PRAG!!!

Nu ar jag antligen har pa VM... tranat tva ganger idag, gick braaa.
Igar var vi lediga och fick shoppa.. hittade massa fint..
VARFOR finns inte Zara i goteborg.. *suck*

VM NÄSTA!!!

Iiiih... har precis packat färdigt.. hoppas verkligen jag fått med mig allt..!
Har inte vågat väga väskan än heller =S Den kommer säkert väga för mycket... det e orättvist att man bara får ha 20 kg fast man ska ha med sig ett par skridskor..
Ska samlas på Landvetter om typ 4½ timme... Ooooooh, e så excited nu va... å lite nervös..
Å den känslan kommer nog tyvärr bli större å större för varje dag.. men, men.. det kommer gå toppen.
Hoppas såååå på att ha med mig en guldmedalj hem....
Keep your fingers crossed!!!

Sista träningen

Snart bär det av till sista träningen innan VM... har ju dokc massa officiella träningar nere i prag, men det är ju inte samma sak..
Innan träningen ska vi träffa Mikael Södermalm som är en av sverige största mentala coacher.. Han hjälpte laget innan VM förra året, och så har han vart hos oss en gång innan under säsongen.. Då var han verkligen grym och jag tvivlar inte det minsta på att jag kommer känna likadant ikväll.
Han har jobbat med massor av elitidrottare och landslag så det känns verkligen bra att han vill hjälpa oss..


Sanslöst

Det snöar ju IGEN, jag blir galen.. helt seriöst!!!!
Om inte snön e borta när jag kommer hem från Prag kommer jag grååååta ='(

Shoppingfynd =)

Ja, här är då resultatet av mina två dagar på stan som INTE skulle resultera i några kläder..


Kjol
  • Kjol från Mango
  • Stövlar från Din sko
  • Väska från Bianco
  • Linne från Mango

More

Oh.. nu när jag äntligen hade samlat tillräckligt energi för att gå å tvätta bort sminket och borsta tänderna fick jag en liten chock när jag kom in på toaletten... Där på golvet låg senaste numret av tidningen More..
Enda gången jag tidigare sett en sån tidning i vårt hus har vartnär det legat en i min pojkäns väska när han kommit från lumpen, och han har inte vart hemma hos oss sen i helgen, å den låg inte där igår
Det badrummet används bara av mig och min bror... alltså har min pyttelilla bror gått å köpt en more tidning...
Alltså, han är ju inte så pytteliten längre.. men det är ju just det som är så konstigt för mig..
Jag har läst dom där tidningarna själv.. det är ingen stor grej alls egentligen, det finns jättemycket intressanta reportage i dem, och inte alls bara nakna tjejer.. men va fan... min brorsa kan inte köpa sånna tidningar... han e för liten!!!!
Sen kan man ju spekulera över varför den låg på toaletten... men jag tänker utgå från att han behövde sitta där länge och bajsa och behövde något att läsa under tiden.. alla andra alternativ går fetbort!!!!!

Killkompisar

Mmmm.. asså det måste vara nåt av det bästa som finns..
Idag träffade jag Adde, och han fick sina födelsedagspresenter av mig.. Hade gjort ett örngott med eget tryck, där det står "Här sover världens bästa kompis" och på andra sidan "ADDE du är bäst", och så fick han även ett kort på oss i en ram.. Han blev jätteglad.. =)
Det var skönt, för jag var rätt nöjd me mina grejer faktiskt..
Han ställde det fina kortet på hyllan ovanför sin säng, och han tillåme bäddade om i sängen för att lakanen skulle matcha örngottet.. hehe
Han är så go Adde.. på tisdag kommer hans ex hem som varit i Australien ett halv  år.. Hon tycker inte om mig =( det är tråkigt.. men jag hoppas verkligen inte att Adde blir annorlunda när hon kommer hem.. risken är dock stor..  men han har sagt att det inte ska bli det.. vi får väl se..

Dennis hade ringt när jag tränade... åååh, blev så lessen att jag hade missat det.. har inte pratat me honom sen han åkte ut på havet vilket e mer än 2 veckor... å det låter inte så mkt me tanke på att för typ 3 månader sen hade jag inte pratat me honom nån gång, men det känns nu som att det är hur längesen som helst som jag pratade me honom... jag frösökte ringa efter träningen, men de gick inte.. oftast har han ingen kontakt på mobilen när han e ute på båten.. jaja, that's life..

