GULD!!!

Gött e de!!!! Fick öntligen se en match, hehe, grymma dom va.. Henke e ju bäst :)that's my man!!!! =)
Jag gillar Pebben också.. han handlar trots allt sin mat av mig på Ica Maxi, hehe... åsså va ja ihop me hans lillebror när ja gick i femman... haha..
Japp, gött å se... jag och Jonas va hemma hos Ted, så ja kolla me alla killarna... dom var riktigt snälla trots allt, Olle hade ju lite elaka kommentarer till mig ibland, men det var skoj va de..

Igår efter att ja vart i ishallen hela dagen så va ja duktig å sydde lite paljetter.. och sen kom Hanna till mig för att vi skulle åka till Sofie.. Kollade melodifestivalen.. alla låtar va jättedåliga tycker jag.. Min kompis skulle egentligen ha sjungt den låten som Niklas Wahlgren gjorde, men sen ville han inte det... Det var väl verkligen tur, för att isåfall hade han inte fått nån bra start på sin karriär.. den va jättedålig tycker jag..
Sen spelade vi lite spel, och sen kom Hanna på att hon kanske skulle kolla bussarna så hon skulle komma hem för hon skulle jobba ida... Jahopp, det var ju inte så lätt gjort, för det gick visst inga bra bussar alls.. Martin erbjöd sig att köra hem Hanna om nån följde me så han slapp åka själv tebax, så ja å Jonas hängde med.. Och på vägen tillbaka skulle vi hämta min brorsa å hans tjej på en fest å köra hem dem till henne..
Vi åkte väl vid tjugo över tolv från stenungsund typ.. allt gick bra hem till hanna och sen till kode för att hämta dem.. festen va typ mitt ute i skogen, så min bror hade knappat in adressen på pappas GPS, så de skulle ju inte va några problem, så i följde bara anvisningarna hela tiden, å sen kom vi fram till en grind... Martin skulle egentligen hämta sina föräldrar ute på tjörn vid ett, men hade sagt att det nog skulle bli vid halv två.. nu började klockan närma sig halv två..
Jag ringde till brorsan och det var en jävla massa vel.. festen va tydligen på andra sidan den här grinden som vi inte kunde komma förbi, så egentligen skulle man köra in från andra hållet.. inte direkt va GPS:en sa... Jonas å Martin va skitförbannade, och ja va assur på lillebror.. Tillslut fatta han vad de va för grind ja mena, så dom började gå dit.. de va lååångt, och dom hade vart på hawaiifest, så tillslut kom dom fram till bilen, Jonas (lillebror) med badshorts och uppknäppt skjorta (pucko som inte ens stänge skjortan eller jackan), och sara i kort kort strandkjol, bikini och jacka... halkat hade dom gjort på vägen också.. haha, stackarna... sara va asfull också.. de va lite kul trots allt...

Jag och Jonas skulle egentligen tillbaka till Sofie och spela ett annat spel me henne å Jocke.. men nej, det la vi allt ner.. åkte hem och sov istället...

.:people who never try, never fall, but they'll never fly either:.

Hey Mr DJ...

...won't you play another lovesong..
Sååå grym låt.. love it.. kan inte sluta lyssna på den nu.. :)

Har bara tränat idag... började klockan 8 imorse och kom nyss hem.. lite trött e ja allt.. blev väckt av telefonen vid tjugo över fyra i natt också.. tack tack!! *morr*

Igårkväll var det också bara träning å sen hem å slappa... GÖÖÖÖTT att de gick bra i hockeyn så att ja iallafall får se en match imorrn.. =)
Gaah, igår när jag å sofie skulle åka till träningen var de såååå mycket kö.. Vi hade tänkt träna extra klockan fyra... så ja hämtade henne vid tre, skulle hämta Hanna i skolan på vägen också.. vid stig center började det vara kö, vi kom dit typ tio över tre.. oj, lite kö.. de va ovanligt vid den här tiden tänkte vi, men tänkte att de nog inte va nån fara... jaha, vi var jämsides med GP-huset vid fem i halv fem... alltså typ en timme å en kvart senare... gaaah, sååå lång tid det tog va... stog helt still.. kom alltså typ max en km på en timme.. kul kul..
Satt och tittade på alla andra människor i kön.. såg säkert femton stycken som satt å petade i näsan... *yuck*  Inte så bra att göra i bilkön me andra ord.. :P

Håller med!!

