Zlatan-låten

Måste ju bara tillägga.. zlatanlåten e ju sååå grym.. haha Elias Feat. Franz - Zlatan. Hur gullig som helst =)
Har haft den på hjärnan hela dagen på jobbet..

Kläder

Ja! Nu har någon bjudit på en av mina auktioner, och har fått mail ang tre andra =) Gud va roligt det här var, och verkligen smart.. sjukt mkt kläder som bara ligger å tar plats i garderoben.
Idag har jag bara jobbat, och sen tränat.. ingen spännande dag direkt.
Imorrn ska jag jobba igen, men då ska Sofie vara med. Hon har inte jobbat sen september, så hon ska komma dit å sitta i kassan tillsammans me nån, och hon ska säga att hon vill sitta me mig =) Då kommer tiden gå typ dubbelt så fort, så gött =)

Idag har jag även fått mitt lönebesked, vilket gjorde mig glad. Fortfarande sjukt liten lön i alla andras ögon, men ändå 1000 kronor mer än jag hade räknat med, så det känns bra.. Å dessutom SEX gånger så mycket som förra månaden.. fast då hade jag iof bara jobbat en enda gång :P
Sen ska vi även ha mental träning imorrn, med världens grymmaste mental coach, Michael Södermalm. Ska bli himla skönt.. kan tänka mig att det blir endel tårar vid minnena från VM, men, men.. det ska bli skönt iallafall, han e sån underbar människa..

Ska plocka lite i mitt rum nu å sen sova.. ligger kläder öööööverallt.. Kläder jag har på tradera, kläder som ska fotas, kläder som jag ska plocka undan men som inte går att sälja.. däremot tror jag att ALLA kläder som ska vara kvar ligger i min garderob.. i fin ordning tillochmed.. det e inte dåligt det =P

Liten miss av 3

Hm, för några dagar sen ringde någon från mobiloperatören och frågade om jag ville förlänga mitt abonnemang å få en ny mobil.. Visst tänkte jag, min gamla mob e typ paj så det var lämpligt =)
Idag fick jag två avier på posten.. tänkte att det kanske va mobilen, å kanske nåt extra paket me laddare å sånt eller nåt.. åkte å hämtade det, och blev lite misstänksam när båda paketen var identiska..
Hm.. öppnade båda och japp, mycket riktigt. Dom hade skickat TVÅ mobiler..
Min bror som har tre kontantkort blev genast inställsam och ville ha den ena..
Men hur funkar det egentligen.. Om man får en avi på posten å går å hämtar det, får man behålla det då eller?
Typ alla jag pratat med har sagt att de tycker jag ska avvakta typ en vecka eller nåt å se om dom hör av sig.. Men jag vet inte.. pappa tyckte att jag skulle ringa, och propsa på att få nån form av belöning för att jag var ärlig, typ gratis sms eller nåt =P

Förövrigt har jag nu TJUGOÅTTA auktioner på tradera, och då har jag ändå inte lagt upp allt jag vill bli av med ännu. Shit, tur att jag tog tag i det här, visste inte att det fanns SÅ mycket kläder i min garderob som jag aldrig använder. Men, men.. än så länge e de ju ingen som har bjudit på nåt tyvärr =(

Tradera

Har städat garderoben i helgen, och nu håller jag på att lägga ut massa grejer på Tradera.
Spännande att se ifall någon kommer vilja ha något.. Har tagit ett bra tag att ta kort på alla kläder och redigera fotona å greja iallafall, så det hade ju vart skoj.
Plus att jag verkligen verkligen behöver pengar..

http://www.tradera.com/category/auctionlist.aspx?ftgnr=654777


Lördagseftermiddag

Kom just hem från ishallen... kändes lite onödigt att vara där.. för dom hade slagit ihop 1B kursen med 1A kursen, och jag har redan gått 1A, så det var typ repetition bara.. jaja, det är väl bra att fräscha upp det lite kanske..

Har vart lite trött, Daniel drog med mig ut igår.. nykter utgång dock, tack och lov.. Vi gick till O'learys för att se om det var nåt kul folk där.. men det ösregnade och dessutom e de ju helgen innan löning.. Vi såg 2 pers vi kände, sen kände vi inte ens igen nån annan... å detta händer i en LITEN stad där man oftast kännr typ alla.. jaja, ni fattar att det var dött..

