suck

Jaaa.. va ska ja säga...
jävla situation jag satt mig själv i....
Jag har BARA mig själv att skylla...

åååh..killar

Dom e så grymt sega på att bestämma saker..
Efter att jag ringde Dennis å frågade om det blev nån havsutflykt idag så har jag hunnit:
*leta fram min Paul Frank beach bag
*leta fram mina flip flops
*leta fram min dove glittriga bodylotion
*byt kläder typ tre gånger å hittat en fin strand outfit (gul fornarina kjol å vitt linne)
*letat fram min bikini (som låg i  tvätten)
*tvättat håret (vilket jag tänkte skita totalt i, men gjorde bara för att jag inte hade nåt å göra
*pratat i tel me mamma som sa att det nog va helt ok att gå ut i solen, sist ja hade halsfluss va vi trots allt  i malaysia
*hittat TVÅ näst intill olästa glamour tidningar (mycet oväntat)
*letat fram mitt guldiga diadem som vart borta i två veckor (som låg i badrummet)
Tillslut  (ni kan ju tänka er att det tog rätt lång tid att hinna allt det) ringer han, åsså säger han, vi kommer snart å hämtar dig.. men VAR FÄRDIG!!!!

Jag har ju vat färdig hur länge som helst ju... Ååååh... Men jag tycker om dom ändå förstås =)

Bio, havet, sol, å jävla halsfluss

Jahopp.. igår mådde jag såpass mycket bättre att jag följde med Dennis å alla hans kompisar på bio. Den nya Beck-filmen.. super bra.. Men Beck har iof alltid vart bra.. Gunvald va lika grym som alltid =P
Kvällens sammanträffade var att vi hamnade på samma biograf, föreställning och RAD som alla min gamla pojkväns kompisar... jaja, de va väl trevligt att träffa dom liksom.. men vad är oddsen... =P

Sen när jag kommit hem igen så ringde Prinsen (gammalt gammalt smeknamn på en killkompis) å sa att han och Hanna skulle åka ut till havet.. så dom kom å hämtade mig åsså åkte vi ut till havet å satt på klipporna och pratade i nån timme.. helt vindstilla helt underbart fint. Vi pratade lite om att kanske åka upp å hälsa på honom några dagar på hans sommarställe i Norrland... får se va de kostar å så... men lät det som det var väldigt vackert där å så iallafall..

Nu har ja vaknat för nån timme sen... det är strålande sol.. jag vill ut till havet, men jag vet inte...
Har ingen feber alls längre, inte ont alls i halsen, och nästan alla prickar är borta... mamma sa att det inte var bra att vara i solen när man har ont i halsen, eftersom att bakterierna frodas... (låter hur äckligt som helst). Men åååh, ja kommer bli galen av att sitta här hela dagen å veta att alla kompisar e på stranden... *suck*
Har bestämt mig för att inte festa på fredag, men jag kan väl iallafall få åka till havet då.. blir galen jävla halsfluss...!!!

Pencilin + alkohol?

Jaaa.. jag har ägnat ett tag nu åt att försöka få ett svar på denna frågan på internet.
Ska på avskedsfest hos Kalle på fredag, å visst, det funkar väl med att inte dricka, men hade ju vart trevligt att iallafall kunna dricka lite.
Jag har inte fått någon riktig klarhet i det här ännu...
På flera ställen har jag nu läst att det var flera år sedan som man gav pencilin doser som inte klarade av alkohol, men även läst att det inte är farligt att dricka alkohol tillsamamns med pencilin, men att effekten av medicinen blir sämre..
Och någonstans stod det att med vissa sorters pencilin mådde man skit bara man drack allra minsta..
Ja.. ja vet inte.. e nog bäst att inte chansa..
Nån som vet hur det är??

Kan inte sova nu iallafall.. har verkligen sovit precis hela dagen.. mår lite bättre nu..

Halsfluss.. =(

Jaha, så var man sjuk då... Mådde riktigt dåligt igårkväll och imorse.. lite bättre nu som tur är..
Var två timmar på vårdcentralen i morse.. Var där prick klockan åtta när dom öppnar och man kan börja ställa sig i kö till öppna mottagningen.. men det var redan fem personer före mig som stått och väntat utanför dörren.. Herregud alltså!!

Blev grymt nervös när läkaren tittade i min hals och sa att det såg ut att vara halsfluss men även kunde tänkas vara körtelfeber... Körtelfeber liksom, shit.. en i min klass på gymnasiet hade det, han var inte i skolan på en månad.. åsså nu i våras en i laget, och hon kunde inte träna på typ två månader eller nåt..
Så jag är riktigt glad att jag har halsfluss, det känns ju liksom tusen gånger bättre än körtelfeber..

