Tvätt och plugg och träning

Idag är det bara tvätta och plugga som gäller.
Två helt överfulla tvättkorgar och tenta på fredag gjorde att jag inte hade så mycket val.

Festen i lördags var verkligen JÄTTELYCKAD!!
Trevliga människor, massa fina tal (som gjorde att jag kände pressen på mig själv, så jag och brorsan fick också till ett), god mat, goda drinkar.
Toppenkväll helt enkelt.
Lokalen kan jag definitivt rekomendera för alla som bor  närheten.

Ska försöka fixa lite mat nu mellan tvättarna..
Sen är det träning ikväll, as usual!!

The big Party

Jahopp, nu är den här, dagen som vi har planerat sedan i somras.
Ikväll är det mammas 50-årsfest.
Hart kört pojkvännen till jobbet på Bauhaus, åkt hem och slängt i mig lite frukost och nu ska jag strax till IKEA och införskaffa en griffeltavla där vi kan skriva upp drinkarna på tills ikväll.
Alla som har någon koll på Göteborg med omnejd kan ju förstå att det känns lite jobbigt att lämna Johan på Bauhaus i Bäckebol fem över nio, åka hem till Kungälv för att vara tillbaka på IKEA klockan tio när de öppnar. Ja... lite för lång tid att sitta i bilen och vänta, och onödigt kort stund hemma..
Jaja.. det finns ju större problem här i världen.

Det blir nog fullt upp hela dagen. Ska träffa familjen i festlokalen klockan elva och börja pynta lite där. Och jag har fortfarande inte helt  bestämt klädsel för ikväll. Har TVÅ helt lovely klänningar att välja på, och det är ju helt klart en för mycket.. =P

Måste rusa.. ha en bra lördag allihop

Återkomsten

Min blogg har varit totalt död de senaste veckorna, och hade jag några trogna läsare lär jag ha förlorat dem nu.
Tiden har helt enkelt inte gått ihop med jobb, träning och att jag dessutom börjat plugga. Naturkunskap B på distans. Så de få lediga stunder jag har haft tid att sitta framför datorn har alltså gått åt till atomer och formler istället för bloggskrivande.

Johan har varit jättesjuk de senste dagarna, med halsfluss och jättehög feber. Jag har hållt mig undan som bara den. Pencilin fick han i onsdags, så (peppar, peppar) det verkar som att jag har klarat mig. Fick ont i halsen dagen efter att han fått veta att han hade halsfuss, och då tänkte jag att det var kört, men det gick så snällt över efter två dagar, så det var nog bara förkylning.

Lördag idag, men inte mindre fullspäckat schema för det.
Träning nu på morgonen, 8-11. Sedan ska jag sälja korv och lotter i ishallen.
Kalas för Johans lillasyster efter det, och sedan hem till mor och far och planera det (förhoppningsvis) sista inför mammas fest nästa lördag. Förhoppningsvis somnar jag som ett litet barn efter det, för i natt kunde jag inte sova alls bra =(

RSS 2.0