Bara tre träningar kvar innan VM nu..börjar bli lite småpirrigt :P

Natt

Oooh, jag borde verkligen verkligen ligga och sova nu.. ska upp å köra mamma till jobbet tidigt imorrn så att jag får ha bilen hela dagen.
Har inte skrivit på ett tag...
I tisdags hade vi styrketräning hela dagen i skolan... som massageterapeut ska man kunna ge träningsporgram till sina kunder, så vi gick igenom specifik träning för typ hela kroppen, å med det menas en styrketräningsövning som bara snvänder exakt en muskel.. för om man gör en röresle där mer än en muskel används så aktiveras den muskel som redan är starkast först, och den som är svagare blir inte starkare.. Hm.. låter krångligt?! Aja, men enligt vår lärare så e de iallafall därför det t.ex är så svårt att få magrutor på nedre delen av magen. Men nu när jag har lärt mig en superbra övning för det här då så ska jag se till att deffa min älskling *haha*

Och igår skulle vi ha skolpraktik.. jag mådde illa igår morse, och sa det till läraren på morgonen, han berättade då att en annan från vår klass va hemma för magsjuka.. jippie, tänkte jag, nu kommer ja spy också... men iallafall sa han till mig att gå hem, ingen idé att vara kvar för han ville ändå inte att jag skulle ta några kunder om jag smittade.. Så jag åkte in till stan för att fixa mitt bankomat kort.. skulle också se om jag hittade nåt fint partylinne att ha med till Prag..
Då min budget är extremt dålig för tillfället så började jag med HM och Gina Tricot, lagom prisklass sådär.. hittade massa fina grejer och rea va de också, men nähä, inget som passade bra. *suck* Gick vidare till Mango, en prisklass högre men ändå helt överkomligt för det mesta..Tyvärr råkade jag hitta en kjol som jag blev helt kär i som kostade typ 680:- eller nåt, och det var verkligen inte bra för min plånbok, men kunde verkligen inte motstå den.
Hittade ett jättefint linne också, beight me guldiga paljetter.. men tyvärr så måste ju dom som gör klädera vara världens sämsta på att sy på paljetter... förstår inte hur man tänker om man syr på dem med världens tunnaste tråd, och inte fäster en enda gång mellan paljetterna utan syr me samma tråd runt hela linnet... doooh, så det var typ 1 dm där det fattades. Hon i kassan beklagade sig, och sa att domt yvärr inte fick dra ner på priset (skit regel enligt mig) men att jag kunde få me en present om jag ville ha det ändå..
Jaja, whatever, linnet var skitsnyggt.. tur att man e konståkare och har sytt en och annan paljett i sina dagar.. mindre synd att jag har typ 1 miljon paljetter och stenar att sätta på tävlingsklänningarna innan VM.. men, men.. de ska väl gå ändå..
Ska fixa bilder på kjolen och linnet imorrn också..

Skola

Idag var det skola.. och jag var helt sjukt trött hela dagen.
Fattar inte hur jag ska lära mig allt som vi gått igenom i skolan, allt e som ett enda virr-varr typ, men, men..
Sen var det träning.. och vi fick ÄNNU mer stenar till klänningarna, gaaaah, vet inte hur jag ska hinna.. men ska vara med Daniel på onsdagkväll iaf, och jag upplyste honom om att han får komma hit å umgås med mig medans ja grejar me klänningarna..
Som tur är har jag så mycket makt över honom så han hade inget att invända =P

Haha.. igårkväll kollade vi på gamla videofilmer från när jag å lillebror var små.. man säger så mycket roligt när man e liten.. en klockren kommentar av mig..
Mamma sitter i köket och matar lillebror och jag går ut i hallen och ropar till mamma att jag ska gå ut.. Jag kan väl ha vart en 5 år eller nåt. Då säger mamma: "jag kommer alldeles strax, för overallen kan du ju inte ta ner själv", varpå jag svarar: "nej, det kan jag inte... för den e på dagis"
Haha, ok, kanske inte blev så roligt när man läste det, men det lät så kul när jag sa de va :P
Skola imorrn igen så får väl hoppa till sängs nu...

E den inte söt?

