Sol i sinne, brun inne..

Jag läser på facebook om strålande sol, glassätande och närmare 20 grader på läiga platser.
Och här sitter jag i köket och pluggar.
Verkligen inte okej.. så nu tänker jag göra ett försök till att sätta mig på balkongen och läsa lite.. Var ute och kände efter för en stund sen, fast sådär jättevarmt tyckte jag nog förstås inte att det var.

Ikväll har vi den förmodligen sista träningen i Landvetter för säsongen.
Imorgon är vi lediga (från träningen alltså, men ska hinna med att packa, städa och sy de sista paljetterna). På onsdag ska vi åka vårat kortprogram på GKF:s showuppvisning och efter det har vi den sista träningen i Göteborg.
På torsdag blir det ett möte med Michael Södermalm, en av våra personliga tränare, som förhoppningsvis kommer peppa oss till tusen så vi är riktigt laddade när vi samlas på fredagmorgon för att åka till Stockholm.

Nu är det riktigt riktigt nära. Träningarna går super. De två senaste träningarna har Koffe (Kristoffer Berntsson) varit med och tränat med oss/hjälpt till att tränat oss. Riktigt kul!!

Nu ska jag göra ett sista pluggryck inför tentan imorgon.
SponsoruppvisningIdag är det dags för media- och sponsoruppvisning. Imorgon är det bara en vecka kvar tills vi åker till Stockholm för att vara med på Stockholm Ice och för att sedan åka vidare till VM i Helsingfors.
Kan inte förstå att om lite mer än två veckor är säsongen över.

Jag ska försöka hålla er uppdaterade om vad som händer fram tills dess.. men det är verkligen fullt upp med skola, träningar och uppvisningar.
Om ni vill kan ni även följa mig på Twitter. Det går lite fortare att uppdatera där =)
http://twitter.com/surpriseellinor


Ett nytt försök

Kanske ska jag göra mitt typ hundrade försök till en mer aktiv blogg. Brukar ju gå sådär, men men.. Försöka en gång till kan man ju alltid. Jag hade en jättehärlig lördag igår. Mötte Sofie vid tio för att gå och ta en titt på "Kungälv meet Camden marker". Garagesale i parkeringshuset under klocktornet. Var dock inte så mycket att ha utan bara galet mycket folk, så vi gick och satte oss på Café nyfiken ett tag istället. Sedan var det dags för kalas hos Johans kusin. Blev några riktigt sköna timmar i solen på altanen, med god mat och fika och trevligt sällskap. Men oj vad vi fick springa efter lilla Melwin som är lite mer än ett år. När vi kom hem rensade jag i min garderob. Resulterade i en hel del som ska slängas (skänkas), och så fort Tradera appen på iphonen vill samarbeta med mig kommer det komma upp en hel del där också. Nu blir det lite plugg och sedan dags för uppvisning och träning i eftermiddag. Om tre veckor är VM redan över..

Life unexpected
Jaha.. eftersom att jag alltid har så himla mycket överflödig tid så har jag nu hittat ännu en TV-serie att spendera tiden på..
Life Unexpected går just nu på TV Elva, och de avsnitt som redan gått kan man se på YouTube.
Helt fast är jag.. vill bara se mer med en gång..


Bästa laget!!


RSS 2.0