Så sant!!


Plugg

Oh, har äntligen hittat vad jag vill plugga... Idrottsvetenskapligt program, på Göteborgs universitet..   Verkar jätteintressant... dock har ja inte tillräckligt högt snitt för tillfället.. så får fundera lite på det här nu.. var väl typ en halvtimme sen jag hittade det eller nåt, så har inte kommit på några snilleblixtar ännu :P

Träffade en gammal killkompis i affären i veckan, och han skulle plugga i Falun till hösten, nåt som hette Sport Management. Verkade skitskoj, för jag kollade det på internet.. men det finns visst bara i Falun och i Växjö.. så det skulle ju isåfall få bli efter min isprinssesa karriär.. men visade det för mamma förut idag, och då sa hon att hon hört nåt om det där på GBG universitet.. Oh, blev så peppad nu va :)

Idag har jag och Dennis bakat bullar.. hehe, superbra blev dom..  Sen lagade han mat också, nudlar och köttbullar.. hehe, advanced :P ne, men det var gott och jag blev mätt..
Sen åkte jag till träningen, och missade curling finalen.. fan, jag har nog missat allt som vart spännande på OS typ.. Igår försökte vi lyssna på radion på väg till träningen hur det gick för Anja, men var självklart framme vid ishallen långt innan det var hennes tur att åka..

Jaja, bra har det ju gått för Sverige iallafall... verkar sååå kul att vara där.. Våran tränare som var där nere med Kristoffer har berättat massa coola saker.. Åååh, tänk om teamåkning kunde vart en OS-gren..
Hoppas, hoppas på demo-sport i Vancouver...
.:there's no "I" in TEAM:.


146

146 gånger har min blogg blivit besökt.. det är lite spännande.. för man har ju ingen aning om vad det är för folk som kollar in..
Någon av er som råkar läsa det här kanske har lite mer koll på det här än vad jag har och kan berätta vad som menas med unika besökare... hade vart intressant att veta det iallafall..

Idag har jag städat mitt rum.. inte jätenoga dock, men plockat bort lite å så, å det är ganska duktigt för att vara mig =) Har sytt massa paljetter.. och vart hos tandläkaren.. Fy fasen va dyrt det var.. om jag typ hade bott själv och varit en fattig student så hade jag nog inte gått dit.. skitdyrt jue.. men nu bor jag ju tyvärr fortfarande hemma, fast med en snäll mamma som gärna vill att jag ska ha fina tänder och betalade det lilla kalaset *tackar*

Träning ida, så missade hockeyn som vanligt.. bläääää!! Och jag ville sååå gärna se igår.. hälften av mina kompisar säger att de va jättepinsamt och att Sverige absolut la sig.. och hälften säger att dom nog bara hade en dålig dag.. svårt för mig att avgöra som inte såg jue, men hade dom väldigt gärna velat vinna så hade ju säkert Henke fått stå i mål iaf.. jaja.. det finns väl viktigare saker att grubbla över...

Jag och Daniel skulle egentligen gått en promenix nu efter träningen, men snön vräker ju ner.. så det blev inget med det.. har kollat på invasion och sytt paljetter istället.. gaaah, klänningen blir aldrig färdig.. Men invasion är superspännande.. vill bara se meeeeer.
Ringde mamma vid tio i nio å bad henne spela in OC klockan nio.. när ja kom hem å fråga om hon gjort de så sa hon: ja, men ja glömde de först, kom på det vid tjugo över..
*suck* hur kan man glömma något som man ska göra med en gång..?? jaja.. tror min bror har alla avsnitt på datorn..
Natti natti!

.:if I could rearrange the alphabet, I'd put "U" and "I" together:.

God morning!

Hm.. ja fattar inte, har skrivit både i måndags och igår, men dom inläggen verkar vara helt borta nu :(
Jaja.. det e väl inte så mkt att göra åt den saken.
Idag gick jag upp tidigt för att köra mamma till jobbet, så nu har ja bilen hela dagen.. :) inte för att jag ska göra nåt speciellt egentligen, ska till tandläkaren sen bara.. kul kul..

