Tur att det finns snälla människor

Har just vart å hämtat min plånbok. Ringde en kille och sa att han hade hittat min plånbok i sin bil. Tappade visst den där igår när han körde oss hem då.. Åkte hem tillsammans me några killkompisar som bor nära mig, så jag har ingen aning om vem killen va.. tror att det var nån dom betalade för att köra, så det var verkligen jättesnällt av honom å ringa å säga de ju, å sen gå ut i regnet för att träffa mig å ge mig den. Har bara suttit hemma å vart bakis hela dagen så hade inte ens märkt att jag tappat den.
Ska fortsätta plugga nu, får skriva mer sen om gårdagen, partyt och min och mammas tur till stan =)


Jaaa!

Mamma frågade om jag kunde följa med henne till stan imorrn.. Hallå?! Om jag KAN?! Det e klart jag kan.. det betyder nämligen att jag som är världens pankaste säkert kan få köpa nåt snyggt till festen imorrnkväll..
Helt underbart =)


Idag på jobbet...

..stängde jag igen kassalådan med fingrarna emellan... Haha, så klantigt! Det gjorde sjukt ont, men jag bara fortsatte le mitt vackraste leende och lämnade kvittot till kunden.. Haha, jag är så mobbad ibland!

Inget överflöd av snygga killar idag HELLER på jobbet.. å idag var det inte ens några goa killkompisar som hälsade på =( Dock nån snubbe som snacka om att Ellinor var det vackraste namnet i Sverige, haha, fast han va ju lite konstig iof..

Uppvisning idag då också.. Det gick bra, fast jag gillar inte riktigt kläderna i vårat Moulin Rouge nummer.. =P Hot pants och korsett.. hm.. å Hanna och Sofie tvingade mig att ha den minsta.. för dom hade redan varsinn hemma, och vägrade ha den  som jag fick.. den e typ som en BH... Dom e  iof assnygga egentligen, men jag känner mig inte bekväm i det för fem öre.. men jaja, de e ett kul nummer iallafall..


Orättvist...

Hm... asså, Anna säger att det alltid kommer snygga killar och handlar av henne... what?! Till mig kommer det inga killar alls, varken snygga eller fula.. Dom enda som kommer till mig är griniga pensionärer och sönderstressade mammor, som blänger surt på en när man ler åt deras söta små barn.
Ååååh, har haft såååå tråkigt på jobbet idag...
Fast okej, ja ljög.. det kom några killar.. en go killkompis som kom TVÅ ggr... fast ena gången dissade han iof mig å tog snabbkassan.. en annan killkompis, som ja inte sett på år å dag... fast han handlade också i en annan kassa... fast stog å prata me mig en lång stund efter =)
Å sen kom några av dom från fotbollslaget som ska ha fest i helgen å handlade massa till de.. typ 2000 plastmuggar å massa juice å sånt.. hehe.. e grymt peppad på den festen nu..

Lagom glad jag blev på min rast idag.. hade köpt en snabbmatsförpackning, för jag hade inte med mig nån mat.. när jag skulle sätta in den i micron upptäckte jag att den skulle värmas tio minuter.. hallåt TIO minuter... det är en tredjedel av min rast.. Jahopp, inget å göra.. satte in den i micron å satte mig ner å läste lite i GT... efter tio minuter plingade det äntligen och jag går å kollar... maten e fortfarande typ djupfryst.. va faaaan! Kollar micron och märker att nån smart person har ställt in den på defrost... jahopp.. de va bara å vänta tio minuter till... *suck*

Brev från Israel...

Ja.. grymt förvånad jag blev när jag kom hem ikväll å hade fått ett brev från israel.
Det var från en kille som heter Yariv. Han skrev typ att när han fick mitt brev (vadå för brev liksom?) var han på semester efter att ha varit i armén, men att han hade hittat brevet nu igen och känt för att svara.
Jahopp, då har jag väl antagligen skickat ett brev till den här snubben nån gång då.. men det måste vart ett bra tag sen, för jag har absolut inget minne av det, men, men, det var väl trevligt iallafall.. Å dessutom var han snygg =P

Idag har vi tränat och tränat och tränat på vårat Moulin Rouge nummer som vi ska göra på uppvisningen på fredag-lördag. Oh, kommer kännas pinsamt, vi ska ha värsta "porriga" kläderna på oss.. men, men det blir säkert skoj.
Har även fått biljetterna idag till festen som är på lördag. Tror det kommer bli himlans skoj.