Ikväll blir det eurovision song contest.. hoppas det går bra för Carola =)
Jag hade velat gå ut idag eller nåt, men nja, ska ju upp tidigt imorrn igen på kursen.. får väl se va som händer dock..
Pratade med en kompis i veckan å frågade vad han skulle göra i helgen.. svaret var dricka öl och skratta åt raggarna..  Va?! Jag fattade ingenting, vilka raggare.
"men hallå, det är ju kungälvs cruisingen i helgen, visste du inte det". Haha, jag har nog visst missat det.. tydligen nån raggargrej som e varje år i Kungälv.. jaja.. känner ingen större förlust =P


Tråkig kväll =(

Jaa... det här är ingen fredagskväll som kommer gå till historien direkt.. =/ Kom precis hem från tre timmars träning.. jäkligt jobbig var den, helt död nu typ..
Imorrn ska ja upp tidigt och gå på tränarkurs.. så det blir inget kalasande för mig ikväll inte.. Tråkigt, tråkigt, men, men... snart är det dags för massa studenter å så, så kanske lika bra att vila upp sig lite =P

Var i stan med Ellen idag.. blev så ledsen, för min lovely gula klänning på mango fanns inte kvar i xs, å inte ens i s, utan bara två stycken i medium, så det blev ju inget med det *gråta* Den var verkligen sååå fin..
men det var trevligt att träffa henne iallfall, shoppade lite saker till hennes student, å ja hittade även ett par vita shorts å en rosa kofta på Vero Moda.. det e bra me billiga affärer för mig just nu =P
Åsså hade vi en mysig lunch på Vallgatan.. Blev dock lite arg... det ingick kaffe.. Jag ville ha latte.. det ingick inte.. man fick välja mellan espresso, kaffe eller te.. Ellen ville ha kaffe, och fick frågan om hon ville ha mjölk i kaffet.. Men va fan.. va e en latte då? Det e ju espresso med mjölk.. varför kunde inte det också ingå då? Ååååh, töntigt!!


Tidigt...

Har kört pappa till jobbet..  Eller ja, har suttit å sovit bredvid när HAN körde, å sen kört hem när vi släppt av honom.. Va så trött, men sen stannade ja på donken å köpte en latte.. gott =)
Å nu e ja inte trött.. det e inte bra.. Har inte sovit så mkt i natt, kollade på kvalet till eruovision song contest igår å kom hem jättesent.. så om jag inte går å lägger mig nu å sover i typ 2 timmar kommer jag vara helt död ikväll.. å då ska ja ha tre timmars träning =/ så får nog allt försöka lägga mig lite..
GÖTT att Carola gick vidare iallafall.. men shit vilka dåliga låtar en del hade...


Men shit..

Skulle ringa till arbetsförmedlingen å fråga om starta eget - kurs, så gick glatt in på hemsidan och tittade efter numret till AMS i Kungälv. Fick upp ett lokalt nummer och ringde... Först kom man till en inspelad röst där man typ kunde välja mellan om man var arbetsgivare och lite olika, eller som jag då fick välja, bli kopplad till telefonist.. Där följde en låååång telefonkö, innan jag tillslut kommer till nån som svarar, men det var ju då den nationella växeln.
Jag förklarar snällt att jag vill tala med någon på arbetsförmedlingen i Kungälv, varpå hon frågar VEM?
Vadå vem? Jag vill ju bara prata med någon, vet inget namn.. Jaha.. då kopplar vi dig till kundtjänst säger hon då.. Lite irriterat tänker jag att det antagligen inte heller blir till Kungälv utan att jag ännu en gång kommer vara tvungen att bli omkopplad.. men hinner knappt tänka så långt innan jag möts av nästa inspelade röst.. "Du är placerad i kö, du är för närvarande på 57:e plats"
Nej tack! Jag orkar inte med det idag!!!!