Hehe, hittade en perfekt present idag..
Var lagvärdinna för ett lag från Australien förra året när Vm gick i Göteborg, och kommer träffa dem igen på VM i Prag om två veckor, så ville ha en liten present till dem.. hittade en sån klockren maskot idag..
E den inte söt då eller? Me skridskor å allt..


Maskot


Discobowling

Igårkväll va vi på Discobowling.. det var hur skoj som helst. Jag har väl inte bowlat sen högstadiet nån gång, men jag gjorde tillome en strike, hehe, grymt stolt =)
Eftersom det bara är två veckor kvar till VM så blev det förståss inga alkoholhaltiga drycker till mig, det skötte Jonas kompisar så bra själva.. Endel blev extremt fulla, och det var VÄLDIGT nära att vi blev utslängda, fick mer än en tillsägning av vakterna om man säger så...
Men vilket ställe alltså, ska lätt dit me mina kompisar nån gång efter VM när jag också kan festa till det lite =P

Melodifestivalen ikväll då... vi har haft en liten diskussion i sängen imorse om hur kvällen ska se ut.. Jonas vill va här på Tjörn och va me alla sina kompisar, men jag ska träna klockan 8 imorrn, så jag sa att de blir så sent om jag ska åka hem efter det.. sen ringde Hanna och frågade om inte jag och Jonas ville va me henne å Ted ikväll å kolla.. men Jonas ville ju vara här, å precis efter det ringde Ted (inte Hannas Ted utan Jonas kompis) å sa typ: Jonas, du e la me å kollar melodifestivalen ikväll.. *suck*
Nu har Jonas åkt iväg å hämtat sin subwoofer (om det stavas så vet jag ej) eller vad det nu var, och alldeles nyss ringde de på hans mobil som han glömde, då va de hans andra kompis som frågade om vi skulle va me ikväll å laga middag å kolla melodifestivalen..
Suck, ja tror jag kan se mig som besegrad.. men, men.. om jag åker hem direkt efter melodifestvialen e jag hemma innan elva, å innan dess lär jag ju inte gå å lägga mig i vilket fall, så det får väl bli så antar jag....

Krossad ruta

åååh, jag blir så trött..
För typ 2-3 månader sen när vi kom ut till bilen efter träningen så hade dom krossat ena framrutan på bilen.. dom i laget sa att de hade hänt många gånger under året innan också..
Efter det har vi iallafall hela tiden parkerat  på en annan parkering på andra sidan ishallen. Gissa vad som hade hänt idag.. naturligtvis, rutan var krossad igen..
Ååh, jag blir så trött, var dom tvungna att pricka in min bil båda gångerna dessutom?
Jävla skit ungar!!!
Å pappa blev skitarg, för han säger att det alltid händer grejer när jag har bilen, och jag blev skitarg på pappa för jag tyckte inte han kunde bli arg på MIG för nåt.. liksom vad ska jag göra.. gömma bilen i skogen? De lär ju knappast vara bättre... och mamma försökte väl hålla med båda lite grann.. åsså hade tredje världskriget brytit ut i vårt kök.. SUCK!!! Precis som att jag inte redan var skitsur för vad som hade hänt då eller??
Åååh, blir galen!!!

Ska jobba imorrn iallafall, vilket känns sååå bra, eftersom det finns sååå mycket saker jag vill shoppa, so I Need Money!!!

Har gjort klart min födelsedagspresent till Adde idag.. den blir superfin.. skulle träffat honom imorrn, men så blev det ju jobb, så han får den nästa vecka istället.. alltså kan jag inte lägga upp nåt kort på den här än, men snyggt blev det iaf, e supernöjd =)

Praoa i FC Barcelona

Hörde på TV imorse om en 14-årig kille från Motala som ska göra sin prao i FC Barcelona.. Nog tråkigt!!!
Han hade typ skickat ett mail å först trodde dom att han ville provspela, så då sa dom nej, men sen hade han skickat ett till och förklarat vad Prao var.. haha.. antagligen sa han väl att lärarna hade uppmuntrat dem att praoa med det dom vill bli i framtiden, och killen ville ju bli fotbollsproffs, så.. tja.. varför inte?!
Men nu var det iallafall bestämt och Henke Larsson skulle ta emot honom när han kommer...