Igår när jag var i ishallen och tränade extra så kom Anna min gamla bästis från högstadiet plötsligt in där.. hon hade tydligen städat eller vad det nu var.. men vi började snacka iallafall.. Vi har inte träffats på flera år, bara typ sagt hej och så.. me nu gick vi tyill Nyfiken och fikade, mycket skoj.. vi har gjort så mycket sjuka saker ihop alltså, så det va ju lite att prata och skratta åt.. Träffade två av hennes kompisar där också, Johan och Martin.. dom var rätt kul också..

Stör mig på att jag missade hockeyn igår eftersom vi hade träning.. har iof missat typ alla matcher, men jag ville se igår efter alla diskussioner..

Igår var Dennis och hans kompis på nån modellgrej i Nordstan.. dom blev typ sminkade och sånt å sen tog dom massa kort å sen fick man köpa dom.. kostade inget alls.. ja, utom för att köpa korten då såklart.. blev skitbra bilder, verkade jätteproffsigt.. jag vill me ha sånna bilder, hehe, verkar askul jue..
Nu ska jag sy paljetter... grattis Elli, rolig sysselsättning!!!

.:impossible is a word to be found only in the dictionary of fools:.

Lördagskvällen

Tja.. som tur var var ju inte hela helgen kass... Lördagskvällen blev faktiskt riktigt lyckad..
Efter middag med Jonas föräldrar åkte jag hem och byte kläder.. Åkte ju till Jonas direkt efter min planerade utgång i fredags, så hade partykläder, stövlar och grejer... inget ja ville ha till kvällens mys..
Sen åkte jag hem till Hanna där hon, Sofie och Sofie väntade.. Dom skulle precis börja med maten när jag kom.. så jag kom i rättan tid. Var supermysigt att laga mat och skratta tillsammans, längesen ja träffade Sofie...

Jonas hade åkte hem till Ted för att se på hockeyn, men dom skulle också komma till Hanna sen. Vi såg dock till att äta i tid för att hinna se melodifestivalen, och då hade inte killarna hunnit komma än.
T.om melodifestivalen va ju riktigt lyckat, eller ja, endel bidrag  va ju grymt pinsamma, men det var iaf rätt låtar som gick till final enligt mig :)
Efter typ halva melodifestivalen kom Jonas, Ted, Martin, David och Patrik.  Vi käkade glass och sen spelade vi spel. PRATMAKARNA. skitroligt.. man ska typ beskriva ett ord, fast man får inte nämna det ordet.. hehe, mycket skratt.. Patrik va gullig: "En inte så stor häst, men en lite mindre" Hehe, ordet där var ponny..
Eller Hannas förklaring på asfalt: "svart som ligger på marken"
Sen lekte vi en annan lek.. grymt roligt också... Alla har varsitt papper och penna.. alla skriver ett tjejnamn, helst nån som de andra vet vem det är. Sen viker man bak den delen av pappret, så man inte kan se vad som står.. alla skickar sitt papper till vänster.. sen skriver man ett killnamn, viker bort det å skickar vidare.. så fortsätter man så tills man har skrivit en tjej, en kille, vart de träffades, va tjejen säger, va killen säger, va tjejen gör, va killen gör.. och sen en liten slutkläm.. haha, helt sjukt skoj..

Här är ett exempel på hur de kan bli:
Martins mamma Katrin och Joakim Börjesson träffades på en romantisk klubb.
-Kom och åk skridskor med mig, sa Katrin
-Eyy, woman... I think you left your pants in my kitchen, sa Börjesson.
Katrin sprang till OK och köpte chips. Jocke gjorde en sladd med cykeln och tyckte han var tuff.
Sedan satte de sig i hans rostiga 740 och körde mot horisonten..

Eller ett annat:
Sofie och sven träffades på den frusna sjön.
-I'm a barbiegirl, sa Sofie
-Skulle ju faktiskt inte spela nån större roll, sa Sven
Sofie tuggade sitt tuggummi, drog handen genom håret och blåste cigarettrök på Sven.
Han slickade henne i örat och sa: Nu blev du allt förvånad va?
En man med lång näsa hoppade fram ur en buske och berättade att de hade vart med i ett slags dolda kameran program. de vann en tripp till Kalmar, men tröttnade snabbt och åkte hem igen..