ONT =(

Ajajaj.. jätteont i halsen.. =( Inte alls bra, e verkligen inte peppad på att bli sjuk jue...
Klockan e snart halv tolv.. funderar på ifall jag ska åka in till stan idag.. sugen på lunch på vallgatan.. kanske ska plinga till Ellen...
Men mitt busskort e slut =( Måste köpa ett nytt isåfall.. jaja. måste hitta på nåt iaf.. orkar inte med en till tråkig dag..


Sovit bort hela dagen

Åh, jag hade tänkt göra så mycket idag på min lediga dag va.. tex gå upp tidigt å gå ut å springa eller åka in till stan å köpa den underbara gula  klänningen på Mango som jag lyckats få mamma till att sponsra =)
Men njaaa.. pratade i telefon alldeles för länge i natt, så sov typ till ett.. Känns som att jag precis gick upp å nu e klockan redan halv fyra.. =/ verkligen inte bra..

once again

haha, måste ju ännu en gång göra reklam för den otroligt rologa sidan tjuvlyssnat.se
Hur kul är inte det här liksom:

Längst norrut är det liksom andra kriterier

Jokmokk, på bussen
Tjej #1: Och jag ska träffa honom imorgon kväll!
Tjej #2: Men varför?! Han är ju inte ens snygg!
Tjej #1: Det är han ju visst!
Tjej #2: Nej, Larsson är snyggare..
Tjej #1: Meh..Hur många renar har han då? Nej, just det..




Otroligt

Vad som är helt otroligt är att jag klarade tentan igår.. My Good!! Det trodde jag verkligen inte, men, men.. så är det, och det är såååå gött att inte behöva tänka på det där mer =)
Pluggade ALLDELES för lite. Skulle egentligen gå upp tidigt i söndags å pluggat hela dagen, men nej, nej.. i lördagskväll var jag och Daniel först hos hans tjejkompis å förfestade med dem.. å sen skulle dom in till stan, men ja orkade verkligen inte, så övertalade Daniel att stanna hemma, åsså gick vi hem till Eric som hade välkomstfest för 4 goa pojkar som vart ute å rest i fem månader... uss, bruna å äckliga va dom =P ne, men det var skitkul.. så jag började väl inte plugga förrän vid två eller nåt i söndags... å bakis igen såklart =P

Jag fattar inte hur jag kan vara helt sjukt trött hela dagen i skolan, å vara nära att somna hela tiden typ, å sen när jag kommer hem är jag inte alls trött.. Hm.. skumt, verkligen!!

Sitter å väntar på att åka till träningen, men det e iof massa timmar kvar.. tränar inte förrän 21.30 idag så.. så trött på sånna dåliga tider.. men, men.. har inget bättre för mig idag iallafall, så det funkar väl..  


Lista

Listan tagen från Pauline

Tio första:
Första bästa kompis: Ellen, fortfarande kompisar =)
Första bil: Har ingen, det blir nog en snygg hoppas ja..
Första kärlek: Jonas på dagis
Första husdjur: fiskar... men dom dog =P
Första semester: Hm, första, det var väl typ hos farmor på Visingsö eller nåt
Första jobb: sommarjobb på SKF
Första köpta skiva: hm.. jag vet inte.. kanske Arvingarna
Första riktiga kärlek: Hur definierar man riktig..? Joakim eller Victor då..
Första piercing: har ingen sådan..
Första konsert: Bacsktreet Boys =)

Nio sista:
Sista alkoholdrycken: Rekordelig skogsbärcider 7.0 tror jag =P
Sista bilfärd: När Victor skjutsade mig hem från Eric igår
Sista filmen du såg: Hm.. längesen jag såg på film nu.. Narnia med Dennis tror jag
Sista ringda telefonsamtal: Till Victor
Sista bubbelbadet: igår =)
Sista spelade cd: Blandskiva i bilen
Sista kyss: Jonas innan han åkte till lumpen
Sista gången du grät: typ tisdags kanske
Sista måltiden: Grillad panini med sallad idag på lunchen

Åtta har du nånsin:
Dejtat en av dina bästa kompisar? nja..
Blivit arresterad? Näpp
Blivit kär vid första ögonkastet? Ja, nästan iallafall
Varit på tv? Japp =)
Fått ditt hjärta krossat? Ja, det har väl hänt, men längesen
Sagt att du älskar någon utan att mena det? Näää
Haft ett one night stand? Ja..
Busringt till nån? Haha, ja många gånger..men längesen