Hm.. och vart har jag praoat liksom.. posten, frisör, Kungälvs sjukhus och mammas jobb... nja, inte riktigt lika spännande... =P

Cocktailklänning

Käkade lunch me Ellen idag.. mycket trevligt, ses alldelles för sällan enligt min mening. Hon ska ha studentskiva i Maj me tre andra kompisar.. ska bli såå skoj.. hon sa att hon väntar sig ett tal av mig eftersom vi vart kompisar sen hon va två år och jag fyra... hm.. jag vet inte det jag =P
Skulle iallafall vara cocktail tema på deras studentskiva, så jag måste ut och shoppa mig en cocktail klänning, nån som har ett bra förslag så får ni jättegära berätta =)

Sen såg jag några suuuuper fina sommarklänningar på Bik Bok från oneteaspoon.. såååå fina, i want, iwant... synd att jag har jobbat sååå lite de senaste.. =(

Fick tag på dem om jobbet idag me, gött, har bestämt tid för ett möte nu, om två veckor eller vad det nu blev, spännande =)

Imorrn ska jag och Hanna ha Spa-dag hemma hos henne... med ansiktsmasker å gurkor på ögonen å sånt, hihi, åsså ska ja ta me bikini för vi ska bada i deras jacuzzi.. åsså ska vi äta god mat å så.. wiiie, kommer bli så mysigt =)

Har tråkigt...

(  )har suttit på en geting/humla
(  ) har gråtit efter ett besök hos frisören
(  ) har skrivit brev till någon i Afrika
(X) cyklat utan händer
(X) tycker att sommaren borde komma nu
(  ) hatar kärlek
(  ) har flugit i en luftballong
(X) älskar att gunga
(X) har åkt pulka i vinter
(  ) har haft Bamseplåster på mer än tre tår samtidigt
(  ) är höjdrädd (Lite iaf)
(  ) kysst dig själv
( ) hoppat från ett fönster (säkert från första våningen eller nåt annat odramatiskt)
(X) vandrat några mil
(X) viskat i någons öra
(X) hånglat med en av samma kön
(  ) hamnat på sjukhus
(  ) känt dig som ett pappersark
(X) virkat
(X) diskat
(X) förlorat någon du älskar
(X) sagt nej till sex
(X) druckit vatten upp&ner
(  ) dödat någon
(  ) ätit säl
(X) bakat sockerkaka
(X) är förälskad i någon
(X) velat dö
(  ) har ett par converseskor
(X) känt dig som ett as
(X) lyssnat på samma låt en hel natt
(X) ätit godis istället för att gråta
(X) gjort dig själv illa
(  ) skrikit hora/bög till någon
(X) varit full
(  ) varit hög
(X) varit ordlös
(  ) är kåt
(  ) hatar värme
(  ) ska på hultsfred 2006
(X) tycker om katter
(X) haft vattenkrig
(X) skrivit på någons arm
(X) dissat någon som ringt på din mobil
(  ) varit otrogen
(X) hatat någon som du egentligen älskar
(X) ångrat dig
(  ) hostat blod
(X) haft sex när du varit full
(  ) låtsats att du var en fjäril
(X) önskat/önskar dig en kyss
(X) älskat någon så att det gjort ont
(X) tycker om kladdkaka
(X) har ätit middag med någon du tycker om
(X ) tror på det övernaturliga
(X) hatat dina föräldrar (för stunden)
(  ) ätit jättemycket och sedan spytt
(X) hatat din kropp och ditt utseende
(X) spelat gitarr (klipp naglarna så går det bättre)
(  ) spelat nyckelharpa
(X) sjunger/sjungit i duschen
(X) skrikit dig hes
(  ) sett någon dö
(  ) varit med om en katastrof
(X) vibrerat av nervositet
(X) skrattat så du grät
(X) gillar gröt
(  ) fått för dig att du är bisexuell eller homo men kommit på att du inte är det
(X) haft solen i ögonen med ett leende
(X) tagit någon på röven
(  ) slängt porslin i väggen
(X) hatat hela världen
(X) sjungit till håkan hellström med någon du tycker om
(  ) tycker att pengar är viktigare än nåt annat
(X) legat med fler än du borde ha gjort
(X) ogillat att folk frågar dig saker
(  ) bajsat på vägen
(  ) drömmer ofta mardrömmar
(  ) skulle kunna döda för någon
(X) haft kalla händer
(X) har ett smeknamn
(  ) varit mobbad
(  ) trampat ihjäl en nyckelpiga
(X) somnat på golvet
(  ) haft sex fastän du inte velat
(X) blivit kysst av någon som du aldrig trodde skulle kyssa dig
(  ) hånglat på tunnelbanan (åååh, jag bor ju i Göteborg)
(X) åkt buss genom halva Sverige
(  ) kastat dig framför ett fordon
(  ) tågat genom staden med flaggor i skyn
(  ) älskar någon som inte vet om det
(X) ramlat och skrikit av smärta
(X) skrapat upp knäna
(X) har en själsfrände
(X) tycker att krig är idiotiskt
(X) tuggat på ett grässtrå
(  ) varit i en storm
(  ) varit nära döden
(  ) hållit om en ko
(X) hållit i en orm
(  ) varit så full att du inte kunnat gå
(  ) tvivlat på din existens
(  ) trott att du varit odödlig
(  ) skrivit över hundra dikter
(  ) varit på Darinkonsert
(  ) kastat din telefon i vattnet
(  ) vaknat av att du gråter
(  ) känt dig som ett får
(  ) drömt om svarta paraplyn
(X) haft läppstift
(X) har gråtit i någons närvaro
(X) älskat regn
(  ) har sett en film mer än tjugo gånger