Hehe, ja, de kan stämma ihop riktigt bra ibland.. Mycket bra tips att göra om man är lite vänner samlade..

.:a best friend is someone who knows the song to your heart:.
.:and sings it back to you when you forget the words:.

Fredag

Ja, vad ska man säga om fredagskvällen.
Såg ut som att det skulle bli utgång ändå eftersom att en killkompis övertalade mig att följa me honom å hans kompisar till Valand på nån grej han hade biljetter till..
Sen under kvällens gång ändrades planerna hela tiden, för att tillslut visa sig att han bara hade snackat skit  ljugit hela kvällen.. å de kom jag väl fram till vid tio eller nåt, så då fanns det inte så mycket mer att göra än att åka till pojkvännen..
Fan va sur jag var.. hur kan man bara hålla på att hitta på grejer så där å ljuga massa... ååååh, damp!!!!


Tråkigt

Hm.. blir nog ingen utgång ikväll.. så tråkigt va, jag som va peppad... aja, får väl bli till att mysa me pojken då.. han e ju bara hemma på helgerna, så de e väl inte så dåligt de heller kanske..

resedagbok

Oh, igår gjorde jag ett misstag... jag frågade Ellen om hennes bror å hans kompisar som e ute å reser har nån sida på resedagboken.. Japp, de hade dem, å de e ju iof jättekul å se va de skriver å på deras bilder å så.. Men nu har ja ju TRE stycken å kolla på där, vilket betyder att nån har uppdaterat typ varje dag.. Åååh, man blir ju så avundsjuk.. men, men.. det får bli efter min karriär som isprinsessa :P

Hm, skulle gått ut ikväll me sofie å sofie, men nu skrev en av dem att hon inte kunde följa me.. tråååkigt.. hoppas vi går ut ändå, för jag vill det.. sen kommer det nog inte bli så mycket mer party förrän efter VM så det gäller väl att passa på :P

Ska fixa lite å äta nu..

.:fyll inte livet med dagar, fyll dagarna med liv:.

snowboards

Sitter å tittar på sowboard, åh gud så härligt, jag vill också.. å min familj är i fjällen, så avsundsjuk va.. men jag får ju vara hemma å träna... ska väl iof inte klaga, jag har faktiskt fått åka snowboard denna vintern ju, en hel dag, och i alperna till å me.. när vi var på träningsläger i Österrike.

Blir lite fundersam bara.. när SOK skulle bestämma om Kristoffer skulle få åka eller inte så hette det ju tydligen att man skulle kunna komma bland dom 8:a bästa, eller ha en tillräcklig lovande framtid för att man skulle kunna se OS som en övning inför framtiden.. det var tydligen nån grej som Svenska Olympiska Komittén hade.. i alla sporter då antar jag. Sverige hade tre st med i snowboarden idag, först gick 32 st vidare från första kvalet å då kom alla 3 med (BRA!) sen åkte alla i heat om fyra, där de två bästa från varje gick vidare och där var det bara en svensk som klarade sig.. och enligt kommentatorn var han tydligen värsta otippad.. hehe, men de va ju kul iaf.
Jag tycker de va jätteduktiga, och jag tycker bara det är kul att sverige har många med, men jag hade ju fått damp om jag såg det och Koffe inte hade fått åka dit..
Nu fick han ju det, så nu är jag iallafall nöjd :)

Har sytt massa paljetter nu på tävlingsklänningen, sååå segt, men så duktigt av mig :) Lite mat nu, å sen åka till träningen..

.:some people dream big, others go out and work hard:.

Frågor & Svar

Okej, har så sjukt tråkigt.. så..