Sju saker du har på dig:
1. trosor
2. bh
3. strumpor
4. fornarina jeans
5. gult linne
6. svart diadem
7. silvrig CK-klocka

Sex saker du gjort idag:
1. vaknat TIDIGT för att plugga
2. cyklat till bussen
3. sovit på bussen istället för att plugga =p
4. gjort tenta
5. käkat lunch med Adde
6. snackat med Kay på MSN

Fem favoritsaker (Ingen speciell ordning):
1. telefonen
2. datorn
3. skridskorna
4. solglasögonen
5. min supergoa säng

Fyra personer du kan berätta allt för:
1. Hanna
2. Daniel
3. Adde
4. Ellen

Tre val:
Svart eller vit? Vitt
Sommar eller vinter? Sommar
Choklad eller chips? Choklad

Två saker att göra innan du dör.
1. Simma med delfiner
2. Åka på en riktigt lång resa

En sak du ångrar:
1. Oj.. EN?! =P

Fredagen

Igår hade jag och Sofie picknick.. Det var jättesoligt när jag gick ut, så jag tog kjol å linne... i stan var det ingen sol alls :( frös!! Men vi köpte iallafall sallad  på paprika, supergott. Å nypressad jordgubbsjuice och kaffe latte i en kiosk, å satte oss vid vattnet å snackade.. Mysigt, mysigt..
sen gick vi i stan, å Sofie shoppade hur mycket som helst, å ja ingenting, för jag e hur pank som helst. Hittade där emot JÄTTEMYCKET fina saker som jag vill ha. Bland annat en ljusgul omlott klänning på mango som jag blev helt kär i... Ska nog fjäska lite för mamma =)
Sofie köpte skitfina Gucci-glasögon också, med en jättesöt liten geting på.. det var tydligen nån limited edition eller nåt, skitsöta iallafall..

Tränade till tio igår.. så segt på en somrig fredagkväll, men, men... sen träffade jag Dennis kompisar.. Kändes jäkligt skumt att göra det när han inte var där, men, men.. e himla glad att dom sa till mig å hänga med, för annars hade jag bara åkt hem å haft tråkigt efter träningen.
Var nere vid älven där det var sjukt mycket folk, å typ lite eldar och sånt. Mysigt värre var det..

E lite småbakis nu, eller nej, egentligen inte, men lite seg sådär.. Kom ändå hem vid halv två eller nåt så det var ju inte så farligt.
Nu bär det snart av in till stan för att massera på Göteborgs-varvet.. blir nog skoj.. =)

Tråkigt

En sak är dåligt med det fina vädret..
Folk skriver mycket mindre i sina bloggar.. brukar alltid ta skitlång tid att kolla igenom bloggarna som jag har sparade i mina favoriter, men nej, nej, nu e de typ 2 stycken som har skrivit eller nåt..
Det är tråkigt för mig som är nattmänniska och sitter uppe å vill sysselsätta mig..
Men, men.. jag ska absolu inte klaga på vädret... =P

Natt igen

Jaa, ja måste vara bäst på att vara uppe länge.. kan aldrig somna tidigt.. en riktigt nattmänniska är vad jag är.. Hämtade mamma å pappa från deras middag/fest för ett tag sen..
Jag och brorsan skulle grilla ikväll, båda satt typ på MSN å tjötade med folk, så klockan blev lite mycket, men vid typ kvart i tio går han ner för att tända grillen.. Kommer upp typ tio i tio å gapar att vi måste åka till macken för han hittar ingen grillkol.. Går ut i bilen, och jag frågar om han har pengar, för jag har inte ett öre.. Å det har inte han heller.. så han springer in och hämtar några bingolotter med vinst på som han fick av mamma för aslänge sen att lösa in.. haha.. Så kan det gå.. så åkte vi i raketfart till macken som skulle stänga fem min senare... men, men.. god mat blev det iallafall =)

Imorrn ska jag och Sofie ha picknick i Slottskogen.. ska bli så himla mysigt, och skönt att prata om allt krångel som finns just nu..

