The final countdown

Sista lördagsmorgonträningen för den här säsongen, how wonderful!!
Nu är det endast en enda pytteträning kvar innan vi åker till USA. Träningarna det senaste har kännt RIKTIGT grymma, så det känns hur kul som helst att åka iväg.

Sitter nu och tittar på damernas långa på VM. Victora Helgesson låg på en grym nionde plats efter korta, just nu ligger hon tia, vilket innebär att Sverige får skicka två damer till VM nästa år. Helt grymt med tanke på att det inte hänt sen typ 1930-talet.

Ikväll blir den en tripp till Johans mamma och med dit ska jag ta alla kläderna som jag rensat ur garderoben, ska bli kul att se om Johans syster kan ha nånting. När jag var mindre fick jag ofta kläder från mina fyra år äldre kusin. Förstå vilken lycka att få flera kassar med kläder att prova =)
Dags att sy lite mer paljetter..!!


Garderobsstädning

Ja, min lediga dag har spenderats till att städa garderoben.
Verkligen på tiden, då allt bara var inslängt, och jag mer än en gång fått damp på att skjutdörrarna inte går att dra fram och tillbaka för att något ligger i vägen.
Det tog sin lilla tid, närmare bestämt närmare fyra timmar, men med konståknings VM på i bakgrunden så gick det ganska smärtfritt.
Resulterade i fyra kassar med kläder som ska fotas och läggas upp på tradera, och ytterligare en kasse som ska skänkas bort.
Traderainsatsen får dock bli efter USA resan så man kan hålla lite koll på vad som händer.

Imorgon startar nästa kurs, Hälsopsykologi, och det blir ju intressant att se vad de säger om att jag ska börja med att vara borta 1½ vecka. Iiih, lite nervigt, men, men.. det går nog det med..

Till affärern nu, hemmagjorda hamburgare står på menyn.. mums!


Tenta - check

Tenta avklarad!! Sjukt skönt.
Fortsatte dagen med supertrevlig lunch och sedan hem och somnade som en bebis.
När jag vaknade hade regnet övergått till sol, och nu sitter jag här och väntar på att åka till träningen.
Hela klassen håller som bäst på att planera in tentaöl på facebook.
Lite småtråkigt att inte kunna vara med, men nu är det verkligen inte långt kvar tills man får tillbaka sitt sociala liv för några månader.
Fem träningar kvar innan avresa till USA... svårt att fatta..


It's getting closer

Nu är det bara en vecka och två dagar kvar tills vi åker.
Jag längtar så mycket efter att åka iväg. Längtar sjukt mycket till att göra två bra åk, höra svenska nationalsången och gå ut och fira vårat guld hela natten. Jag längtar också efter att komma hem, vara ledig från träningen i två veckor och kunna göra precis vad jag vill...
Och det sjukaste av allt är att det där snart är över, kommer gå sjukt fort.

Igår hade vi en grym träning med uppvisning för föräldrar, pojkvänner, vänner m.m.
Kändes riktigt bra, och jag fick en sån där härlig adrenalinkick så att jag inte ens kände att det var jobbigt..  Det är tur att man får det på tävlingarna, för det är inte lätt att göra svåra steg OCH se snygg ut samtidigt som benen bara skriker efter att få stanna. Men som sagt, oftast känner man det inte förrän musiken stoppar och man står i slutposen, då är man oftast så trött så man bara vill lägga sig ner på isen.

Imorgon har jag tenta, så har suttit och pluggat hela förmiddagen. Ingen aning om hur det kommer gå. Det känns så flummigt alltihop, så det är omöjligt att veta om man är föreberedd eller inte.
Efter tentan ska jag luncha med min underbaraste Ellen.

Bjuder på en bild från Fankrike.. temat i vårt långprogram i år är jailbreak, hälften är tjuvar och hälften poliser/fångvaktare, så det passade ju bra med en polisbil utanför ishallen :)


Korvstopp i hjärnan

Har suttit och läst sedan nio, men nu tog det stopp.
Kände helt plötsligt att jag satt och läste utan att det gick in något, ett säkert tecken på att det behövs en paus.
Börjar känna liiiiiite lite mer hopp inför denna tenta, även om jag har sjukt mycket kvar att ta mig igenom.