Jaja, nu e klockan 12, kanske ska försöka mig på att för en gång skull komma i säng "någorlunda" tidigt..

Cool tanke

Oj.. kollade just min statistik..
Har haft över 800 sidvisningar, men bara 157 olika besökare.. vilket måste betyda att det finns en hel del personer som läser min blogg regelbunder... cool tanke.. speciellt med tanke på att det jag skriver verkligen inte kan vara speciellt intressant för nån annan..

Var inte rädda för att ge er till känna =)


 


I want!!

Åh, jag vill ha den HÄR. Ganska onödig sak egentligen, men sååå söt, och perfekt i min apsamling. Jo, ja samlar ju faktiskt på apor.. mest gosedjurs apor, men, men.. den hade lätt platsat =)

Helgen har vart ok. Fredagen va jättetrevlig, började ju med att det var helt underbart väder. Jag va å fika på dagen me Anna och Camilla från jobbet. satt ute i solen å hade det gött å skvallrade. Var helt sjukt mva mycket sammanträffande det finns i denna lilla värld =P
På kvällen va ja hos Dennis å "festa". Om man nu kan säga så när det var så få personer, men riktigt skoj var det. Sen slutade det inte lika bra, eftersom en person som betyder väldigt mycket för mig blev både arg och besviken på mig. Men, men, jag tror att det är löst nu. Hoppas det iallafall. Blev inte mycket sovit iallafall, kom väl hem vid sju till Dennis kompis där vi skulle sova, å sen låg vi där å snacka länge, så sov väl kanske en timme mellan tio och elva kanske =P

Igår såg jag Ice Age 2 me två killkompisar, men jag änna somnade hela tiden, så har ingen aning om ifall den var bra.

Idag var det träning, och audition. Och Sofie ska börja åka med oss, så roligt. Har gått ett år när vi inte åkt i samma lag nu, å det ska bli så skoj att vi e i samma lag igen.



.:ibland säger jag saker jag inte menar, och ibland menar jag saker som jag inte säger:.

Bilddagbok

Fick tips av Sofie om en rolig sida idag. www.bilddagboken.se skoj skoj, så har lagt upp massa bilder där nu. Annars har det verkligen inte hänt mycket idag. Vaknade typ vid tre, haha, men så var ja ju uppe typ hela natten och läste om Tille också, så då blev det så.
Har städat iallafall, och städat lite i min garderob. Har massa kläder som jag aldrig använder och som nästan är nya. Ska kanske sälja dem på nätet...
Sen va ja och tränade lite till uppvisningen, jag och Nenne ska göra ett musse och mimmi nummer som vi gjorde förra året också, hehe, rätt skoj tror jag =)
Sen var Patrick här en stund och tjötade.
Ska fika imorn med Anna från jobbet, det ska bli skoj... får nog sova lite nu då så ja inte försover mig, hehe.. ska träffas klockan ett  =P

Tille

Oh, nu är klockan halv fem och jag borde sovit för länge sedan, men började läsa Tilles blogg, och kunde bara inte sluta. Så fruktansvärt sorgligt. Han var så himla liten på de sista bilderna, så smal men det var inte konstigt, hans mamma skrev att han ibland bara åt två teskedar vatten på hela dygnet.
Har gråtit massor, det känns så himla orättvist att det ska vara så att små barn ska dö.
I bloggens gästbok hittade jag även en sida där man kunde tända ett ljus för folk som har gått bort. Så det gjorde jag förstås.
Var tvungen att bli medlem på den sidan där dom hade sin blogg för att kunna skriva något till dem, men det gjorde jag förstås, ville gärna skriva till hans mamma. Dessutom höll hon på med en bok om hans liv, och jag ville fråga hur man kan köpa den. Pengarna skulle gå till en förening dom startat om hans sjukdom.