Dennis ligger nog rätt illa till.. var med honom hela dagen igår, och kollade film och kramades typ.. hoppas han klarar sig.. =)


Midsommar

Helgen har vart helt underbart rolig.
Åkte med Sofie å hennes kompisar till Dalsland... kände bara henne, åsså två av hennes andra tjejkompisar lite grann... men shit vilket underbart gäng alltså. Va typ 20 -25 pers i en sommarstuga.
Har haft sååå roligt. Full fest både fredag å lördag.
Fredagen var det femkamp, långbord i ladan och dans runt midsommarstången.
Igår var det slappa i myskläder, bada, fotboll, pizza å helt galen fest på kvällen. Slappt som bara den, ingen som orkade göra sig i ordning utan alla körde med myskläder å badshorts typ..
Badat skulle jag nog inte gjort om det inte var för att vattnet slutade funka i stugan, så det gick inte duscha..
Var ingen vacker syn i huset i morse iallafall... riktigt äckligt var det, men det gick allt bra när alla hjälpte till att städa..


Fotboll

Snart dags för fotboll..
Jag trodde jag skulle få kolla i stan, på storbilds TV på trädgårn med 1000 andra människor, men nänä, de blev ändrat, så ska hem till Daniels kusin, sitta med 6 fotbollsgalna killar och titta.. hm.. inte riktigt va ja hade tänkt mig kanske.. för såååå intresserad e ja ju inte av fotbollen egentligen, mer att det är kul med stämningen å så... å ja kommer inte våga säga ett ord typ =P
Men, men, det blir säkert trevligt ändå, vi ska in till stan sen efter det iallafall...

Å på tisdag morgon bär det av till Tyskland.. såååå jävla gött asså. Har snackat med Gert som vi ska bo hos och allt verkar under kontroll.. Dom har inte ens flyttat in i lägenheten än, så vi kommer få bo där själva tillåme.. perfekt ju! Längtar!
Ska bli skönt att komma bort från allt lite också..

studenter

Då var alla studenter avklarade för det här året.
Vart på sex olika studenter i år, varav tre var riktigt nära kompisar och det blev en hel del party.
Hanna gick ut i torsdags å vi var med på hennes studentfest sen också.. Som tur var fick vi skjuts hem på kvällen av världens goaste Gustav, och sen skjuts av Hannas mamma nästa morgon när vi skulle till Sofies skola. Vi var sådär lagom pigga, speciellt Hanna som inte hade nån röst kvar =P
Vädret va bra på Hannas student, men igår var det helt underbar. När alla hade gått från sofies mottagning satt vi kvar ute på gräset i solen och drack massor med champagne. Sen kom sofies andra tjejkompisar som också gått ut igår, åsså hade vi förfest på Sofies balkong.
Verkligen underbart väder.
Sen bar det av till Stenungsbaden för studentfest. Vissa missöden hände.. vi glömde en studentbiljett hemma... vår andra kompis sofie blev aningen för full... anna hade ont i magen (=P ) .. vi gick vilse i hotelldelen och hittade inte ut.. hehe, de va en hel del knas.. men de har vart två roliga dagar och e så glad att det blev så lyckat för mina goa tjejer =)

Studenter

Solen skiner.. underbart.. för idag och imorgon tar mina två bästa kompisar studenten..
Party, party e det som gäller alltså.
Har just bestämt kläder =)
E grymt peppad.

Sen blir det bara plugg hela helgen för på måndag har jag examination och certifieringsprov... suck..


Cred till mig...

...för att jag åkte hem för att plugga istället för att åka med alla kompisar till havet... Va grymt stolt över mig själv där ett tag...
Mindre stolt nu dock över att ha vart hemma sådär tre timmar och bara pratat i telefon, ätit och duschat... inte ens plockat upp böckerna... *suck* det är ju så sjukt tråkigt..

Trevlig utgång igår iallafall, förfest i Mölndal hos Sofies killkompisar.. mkt trevligt.. Blev medbjuden på fest på midsommar också, gött, gött, för jag hade ju ingen aning om va ja skulle göra... =)

Idag har det bara vart fika i solen på nyfiken i nån timme... skrattade mycket..
Har även pratat i telefon med Gert från tyskland.. så gött, jag hade nästan gett upp att få tag på honom, men så svara han.. han sa att det nog kunde vara problem för oss att bo där under VM för att deras möbler hade inte kommit än, de håller precis på att flytta in i en ny lägenhet. Men jag sa att vi kunde sova på golvet, å då verkade allt hur bra som helst.. så nu blir det nog tyskland tis-fre nästa vecka... sååååååå gött =)

Jobbigt, jobbigt..

Sjukt dålig jag vart på att skriva här då..
Har hänt mkt den sista tiden, så har inte blivit prioriterat att sitta här och skriva.
Har vart en väldigt jobbig tid, eftersom jag gjort något av det jobbigaste nånsin i mitt liv, nämligen
gjort slut med världens underbaraste kille. Ville verkligen inte att det skulle bli så, och för mig är det
helt ofattbart hur känslor bara kan försvinna sådär.. men det var det enda rätta för oss båda, och det har naturligtvis vart och är fortfarande extremt jobbigt..

Något som däremot är underbart är att vi hade vår sista träning i fredags, så nu är jag ledig i två hela månader. Så underbart skönt kan jag säga.. Kommer nog sakna att åka skridskor snart, men himla skönt att inte ha de kraven på sig hela tiden. Kommer iof träna massa i sommar också, jag och brorsan köpte träningskort på sportlife imorrn så ska allt se till att hålla igång en hel del, och förbereda mig så bra jag kan för nästa säsong, men det är en helt annan sak när man kan välja att träna när man vill.. skööönt!

RSS 2.0