Chaufför

Minns att mamma sa nåt i förra veckan om att jag skulle köra henne lite idag ifall jag ville ha bil i veckan när hon vart i Prag... svarade väl ja i farten, men var inte riktigt med på allt..
Hehe, hämtat henne på jobbet nu, kört henne till frisören, väntat på att hon ska bli färdig, hämtat henne där å kört hem henne..
Sen ska jag köra henne å pappa till nån fest ikväll å sen hämta dem senare ikväll/natt..
Hm.. det e sol, jag ska plugga hela dagen (vilket iof har blivit lite stört nu pga av körning), men det hade vart grymt gött å hitta på nåt kul ikväll, typ grilla å dricka lite eller nåt, men nä nä, inte de ne, nu ska ja ju köra..
Har man lovat så har man..


Plugga plugga

Jag vill verkligen inte!! Men idag är det ett måste att sitta typ hela dagen!!
Det bara draaaar i mig å gå ut i solen å träffa kompisar, men nej nej, det finns inte en möjlighet till det.
Fan, det skulle inte vara såhär bra väder idag stod det på internet. Jag vill iof jättegärna ha fint väder, men det hade vart lättare att plugga då..
Jaja, nu ska jag vara en person med lite självdiciplin och bara sätta mig och börja..
Hoppas alla andra får en roligare dag än vad jag får =)

SMS

Tänk vad man kan bli glad över ett litet sms på tjugo ord.. Helt ofattbart..
Dennis hörde av sig... Han e säkert fortfarande helt inne på det här med att glömma mig och inte vara kompis med mig.. men han e på havet, och vi hade inte kunnat snacka ändå.. Å nu har han iaf hört av sig, så nu kan ja hoppas mycket mer på att han kommer vilja träffa mig igen när han kommer hem..
Saknar min underbara killkompis jue!!! =(


Rolig blogg

Hehe, just det ja.. glömde en sak..
Om man som jag gör, jobbar i en affär så är den här bloggen kul.. eller den e väl kul för alla iof, men det är bara så rätt ibland, och man känner verkligen igen sig när man har ett sånt jobb =)

http://konsum.wordpress.com/

Tack!

Jag är så glad över att jag har många underbara kompisar som orkar lyssna på mina problem.. tack, tack och åter tack... Det är verkligen tur att jag vet själv att jag oftast är en väldigt glad och positiv person, jag hade nog inte stått ut med mig själv annars. För jag känner mig otroligt tråkig som det är nu.. men, men..
ni ska veta att det hjälper iallafall.. =)

Nu är en av mina bästa tjejkompisar på date.. hihi, skriver inget namn här, för hon har nog ev lite fler bollar i luften =P Hoppas dom har det trevligt iallafall...

Jag har tränat till elva.. det e segt å träna så sent, fast lite skönt också, man hinner vara ute hela dagen när det e fint väder.. Och om man är en effektiv person så hade man hunnit plugga mycket också.. Imorrn MÅSTE jag.. men en killkompis ville käka lunch me mig också.. hm.. för vilka pengar då kom ja just på... kanske får säga nej..

Borta...

Nu har min älskade och saknade killkompis som valt att bryta kontakten med mig åkt ut på havet för att jobba en månad.. Känns på nåt sätt lite bättre tror jag... Nu hade jag ändå inte kunnat prata med honom så det känns inte lika jobbigt att inte få göra det...
VÄLDIGT störande dock att jag inte fick prata med honom en gång innan han åkte.. Vi var ju inte ens nyktra sist =(

Å näää, jag har fortfarande inte pluggat nånting!!!

Inget plugg

Jag är världens sämsta på att plugga... seriöst.. bara skjuter på det hela tiden..
Solade lite i morse, sen åkte ja å hämta brorsan på jobbet, han ville hem på lunchen för att göra mat, så hämtade honom käkade och sen körde tillbaka honom.
Efter det åkte jag och Patrick till fästningen och käkade glass.. mysig pratstund i solen, han e bra på å lyssna =)
Sen skulle han å jobba så då åkte jag till Daniel och tjötade lite med honom. Sen skulle han på fotbollsträning så då skulle jag hem å plugga innan min träning.
Jaha, har jag pluggat mycket? Nej... Rättare sagt ingenting!
Har städat i mitt rum, och lagt iordning alla kläder i min garderob.. sorterat folk på min MSN-lista..
Haha, typ allt annat alltså.. Jag kommer suga så på den tentan va?!

