och lägga sig..

Väntar på att hockeyn ska ta slut så vi kan titta på One Tree Hill boxen Johan fick i julklapp.. men ja okej då, det var lite julklapp till mig själv också. Tror jag ska roa mig med nya HM-katalogen tills dess..


Som i en saga

Jag fick en nya kamera av Johan i julklapp.
I somras lyckades han tappa min kamera i havet när vi var på Marstrand, så nu ville han väl gottgöra det.
Rosa och fin är den, och idag testades den ordentligt när vi var ute på långpromenad med Johans släktingar.
En vit jul är ju inget man är bortskämd med, så otroligt fint..



   




Dan före dan..

Vi fick oss en utmaning igår när det var dags för show nummer två på Liseberg.
Låg flera centimeter snö på isen när vi kom ut, och under det tjugo minuter långa programmet hann det komma en hel del till. När det snöar sådär mycket på träningslägren i Österrike börjar det bli snack om att ställa in träningen, eller iallafall på med skidglasögon.
Men, men.. ska man skryta lite får man väl säga att vi inte är flerfaldiga världsmästare för inte... vi log och såg glad ut (och frös). Shwow must go on..
Som lite extra belöning blev vi bjudna på varm choklad med grädde och kanelbulle av Liseberg... Tack tack!!

När vi kom hem drack jag och Johan lite champagne, för igår hade vi varit tillsammans i tre år. Shit, tiden går ju galet fort ändå. Men 22 December är alltså datumet då Johan äntligen tog sitt förnuft till fånga och slutade vela... Ingen historia jag tänker dra nu, men för den som verkligen är nyfiken kan man säkert läsa ut en hel del mellan raderna om man läser mina blogginlägg från den där hösten för tre år sedan.

Nu ska jag ut i snön och gå en julklappsbytarpromenad med Emelie, och sedan blir det in till stan med Johan och trängas med resten av Göteborgs befolkning som väntat på lönen.
Ikväll åker vi som sagt till Johans mamma, så blir nog ingen mer bloggning för mig idag.
Önskar er därför en GOD JUL!!!



Dan före dan före dopparedan



Ikväll är det sista gången för det här året som vi åker på Liseberg.
Igår var det sjukt mycket folk och tittade, och snöflingorna föll stämningsfullt medans vi åkte. Trots att jag var (är) superförkyld och det därför var jäkligtt jobbigt att åka så var det grymt stämning. Julkänsla ut i fingertopparna.

Imorgon blir det julklappsshopping för mig och Johan och sedan på kvällen åker vi hem till Johans mamma för att sova där. Kommer antagligen vara galet mycket folk i stan imorgon, men, men.. våra pengar är mer eller mindre slut, så vi är tvugna att vänta på nya pengar som ju kommer imorgon.

Snart dags att dra sig in mot Liseberg för de två sista showerna.
16.30 och 19.00.
Kom gärna förbi =)


Snälla tomten..



Har just skickat iväg ett mail till mamsen om att denna bok finns med på min önskelista. Ingen speciellt rolig julklapp tyvärr, men boken kostar närmare sexhundra kronor och är obligatorisk litteratur till nästa kurs. Roligt eller ej, men skönt att slippa betala själv iallafall..

Förövrigt är jag omringad av snytpapper och sitter här och nyser. Jäkla skitförkylning.
Jag hade riktigt bra planer för denna helgen, med inflyttnings/julfest hos goaste tjejerna i klassen ikväll, och födelsedagsfest hos Amanda imorgon. Antar att båda dessa planer får ersättas av sängen.


Julpynt



Vi har klätt granen här hemma ikväll. Riktigt mysigt blev det, trots att vi inte har så mycket roliga grejer ännu att hänga upp i den.

Jag har ända sedan jag varit liten haft en egen låda med julpynt. denna låda har naturligtvis fått följa med när jag flyttade, och idag gjorde vi en djupdykning i den för att se om det fanns nåt fint.
Det gjorde det. Det fanns faktiskt mer än jag trodde, och på bilderna nedan kan ni se resulatet.
Det fanns även endel mindre fina saker som är skapade av mig själv genom åren. Detta kan ni också se nedan.. Ni kan nog gissa själva vilka bilder som visar vad =P

  


Jullovsmorgon

Nja det är väl inte helt sant kanske, har faktiskt en föreläsning på måndagmorgon, och dessutom en hemtenta att skriva över julen. Men igår blev vi klara med vårt projektarbete så därför känns det lite som jullov redan nu.
Detta ska dock inte jag ta åt mig äran för, utan det är mina grymma projektmedlemmar som jobbat på så himla bra medans jag fortfarande var i Österrike.
Resultatet av vårt första projekt blev VG med enbart massa positiva kommentarer (vilket vi faktikst var lite missnöjda med, NÅGOT måste det väl finnas att kommentera som vi kan göra bättre nästa gång?). Och jag hoppas på att detta går hem lika mycket =)
Sedan är frågan hur många som kommer på föreläsningen på måndag. Mina klasskompisar kommer verkligen från alla Sveriges hörn, och det är inte bara våran grupp som valt att jobba på för att få lite längre jullov. Tror att många satsar på att vara klara denna veckan och alltså åker hem till sina nära och kära redan i helgen.

Jag har som sagt endel plugg att göra över julen, men idag blir det iallafall inget sådant. Idag är det tvätt och städning planerat. Ikväll är det träningsledigt och Johan har bytt jobbtid så att han också är ledig, så vi tänkte passa på att klä granen och lite sådant mys. Jag har också funderingar på att kila bort till Maxi om en stund för att köpa in lite ingridienser (ingredienser?) till julbak ikväll. Dessa funderingar har jag dock inte informerat Johan om än, så vi får väl se om de går hem..

Tvättstugan kallar!!


surprisebal och tävling


Igår var vi på bal med bästa laget... Alla var så himla fina.
Johan fann Amandas pojkvän Magnus direkt och de lyckades tillsammans kamma hem en vinst i poängpromenaden om Surprise. Bra där!! =)

Idag ska jag åka till Tjörn och titta på tävlingen. Först vågade jag inte ens nämna det för Johan att jag var sugen, han har sina åsikter om att jag ska vara hemma med honom nu när jag har varit borta i Österrike så länge. Men sedan visade det sig att Magnus lovat Amanda att följa med till Tjörn, för hon fyller år idag, och då hörde jag helt plötsligt min kära pojkvän säga att han också kunde följa med.
Mycket oväntat, men mycket välkommet =)


Ledig dag med sol och snö

Nu har det gått några dagar av lägret här i Österrike.
När vi kom var det helt grönt överallt och inte en snöflinga så långt ögat nådde, nu däremot är det helt snötäckt.
Har inte varit ute ännu idag, men är nog ca 0 grader, strålande sol och som sagt vitt överallt.
Idag är vi lediga och ska strax åka in till Innsbruck för lite shopping. Får se om man kan hitta sig nån julklapp eller två.
Allt är som vanligt tipptopp här på hotellet med god mat och härliga dopp i bubbelpoolen.
Ska se om jag kan få in lite bilder senare idag från någon av dem som har med sig riktiga kameror.
Saknar er alla där hemma, älsklingen och alla underbara klasskompisar, undrar lite vad som händer i skolan nu, så ni får gärna rapportera =)


RSS 2.0