Nu drar vi..

Kan inte riktigt fatta att den här dagen är här igen.
Så som vi har väntat och kämpat och slitit i väntan på den här dagen.

Med Michael Södermalms ord ringandes i öronen gick jag upp som en världsmästare imorse.
Duschade, sminkade mig och klädde på mig som en världsmästare. Och nu sitter jag här framför datorn med min frukost, i allra högsta grad som en världsmästare.
Michael är GRYM på att peppa, och vi är mer laddade än nånsin. Jag älskar hans sätt att säga att det ska bli kul att se vem som kommer tvåa.. Guldet är ju redan upptaget..!!

Allt är packat och jag och Johan ska alldelles strax åka och hämta upp mamma och sedan ge oss iväg till flygplatsen.
Tänk på oss nu, och håll tummarna. Ska försöka hålla er uppdaterade trots att Johan vann vår tvist om huruvida jag ska ha med mig datorn eller lämna den hemma hos honom.

Nu drar vi ner och hämtar guldet..!!



 


Fredagsmys...!!

Nyss hemkommen från träningen.
Nu är det bara två träningar kvar innan vi drar till Zagreb och hämtar hem vårat guld!!
Det kan ju låta lite stöddigt kanske att säga så, men ska man vinna VM måste man vara säker på vad det är man ska göra... och vi ska ta tillbaka vårat guld, så är det bara.

Idag på träningen fick vi supernice besök av Yuiko, vår egen japan!!
Har inte sett henne sen efter VM förra året, så det var verkligen kul att träffa henne igen.
Efter träningen hade vi dessutom lite fredagsmys som Liselott och Maggie hade fixat. Fikade lite uppe i klubbrummet med tända ljus och massa bra och inspirerande ord uppskrivna på väggen!

Nu blir det mera fredagsmys, fast hemma med Johan.. och så blir det paljetter också förstås.. har en hel del kvar att göra innan söndag =S

Förresten ringde Tony precis och frågade om jag vill göra honom sällskap på idol-audition imorgon. Vet en annan kompis som också ska dit.. så jag hade vi inte haft träning imorgon skulle jag definitivt gjort det.
Dom e skitduktiga båda två, så hade ju vart grymt kul om någon av dem gick vidare..



.:du missar 100% av alla de skott du aldrig vågar skjuta:.



 


8 dagar kvar....

8 dagar är INGENTING...
Idag har vi varit i Borås och åkt uppvisning på prisutdelningen på Leon Lurje Trophy.
Eftersom vi skulle värma upp hann vi inte se sista startgruppen, men det är ju imponerande hur grymma Finland är. Det är liksom inte konstigt att dom har tre så bra seniorlag som dom har när dom har fyra ungdomslag som kommer hit och bara kör över alla andra lag och placerar sig överst i listan, överlägset dessutom!

Vårat åk gick iallafall ganska bra. Segt i benen var det, vet inte riktigt varför, borde väl inte hänga i ända sen i onsdags, men, men.. det blir till att vila ikväll så är man förhoppningsvis fit for fight inför träningen imorgon.

Nu är Johan och jobbar och jag funderar på att kanske plugga lite..
Sedan ikväll ska vi nog gå och titta på Elinas (Johans kusins) innebandymatch,som tydligen är en kvalmatch upp till en högre serie. Kan ju vara kul att komma in i en annan idrottsanläggning än en ishall för en gång skull..

Åtta dagar kvar alltså!!! PEPPAD!!!!

Seg i benen

Seeeegt i benen på träningen idag.
Men vi körde korta, intensiva delar och vi var grymmebra iallafall.. shit, nu börjar det kännas att det inte är långt kvar. Två veckor kvar imorgon tills vi tävlar korta... Nu ska guldet tillabaka hem.. så är det bara!!