******

En annan fin länk!

Cocktailklänning, hjälp!

Ja, det finns ju såå mycket folk här som har superkoll på shopping.
Som jag skrivit här nån gång innan så är det snart dags för en kompis studentskiva, och klädseln som gäller är cocktailklänning. Något som lyser med sin frånvaro i min garderob.
Så alla som har nån schysst klänning och tipsa om får jääättegärna skriva en liten kommentar. hade vart såå gulligt alltså..


Natt

Oh, har verkligen lyckats vända på dygnet i helgen, vilket inte alls är bra.
Så nu sitter jag uppe och lyssnar på musik och surfar. Som vanligt på nätterna typ :P
Men, men, det var väl värt att vända på dygnet för att äntligen få en ordentlig partyhelg. Har ju vart dött med det under tävlings säsongen. Men, men, nu var det party tre dagar i rad =)

Håller på att läsa bloggen om lilla Tille. Den lilla pojken som dog i helgen av nån hemsk sjukdom. Så otroligt sorgligt, men hans mamma verkar vara stark ändå, vilket väl är för väl.



Long time no writing

Jaa.. ja har ju vart sjukt dålig på å skriva, men det har inte bara vart mitt fel, för sidan har vart helt stöööörd och jag har inte ens kunnat gå in..
Men nu e ja back in business så att säga.
Första träningen idag efter 2½ veckas ledigt efter VM, var super skoj.

Sushi och jobbintervju

Jahopp, idag fick då äntligen Ellen med mig på sushi lunch.. Inte för att jag har vart svårövertalad innan, men det har alltid kommit nåt emellan hela tiden.
Första gången med sushi för mig då, men det var iallafall jättegott ju =)
Jag behöver dock öva lite på att äta med pinnar känner jag, haha..
Sen var det dags för jobbintervju på Libra friskvårdskonsulenterna, som massör.
var inte så nervös för själva intervjun, men lite mer för massagen jag skulle göra för att visa vad jag går för. Men allt gick jättebra, hoppas nu bara att dom snart behöver mycket folk, för det behöver dom inte alltid..
Har roat mig med att lägga in lite bilder från tävlingen, så om nån känner för att kolla så är det bara att besöka http://www.picturetrail.com/gallery/view?p=999&gid=9652287&uid=3544230