Kan någon svara på....

... vad som menas med unika besökare?? har funderat på det ett tag nu =P

Två veckor kvar!!

Imorrn är det två veckor kvar tills vi åker till Prag och VM... iiih, ska bli så grymt spännande och roligt.. vet inte än om jag får vara med och åka, men, men, gick bra i helgen när jag åkte kortprogrammet, så chansen finns ju =)
SM i helgen var skoj också... inte alls samma grej som förut förstås med det gamla laget, då var det ju jätteviktigt med SM. Det var jätteviktigt nu också att det gick bra, men det var bara ett annat lag att tävla mot =( Jaja, SM-guld är ju förstås trevligt =) Åsså fick man skriva autografer me.. hihi.. =)
Och ungdomslaget som jag var tränare för förra året tog silver, så himla stolt över dem e ja =D

Min pojke har vart ute i skogen i fem dagar nu i lumpen, så pratade inte me honom på så länge, kändes lite skumt, men vi fick iallafall prata igårkväll, så det var ju skönt.

TIDIGT imorse åkte Dennis. Han ska vara ute på havet i en månad och jobba... blä, jag tycker inte om det alls.. gonna miss him =( Men det e lite skumt att han bara har vart hemma fem veckor sen han va ute på havet sist, och på den tiden har vi hunnit bli så bra kompisar. Fem veckor är inte speciellt länge..

Yes! Hörde nu att dom pratat in på mitt mobilsvar från jobbet jag ringde om i torsdags. Gött, han sa att ja skulle höra av mig så skulle vi bestämma om ett möte.. HÄRLIGT!!!! =)

.....

Hopp hopp.. nu har Dennis kommit hem från fjällen å ja sitter här å väntar på att filmen som han å Christian kollar på, för den e astråkig...

Idag har ja vart me Sofie... vi va på tt ganska nyöppnat café i Stenungsund, supermysigt!!! Å sen va vi å åkte skridskor på allmänhetens..Sofie ska testa till Surprise efter VM.. hoppas verkligen det går bra, skulle vara såååå kul om vi får åka i samma lag igen, har saknat henne i år jue..

I helgen e de SM.. ska bli skoj för jag ska åka kortprogrammet =) gött å inte bara stå bredvid utan kunna vara med lite å se till att det går bra.. kommer nog vara rätt nervööööös, men men, de kommer gå toppen =) Och nu är det mindre än tre veckor kvar tills vi åker till Prag å VM.
I tisdags fick vi nya landslagskläder, superfina =)
Har vart på så gott humör det sista... hoppas de håller i sig..