Senast sedda film - Brokeback Mountain på bio för några timmar sen
Senast köpta skiva - Oh, minns absolut inte, flera år sedan
Sparar till - hm, jag e inte så bra på det :P
Väntar på - helgen så min pojke kommer hem
Pålägg som gäller - hm.. skinka
Dagens dryck - te, apelsinjuice, vatten och cola light
Senaste boken du läste - Det sista beviset
Senaste maträtten du åt - en morotskaka om det räknas, annars pastagratäng =)
Senaste klädesplagget du bar - fornarina jeans, vitt linne och gul v-ringad tröja
Senaste repliken du yttrade - sov gott, puss hej då
Senaste personen du pratade i telefon med - hanna
Senaste personen du fick brev av - hm.. vet inte, riktigt brev? jonas tror jag
Senaste gången du sov - i natt...
Senaste saken du köpte - popcorn innan bion
Vad har du gjort idag - sovit för länge, pratat i tel, bakat bröd, lagat mat, bloggat, fikat, vart på bio
Gillar du svarta kläder - jadå
Hur tidigt stiger du upp - hm, vid 10 om jag inte jobbar eller ska till skolan
Vilken färg har du på håret - blont och lite mörkare slingor i
Vad har du för färg på ögonen - blå
Är du uppväxt i stan eller på landet - hm.. inget av det...
Hur många par skor har du - uppdaterar detta svar imorgon
Var har du ont - faktiskt ingen stans just nu *happy*
Kan du stå på händer - mot en vägg :P
Vad lyssnar du på för musik nu - lionking - the circle of life
Vad tycker du om idrott - can't live without it
Vad har du för klocka - silvrig calvin klein klocka med diamanter (eller nåt glittrigt iaf)´, stundetpresent från mor å far
Sämsta sport - iaf inte konståkning, som det stod i slitz *morr*

Brokeback Mountain

Kom just hem... har vart me Hanna i stan och myst på café å sen sett Brokeback Mountain på bio. Den va bra, fast kanske lite seg ibland, men jo.. jag har nog bestämt mig på vägen hem för att den var bra :)
Var en mycket trevlig kväll iaf, okej att jag träffar Hanna varje dag när vi tränar, men det var ganska längesen vi gjorde nåt annat ihop.. iaf om man inte räknar festa :P
Hanna mobbade mig dock hela kvällen för nånting som jag tvärt förnekade... nu är jag dock inte riktigt lika säker längre..  ringde henne på vägen hem och berättade att hon kanske har rätt ändå, då mobbade hon mig ännu mer... :P men det kan bli väldigt jobbigt ifall det är så... *hmmm*

Kände för att diskutera detta lilla dilemma med Daniel, men när jag ringde stod han visst i duschen me sin nya flickvän... *opsi* jag kände att jag inte ville störa direkt... :P

Saknar min pojkvän.. hata lumpen!!!!

.:to the world you may be one person, to one person you may be the world:.

VÅÅÅR!!!

Kan inte snön försvinna nu..
Jag vill verkligen använda mina nya lacoste skor, men dom har redan blivit lite fula för att jag inte har kunnat hålla mig..
Det är inget bra väder för vita lacoste skor nu... men jag viiiiillll!!!

Hehe, märkte en rolig grej i natt...
Daniel har vägrat tala om för mig vad hans nya flickvän heter på nattstad, bara för att han vet att jag är universums mest nyfikna person. Men inatt så kollade jag mina besökare och när jag gick in på en av dem förstod jag att det var hon.. Hihi.. där fick du Daniel :P
Men hon var ju jättesöt, så nu e ja allt glad för hans skull :)

.:today is tomorrow what you worried about yesterday:.

Trött

Godmorron!
Nää, har väl vart vaken iaf 2 timmar nu.. Men jag som hade tänkt gå upp vid tio idag..
jaja, det är så det går när man sitter uppe å läser bloggar till klockan tre på natten.

Jag håller på att baka bröd.. känner mig superduktig :)
Hoppas det blir gott bara..
Har lagat mat med, nån pastagratäng, riktigt gott va det iallafall  :)
Nu ska jag popa popcorn å sen ska jag gå å bada badkar å läsa min nya cosmopolitan. Så härligt va?!
Har kollat lite på hockeyn med, men det var inte så spännande, sist jag såg ledde Sverige med 7-0 så.. :P

Ikväll ska jag och Hanna på bio, ska se Brokeback Mountain. Har ingen aning om vad den handlar om egentligen, men Hanna tródde den skulle vara bra.. och Jake Gyllenhaal e ju iaf sjukt snygg så man kan ju alltid kolla på honom iaf :)

.:don't use drugs, get high on hugs:.