VM-silver

Igår var det då dags för långprogrammet, och dags för oss att ta hem guldet igen.
Vi hade en helt okej träning på dagen, och stämningen var verkligen på topp. Vi var så laddade så vi ville helst av allt bara springa till ishallen och åka med en gång..
Jag åkte inte långa, men jag var superladdad och nervös ändå. Dagen gick skitfort, håruppsättning och sminkning, lite golvträning och lite mental avslappning, och sen var det dags.
När vi kom ut i ishallen för att gå på isen hade Finlands förstalag, dom som ledde efter korta, precis åkt. Det var ett sånt otroligt liv i ishallen med den finska klacken som jublade över Marigolds åk och skrk "Suomi, Finland" och viftade med sina finska flaggor, och så vår svenska klack som försökte överrösta med "Heja Sverige", och eftersom vi och Marigold har vart de två bästa lagen i flera år nu så hejade antagligen resten av publiken okcså antingen på oss eller Marigold, så det var verkligen helt öronbedövande.
stod som sagt bredvid den här gången, med Matilda, Helena och Amelie... först stod vi och höll varann i händerna och var hur nervösa som helst, men det gick skitbra och vi släppte varann och bara applåderade och jublade.. det kändes sååå bra, och sen nästan i slutet så ramlade Lina mitt i vårt blocksteg och två andra ramlade över henne, och sen ramlade två till..
Vi skrek så mycket vi kunde för att ge vår lagkamrater energi att ge järnet de allra sista.. Sedan blev vi utsläppta på isen för att åka med laget till kiss and cry hörnan för att vänta på poängen.. Vi visste naturligtvis att man inte vinner nåt guld med fem fall, det får man alldeles för mycket avdrag för. Men vi försökte sträcka på oss och se glada ut ändå, och vår tränare sa att det var jättebra åk allt utom fallen, och falla kan ju vem som helst göra, även de bästa åkarna.
Så vi kom förstås tvåa då, och gick in i vårt omklädningsrum, och då kom förstås tårarna. Jag var ganska nervös att vi skulle komma utanför pallen, för det var fortfarande 3 av de bästa lagen kvar att åka efter oss. Men det blev iallafall tvåa och vi gick ut på prisutdelningen. Det var tufft att stå där bredvid finnarna som sprayat sinna skridskor med guldfärg och lyssna till den finska nationalsången och veta att vi var såååå nära. Efter prisutdelningen åkte vi fram till den svenska klacken och gjorde vågen för dem, och då kom även de andra tårarna, glädjetårarna.Insåg det otroliga med att stå där på isen med världens bästa lag (för även om vi "bara" fick silvret denna gången så känner vi oss fortfarande som bäst i världen). Det lag man sett upp till och hejat på och avundats hela sitt liv..
Utanför ishallen möttes vi av 150 jublande blågula fans med flaggor och champagne. Sedan skulle vi ha mottagning med svenska konståkningsförbundet... fick mer champagne och lite snacks, och alla pratade om hur stolta vi skulle vara över vår insats detta året, och alla snackade om hur duktiga alla vi nya varit, och allt var så himla fint, och ingen kunde låta bli att gråta, inte längre bara för att vi var lessna, utan alla var så rörda av allt fint som sas, och för (som vår mentala tränare Michael Södermalm säger) all den kärlek som finns i vårt lag. Det var en helt underbar känsla..!

Sen var det en snabb tripp till skaters farewell party för lite mat, upp och duscha, och sen ut och fira natten lång med de andra lagen, för tillslut kände vi oss faktiskt som vinnare allihop =)

Var väl tillbaka på hotellet vid halv fem och bussen till flyget gick klockan sju. Så har vart rätt trött idag om man säger så... =)


VM debut, kortprogrammet, helt underbart =)

Är hemma igen efter en helt underbar vecka i Prag. Trots att vi fick se Finland ta tillbaka sitt VM-guld från oss så har det vart en av de bästa helger i mitt liv.
För det första var det en otrolig känsla att vara på ett VM, och att vara där med de regerande världsmästarna. Känna känslan hur folk från andra lag typ bara stirrar på en och inte vet vad dom ska säga när man åker i hissen med dem eller möter dem vid frukosten bara för att dom vet att man är bäst. =)
Sedan hade vi skitbra träningar och vår tränare var jättenöjd med oss och sa att surprise aldrig haft så många så säkra träningar innan VM, vilket natruligtvis känns superskönt när det är ens första år där..
Jag var naturligtvis nervös innan kortprogrammet när jag skulle åka, speciellt eftersom jag hade lite problem på ett ställe i programmet på några av de sista träningarna, men det gick såååå bra på tävlingen, vi åkte ett jättebra kortprogram och det där stället som var mitt lilla "hatställe" i programmt gick perfekt, så efter det kunde jag bara inte sluta le.
På kortsidans läktare satt det ca 200 svenska fans. När vi hade åkt färdigt och hörde publikens jubel kunde jag inte hålla tillbaka tårarna, en sååå underbar känsla.
Tyvärr tyvärr så slog Finlands första lag oss med 0.80 poäng i kortprogrammet.
Vår tränare, som inte är den som ger beröm bara för att trösta, utan verkligen menar det när hon säger att något är bra, och som har en enormt stor roll i teamåkningsvärlden sa till oss att vi verkligen skulle vara nöjda med vårat åk, och att hon tyckte att vi var bäst iallafall, så det kändes inte så farligt, utan alla var mest mycket nöjda med vårt åk =)






RSS 2.0