Fick iallafall ett sms om att bästaste Ellen är i stan ända tills nästa söndag, så nu har vi bokat in lunch efter tentan.
Åh vad jag längtar till Tisdag klockan tolv.
Då är tentan avklarad och jag har en supertrevlig lunch framför mig..


Tårtkalas och plugg

Är just hemkommen från tårtkalas hemma hos födelsedagsbarnet Matilda.
Himla trevlig tillställning, och vilken planering hennes föräldrar gjorde som såg till att hennes födelsedag skulle infalla på en träningsledig dag =P
Nästan så man har glömt bort hur trevligt det är att bara umgås, träffa nytt folk och allmänt socialisera sig. Blir ju inte så mycket av sådanna tillställningar under säsongen, så tiden bara sprang iväg.

Dagen startade annars med projektredovisning.
Inget vidare stort projekt vi haft egentligen, men det är ju ändå något som tagit tid och fokus. Så det är ändå skönt att kunna bocka av det från listan, och nu är det tentaplugg för fullt inför tentan på tisdag.
Känns galet stort för tillfället, men med lite jäklar anama ska vi väl få till det också..

Resten av veckan är fullspäckad och ser ut enligt följande
Torsdag: PLUGG, träning 
Fredag: PLUGG, träning
Lördag: Träning, 16-årskalas, 25 årsfest (får väl se om man lyckas klämma in nåt plugg där emellan, tvek på det)
Söndag: PLUGG, födelsedagsmiddag, uppvisning/träning

Har inte vart på kalas på jag vet inte hur länge, och så kommer det fyra stycken på en halv vecka.. men, men.. jag är inte den som ger upp i första taget.. Det fixar sig nog...
Ska börja med att sova lite..


Pluggish

Åh, idag står det PLUGG! med stora bokstäver i min almenacka.
Nu är klockan snart tolv och jag har inte ens öppnat böckerna.
INTE OK!!
Borde verkligen inte göra annat än plugga nu egentligen, men motivationen är lika med noll. Jag vill ha vår och sommar och slippa allt vad skola heter.
Vill inte ens tänka på hur nästa kurs blir när jag är i USA typ halva tiden..
Men, men, det är inget jag kan påverka, och som vi lärde oss i helgen av vår mentala coach så är det onödigt att lägga energi på sådant som man inte själv kan påverka.

Egentligen ser framtiden ljus ut. VM och USA är ju givet ett roligt äventyr, men både före och efter det händer det mycket skoj. Denna vecka ska jag förutom plugg och träning hinna med inte mindre än fyra kalas/födelsedagsfester. Och igår när jag satt med min kalender såg jag att de tre första helgerna efter VM redan är bokade för roligheter.
Så med det i tankarna ska jag nu försöka lägga lite tid på det där tråkiga pluggandet...
Wish me luck..


Ja det är vår i Göteborg..

Strålande solsken, man börjar nästan bli bortskämd..
Vet inte för vilken dag i ordningen som vädret är helt underbart.
Snöhögarna blir mindre och mindre för varje dag som går, och det skönaste måste vara att det är ljust när man vaknar och fortfarande är ljust när man åker till träningen.

Jag har en vecka med ganska lite tid i skolan, men desto mer som borde läsas. Har mer eller mindre tre hela böcker att läsa, ett seminarie att förbereda och ett grupparbete att jobba så smått på.
Att inte ha några föreläsningar är inte lika med ledigt vilket Johan verkar tro, men visst får jag hålla med om att det är skönt att kunna sova lite extra på morgonen och att kunna planera dagen precis som man vill.
Risken är ju dock att det inte blir så mycket skolarbete gjort..

Idag är det 23 dagar kvar tills vi åker till USA.. shit, det är ingenting.
Om inte annat så gör det att det känns lite lättare när det känns segt att åka till träningen.
23 dagar till avresa, 33 dagar till VM-GULD??
I'm not a dreamer.. I'm a believer...!!!


RSS 2.0