Ja..!!

Ja, tacka vet jag SVT... kunde tillslut få se Koffes åk ändå på SVT:s hemsida.. Så nu är jag nöjd och glad igen.. Dock inte över hans poäng, typiskt, han åkte jättebra jue... :(
http://svt.se/svt/road/Classic/shared/mediacenter/player.jsp?d=48232&a=539323

ARG!!!

Eurosport visade in Kristoffer idag heller, precis som på EM.. okej, jag var iof å tränade, så jag var ju inte hemma, men det är bara shälva grejen.. dessutom spelade jag ju in... ÅÅÅåh, mycket minuspoäng på dem där... *suck*

Träningen gick iallafall bra så det var väl skönt. Och jag, Hanna & Sofie planerade in lite roligheter för morgondagen då vi är lediga från träningen.. Först ville vi gå till O'learys å dricka cider och kolla på hockeyn imorrn, haha, ända tills vi fattade att hockeyn skulle vara mitt på dagen *ojdå*
Så det blir nog bowling och bio istället, men det blir ju skitskoj det med :)

Plushenko

Hann iallafall se Plushenko.. gött det, det var ett grymt åk.. men nu väntar nog sofie så måste verkligen åka...

Alla Hjärtans Dag..!!

Jahopp, fjortonde februari idag då.. Min älskling är i lumpen, så lämpligt! Not!! Men, men, jag ska nog överleva det här ändå.. saknar honom lite, men jag håller iaf på med en liten överraskning till honom. Oddsen att han kommer läsa här är sjukt små, men tänker inte avslöja något ändå.

Men något alla hjärtans dags firande blir det iallafall inte för mig idag :(
Har fikat en liten stund med Dennis iallafall, det var ju trevligt. Sen har jag handlat lite, det är rätt bra när mor och far är bortresta och har lämnat sitt ICA-kort, för då kan man köpa lite onödiga saker som jag inte ville lägga pengar på själv :P
Tillexmpel jättefint glitterlim som jag ska ha i mitt album =)

Om en halvtimme ska jag åka till träningen. Jag är lite arg att jag inte kan kolla på konståkningen, den börjar sju... Koffe åker som nummer sex tror jag, precis när vi sitter i bilen.. *suck* Får väl spela in, men det är inte lika roligt då. Får väl stoppa nåt i magen nu så jag orkar träna me...

Den tråkigaste sporten på hela OS?!

Igår satt jag med tre killkompisar i soffan å snackade när Marko kläcker den kommentar jag kanske hatar mest i hela världen.
-Är konståkning verkligen en sport?
Åh, jag blev så trött och hade mest lust att kasta ut honom ur rummet, men tvingar dem istället att titta på DVD:n från VM i teamåkning förra året där sverige tog guld.
Faktiskt så verkar alla tre riktigt imponerade och jag känner mig stolt över att kanske ha fått Marko att ändra sig..
Några timmar och en god bakispizza senare har vi hamnat hemma hos Patrick. Jag och Patrick ligger på sängen och snackar lite, och Marko sitter och läser senaste numret av Slitz.
plötsligt ger han ifrån sig ett belåtet läte och visar stolt för mig vad han har hittat. Ett OS-reportage där de skrivit om olika sporter. Och vad står det om konståkning då?
Jo, att det är den tråkigaste och mest mesningslösa sporten på hela OS, tråkigare än att titta på 6-timmars opera föreställning (nu kommer jag inte ihåg EXAKT hur det stod, men det var åt det här hållet).
SUCK! Nu fick han ju som han ville Marko.
Jag blev skitsur och Patrick och Marko garvade sönder sig åt mig..
Jag fick dock min hämnd idag när jag läste en krönika i Expressen. (http://expressen.se/index.jsp?a=524710) Skickade genast iväg ett sms till Patrick (eftersom jag inte känner Marko så bra att jag har hans nr) och berättade om min upptäckt.. så frågan e ju bara om man lyssnar mest på Slitz eller Expressen :P

Ny!

Jaha... då var jag här... på sidan alla snackar om..
Har ingen aning om vad jag ska skriva just nu, men det kommer jag väl kanske förhoppningsvis snart på..
ska surfa runt å läsa alla andras nu :P

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0