Människor

Har suttit ute ikväll/natt och pratat med
1 styck kompis från högstadiet (sjukt många minnen ihop)
1 styck underbar killkompis
samt
1 styck himla go kille som jag håller på å lära känna

Mycket trevligt.. ville inte gå!!


Åååh..

...pallar inte att allt ska vara så jobbigt..
Å vissa saker som jag inte ens kan skriva om här, för att det är saker som
inte vem som helst ska få reda på..
FAAAAAAAN!

Och nu blir det här värsta deppbloggen... inte bra, jag tycker det är skittråkigt att läsa sånna..
Jag å Daniel va iallafall å bada förut.. SJUKT kallt var det, men jag gjorde det iallafall, och jag gjorde det först!!!! *stolt*
Och jag gjorde det TVÅ gånger, innan Daniel gjort det en enda gång... =P

Sol, sol, sol...

Idag har jag absolut inte gjort det jag skulle, vilket var att gå ut och springa samt att plugga... har istället, solat massa. Spelat kubb, boule och tennis med Daniel... jag förlorade nog på allt... Ätit glass.. Legat på Daniels gräsmatta i solen och pratat om våra problem...
Nu har jag skjutsat honom till fotbollsträningen, och har faktiskt pluggat i sådär en halvtimme eller nåt... Ååååh, jag är så kass va?!
Snart, när hans träning e slut så ska vi åka å bada... aaah, kommer vara svinkallt..

Sjukt rolig blogg

Sitter fortfarande och tycker synd om mig själv för att jag inte på något sätt, vad jag än gör, kan få prata med Dennis. Tanken har förekommit att låna brorsans mobil, förmodligen svarar han ju om han inte känner igen numret... MEN det är rätt barnsligt.. plus att jag vet att han inte vill prata så han kommer säkert ändå avsluta samtalet snabbt...

Har iallafall lyckats hitta en sjukt rolig blogg under tiden. Besök den..
http://tjuvlyssna.blogspot.com/

Helgen

Helgen hade verkligen vart helt perfekt egentligen.
Åkte ut till Jonas på Tjörn efter träningen i fredags. I lördags åkte vi in till stenungsund för att införskaffa oss lite drickbart från systemet, sen åkte vi till hans kompis Ted, som lätt har världens underbaraste balkong eller vad man nu ska säga... e typ en balkong, men den e lika stor som en altan..
La oss där och solade, helt underbart var det.. Sen åkte vi och handlade mat till grillning, och jag fick mig även en tidning, och sen var det tillabaks till balkongen igen, åsså öppnade killarna sina öl, och jag min aquatini strawberry crush. Som jag förövrigt blev överlycklig för att den fanns på systemet, för det har den inte gjort innan, iallafall inte i Stenungsund.
Sen kom massa folk och vi grillade och hade det trevligt.
Idag var det återigen Teds balkong som gällde. Sen åkte jag och Jonas till hans andra kompis och tittade på hans kattungar som han fått, som bara var elva dagar gamla.. såååå söta..
Sen var det middag med Jonas föräldrar innan jag skulle köra honom till tåget till lumpen, och jag skulle åka på tre timmars träning.

Verkligen perfekt helg... om jag hade kunnat njuta av det.. för det kunde jag inte... Gick bara å tänkte på det som hände i tordagskväll hela tiden... Fan va ja saknar honom...!!!

               



AAAAHHH!!!

Shit alltså.. vet inte vart jag ska ta vägen... är bara så jävla jobbigt det här...
Läs de två senaste inläggen om du undrar va ja snackar om...

Har käkat en pizza i solen nu.. verkligen skitbra laddning för träningen som börjar om en timme... NOT! Men nu har jag ju värsta deppardagen, så därför sa jag ja när pappa frågade om han skulle köpa..
Fan... 24 timmar sen satt jag på Dennis altan och lekte med hans underbart söta 5-åriga lillebror...