Kom hem för ett tag sen och då var det fullt ös här. Jojje och Billman satt i köket och tatuerade (!) och Pille och Johan satt i vardagarummet och kollade hockeyn och tog en öl.. Blev lite förvånad, men det var ju trevligt med lite besök förstås.
Hann ju tyvärr inte se matchen eftersom jag tränade, men det verkar ju inte som jag missade speciellt mycket.
Pappa är väl desto nöjdare nu kan jag tänka mig, han som håller på HV och allt..

Idag hämtade Johan hem min externa hårddisk från lillebrorsan också, så har suttit och kollat på massa gamla bilder idag. Man blir ganska så nostalgisk och längtar tillbaka lite till det som varit, men, men.. får se till att detta blir en grym sommar som jag kan längta tillbaka till i framtiden.
Nu ska jag och Johan se en film.. eller Johan ska väl se en film eftersom han är ledig imorn, och jag ska väl förhoppningsvis somna... får väl se hur det går med det...



 


Press- och sponsoruppvisning

Sitter just nu och tittar på sportnytt.
Idag hade vi press och sponsoruppvisning i Scandinavium.
När den dagen på säsongen kommer vet man att det inte är långt kvar till VM.. Iiiih, peppad e man allt!!
SVT var hur som helst där, och de hade sagt att de skulle visa nåt ikväll.. vi får väl se hur det går med det,
lär ju bara bli på lokala sporten isåfall, suck!
Uppvisningen gick iallafall bra..  igår hade vi träning med Zerjon och han e så sjukt grym, så han fick oss verkligen i rätt stämning inför idag.
Fick lite kex och ost efter uppvisningen när sponsorerna väl lämnat byggnaden. Sedan åkte vi hem till pappsen och lämande  en grej till honom.
Han ska åka till Sälen imorgon med jobbet.. inte alls avundsjuk!!

Nu blir det sängen, sista träningen imorn innan Andrea åker iväg med Koffe till VM, så det lär inte bli någon vila!!

Natti natti!!

Våran nya vägg



Ska upp en hylla ovanför datorbordet och lite annat småpill, ser lite tomt ut för tillfället.
Men jag var nöjd med tavlorna.
Bra val älskling!!

Tog inget "före"-kort, men det var vitt och fult och tråkigt =P

Nu blir det natten.
Sov Gott!

Effektivt!

Jag hade velat ha en bättre kamera..
Har precis försökt ta ett kort på solnedgången som man ser från vår balkong för tillfället, men det blir inte ens i närheten av lika fint som det är i verkligheten, så jag la ner det projektet ganska snabbt!

Imorse när jag gick och handlade strök jag alla dagens planer angående långpromenad, eftersom solen vägrade titta fram och det bara var grått och kallt ute. Men efter att jag pluggat några timmar började solen skina och jag fick ett sms av Emelie där hon undrade om vi inte skulle gå ut lite. Så vi tog en timmes promenad och snackade lite skit.. kan inte riktigt fatta hur vissa personer tänker för tillfället. Man blir så sjukt trött när man hör vissa saker, men, men.. har folk inte bättre förståelse så är det väl deras problem!!

Sedan har jag pluggat lite till, skickat in en hemtenta och tillochmed städat lite.
Mycket effektiv dag det här har varit faktiskt.
Nu kommer snart Johan hem och då ska vi sätta upp våra nya tavlor på vår nymålade svarta vägg. Kommer nog bli riktigt fräscht! Vårat vardagsrum var verkligen i behov av att styras upp lite,så det var inte en dag för tidigt.

Ha en skön söndagskväll.. själv njuter jag av att INTE åka och träna om en timme som jag brukar på söndagarna.. SKÖNT!!

Lediga söndag!!

Idag är det träningsfri dag vilket känns väldigt välbehövligt.
Vaknade tidigt och hade ont ungefär överallt..
Hade egentligen tänkt sova länge idag eftersom jag vart sjukt trött hela veckan, men jag vaknade och kunde absolut inte somna om, så det blev ändrade planer.