Å nu smakade jag på Christians Red Bull... usch, jag kan inte dricka det, det smakar bara fylla.. =P

Vårkänslor

Åååh, idag var det sååå fint väder..
Slutade skolan typ tio i fyra och vi skulle samlas vid sex i ishallen så tänkte att ja inte skulle hinna hem.. Gick och köpte en pocketbok och sen gick jag och satte mig på paprika och köpte en supergod och jättestor sallad.. satt där å åt och läste och solen sken in på mig.. kändes så himla gött :)
sen köpte jag en kopp te och tänkte att jag skulle åka typ vid tio över fem till ishallen för det säkert skulle vara mycket trafik.. Vid fem över fem bestämde jag mig för att läsa ut kapitlet och sen åka..
Haha.. typ tre min senare ringer Linda och säger att det är telefonkedja, och att vi ska samlas klockan sju istället.. Hehe, jahopp.. som tur var var boken jag köpt jättebra, och solen sken fortfarande (fast den gick ner typ tio min senare) så jag köpte en kopp te till och satt där å softade.. riktigt härligt faktiskt..
Hade velat gått å lagt mig nu å läst lite mer i den, men hm.. måste sy lite mer paljetter först..*suck* jaja, fint blir det ju =)

.:don't worry about failure, worry about the chances you miss when you dont even try:.


Ooooj!!!

Har just upptäckt att det gäller att hålla reda på adressen till min blogg... om man skriver www.blogg.godisen.se istället för www.godisen.blogg.se så kommer man nämligen till nån slags eskortfirma i Uppsala istället.. hehe, inte bra..

246

Jag behöver erfarenhet...

Det där me killkompisar som tycker om en lite för mycket... hjälp!!!
Kom igen nu girls!! Och killar me för den delen..

Jag är så grym..!!

hahahaha..
sitter här vid datorn å softar när lillebror kommer in.
Brorsan: Kan du köpa öl till mig imorrn?
Jag: hm.. en kopp te me honung hade vart gott,så kan jag fundera sen...

Hahaha, självklart går han ner å gör det också..  =)

En annan skojig grej då.. satt förut idag och hade tråkigt på nattstad åsså började jag snacka me nån kille som tydligen hade gjort massa låtar och skivor å sånt..
Jag hade aldrig hört talas om människan, men han va jättetrevlig så vi snackade lite.. samtidigt som jag satt å lyssnade igenom massa låtar som jag skulle kolla igenom.. typ nedladdade samt gamla låtar från min gamla dator.. och helt plötsligt upptäcker jag en låt som står att de e han som gör..
Hehe, så grym också va.. Byz - The Party Is In You å sen såg jag att jag hade en annan låt me honom i mina mottagna filer.. kan dock inte för det blekaste minnas vem som skickat den, de e lite synd..
Men iaf så brände jag en skiva förut, så ja tog me den där perty låten där, hehe, sååå grym, jag, Hanna och Sofie lyssnade på den typ fyra ggr på väg till å från träningen..

Gick rätt bra på träningen faktiskt, kände inte av förkylningen alls mycket faktiskt, gött, hoppas inte de blir sämre bara..

And this is what we do, I'm starting something new
In front of a never ending line and it is true
The party is in you, the night is what you do
A bit and you sing, party harder here with me
haha, vet inte om det e exakt så, men typ.. haha, GRYM LÅT!!!

Men Faaaaan...

...nu snöar det IGEN!!!! Blir så trött!!

Sjuk =(

Jahopp..är jäääätteförkyld..
Inte alls bra jue.  Tränade inte igår, men måste nog göra det idag tror jag..

Har inte skrivit på några dagar.. minuspoäng på mig för det..
Har mest tränat, förutom igår då.. eller i tisdags va vi lediga från träningen.. skulle kolla film me Dennis och Christian.. Jag fick naturligtvis inte säga till om nåt när vi skulle hyra film, men, men.. blev riktigt bra ändå till slut..
Såg tre filmer.. den frösta va dåligt..The amityville horror.. eller nåt sånt.. kass...
Sen nån som ja inte kommer ihåg va den hette, men handla om en DJ på Ibiza som blev döv.. va faktiskt jättebra. Åsså en som hette Crash som också va grym..
Den om DJ'n va tydligen verklighetsbaserad.. han va så grym killen.. först typ stängde han in sig i ett hus å typ knarka ner sig i ett år eller nåt, men sen kom han på att han kunde höra basen i musiken åsså gjorde han en skiva och fortsatte va DJ, asgrym.. :)

Annars inte hänt mycket.. skola i måndags och tisdags.. ganska intressant, men det verkar så svårt allting.. fattar inte hur jag ska lära mig det... som tur är tycker de andra i klassen lika dant..

Imorrn ska ja, hanna och sofie träffa nån från kungälvsposten som ska skriva om oss för att vi åker i landslaget.. hehe, pinsamt.. undra va dom ska fråga egentligen.. 
 

RSS 2.0