Johan är på förarbevisutbildning hela dagen ända till klockan sju, så jag tänkte passa på att plugga lite.
Missade ju en hel del när vi var i Kina som jag inte riktigt har tagit igen ännu, vet inte riktigt hur det ska gå faktiskt, men, men, det ordnar sig nog.

Igårkväll kollade vi melodifestivalen, jag hade lite sms-kontakt med Emelie. Det var tur att hon inte fick som hon ville, men jag måste erkänna att jag var lite nervös att Snälla Snälla faktiskt skulle vinna.
Hon påstod att hon inte tänkte prata med mig idag om inte Af Ugglas vann, men vi får väl se.. jag ska föreslå en fika om några timmar. Tror inte Emelie vaknat än med tanke på vad klockan var då hon ringde mig i natt =P

Nu ska jag ta en promenix bort till affären och köpa mjölk, så att jag kan dricka lite kaffe under tiden jag lyssnar på föreläsningar.



Freaky Friday!!

Njaae... det har inte varit så mycket freaky med den här fredagen, men det är en ganska bra rubrik iallafall.
Jobb idag i ett snöblaskigt stenungsund gjorde väl inte mig på det bästa humöret, men efter jobbet var det tacobuffé på nyfiken. Fredagstradition!!
Sedan var det raka vägen till träningen.
Var helt hopplöst trött och kändes som att energin var i botten innan jag åkte, men jag lyckades hitta lite motivation på vägen till Landvetter, och det blev en bra träning till slut.

Imorgon blir det ishallen 8-17, sedan ska jag och Emelie på ballong-fest. Lär inte bli så mycket party för mig med tanke på VM om tre veckor, men det verkar vara en sjukt kul grej som startade när jag var i Kina, så jag måste dit och kolla läget lite. Tror dock att vi drar oss hem till melodifestivalen sen också... så party är jag för tillfället!!
Dessutom har Johan planer på lite make-over i vardagsrummet, vilket kan vara mycket intressant och inte mins välbehövligt. Han hade med sig två jättesnygga tavlor hem från jobbet idag. Så kanske blir till att greja lite med det också.
Jaja, det är ju inte förrän imorgon kväll, så den som lever får väl se...

Nu blir det sängen..sov gott!!

12 träningar kvar till VM



Jag vill ha ett nytt VM-Guld!!
Jag vill ringa hem till alla jag tycker om och skrika av lycka!!
Jag vill dricka massor av champagne!!
Jag vill vara ute i Zagreb hela natten och fira!!

Och nu är det bara tolv träningar kvar...


För Emelies skull =P

Okej, ska ta och uppdatera bloggen för första gången på 1½ vecka.
Jag har visst lagt ner det här helt och hållet. Idag uppdaterar jag iallafall bara för att Emelie bad mig.
Hon är förövrigt på pliktverket idag och blir grillad av både psykologer och poliser för att bli antagen på polishögskolan till hösten. Jag håller alla tummar jag har för dig vännen!!!
Har absolut inget emot att få en pluggkompis till hösten som jag kan tjöta och dricka kaffe med när det blir för långtråkigt!

Igår var jag på grymt humör, för solen sken och det stod typ VÅR skrivet med stora bokstäver över himlen.
Haha! Idag vräker snön ner och har gjort så de senaste tre timmarna typ.
Man blir så trött!!!
Förstår inte hur vissa orkar ha vinter så länge... =P
När Tonys kompisar från Kirruna var här i somras berättade de att juli hade varit den enda snö-fria månaden för dem på hela förra året.. shit, jag hade blivit så deprimerad!!

Nu är det 2½ timme tills jag ska åka till träningen, och nu ropar min kudde på mig.
Är sjukt trött, och inte helt hundra efter min förkylning som jag drog på mig efter Kina, så lite sömn hade vart extremt välbehövligt innan 3½ timmes träning.

Och så var det det där med tankarna också... varför kan man inte styra bättre över dem?!

RSS 2.0