Helt fel!!

Den här dagen är så fel.
Strålande sol.. vaknade vid tio utan att vara det minsta bakis, har legat å solat hela förmiddagen å läst i min bok.. Låter underbart, eller hur?!

Men det är det inte, det är bara feeeel! Det var INTE så den här dagen skulle vara.. Skulle följa med Dennis till stan till nåt ställe och kolla på tapeter och luckor å sånt till hans nya lägenhet, och sen kanske sätta oss i solen nånstans på nån uteservering. Jag skulle sitta där i solen och njuta av vädret och av att jag var där med världens underbaraste kompis..

FAN! Vet inte vad jag ska göra... eftersom att det inte finns ett skit att göra. Inte första gången som jag är i den situationen att jag har en kompis som vägrar prata med mig, och att det känns som att det viktigaste i hela livet just då skulle vara just att prata med den personen och man är livrädd att förlora kompisen för alltid. Men då har det alltid vart nåt bakom, ett bråk, något dumt man gjort, vad som helst som man iallafall går runt och har världens ångest för.. men så är det inte nu.. känner inget sånt, känns bara helt fucked up i hjärnan att bara försöka acceptera läget. Vi kan inte vara kompisar! FAAAN!

Heartbroken

Lyckad förfest, trevlig utgång... som slutade med massa tårar..
Jag hoppades lika mycket som han på att det skulle fungera, även om båda nog egentligen visste att det inte skulle göra det, och att vi två hoppades på olika saker.

Jag förstår precis hur jobbigt det måste vara, och jag förstår att han kommit fram till att detta är enda utvägen, men det är så fruktansvärt jobbigt att försöka acceptera det som sas, som i korta ord var: jag har ALDRIG sett dig som en KOMPIS. Jag KAN inte fortsätta umgås med dig som det är nu... det är MÖJLIGT att vi kan vara kompisar i framtiden när jag kommit över dig, men jag kan inte träffa dig nu..

Bara acceptera, en person som du känner som en av dina bästa kompisar, som du verkligen tycker om och bryr dig nåt fruktansvärt mycket om.. den personen säger till dig att ni inte ska höras eller ses mer..
PAIN!!

Moulin Rouge numret på uppvisningen

Moulin Rouge numret på uppvisningen


Ellens studentskiva

Alla var super fina.. Det var en jättefin lokal, och ca 150 pers där. Vi kom in och kollade bordsplaceringen som satt på en vägg, och jag konstaterade att jag skulle sitta på samma bord som Sofie och med några jag kände från högstadiet men inte träffat sen nian typ. Kul kul =)
Lite mingel först, men jag och mina kompisar kände inte supermånga, och typ ingen hade druckit innan, så det var lite segstartat.

Blev insläppta i matsalen och hittade våra platser. Hälsade på alla vid bordet, och tja.. det började flyta på ganska bra. Hade jättetrevligt vid vårat bord, och snart beställde jag och Oskar som jag satt bredvid in en flaska vin att dela på.. det behövdes för jag började bli grymt nervös inför vår sång.. eller inte så mycket vår sång, men att jag skulle prata innan. Ellen hade gjort väldigt klart för mig att hon förväntade sig ett tal av mig eftersom jag är den kompis hon har känt längst.
Det gick iallafall bra, vi fick massa applåder och skratt för vår sång =)

Mel: we are all the winners
Nu står vi här på festen, och det är våran tur
Vi är lite nervösa, det förstår ni eller hur
ni ska få seeee, vem Ellen verkligen é
Hon e pappas lilla flicka, som får allt hon vill ha
Shopping är ett måste, hon gör det varje dag
hon e bra, faktiskt jättebra.
Kallar dig respektabel, men vi vet mycket mer
Nätterna i Fjällbacka som pappa inte seeeer

Ellen du är super, du har stora bröst
och visst vi tycker om dig, men du har ingen röst
Nu när vi har lämnat, vårt kära Rhapsody
Så vill vi bara sätta oss och dricka mera vin
SKÅL!


Helgen och sånt...

Lördagen var helt underbar!
Jag och mamma var inne i stan först. Hon skulle hitta en klänning, och jag tänkte att jag kunde hänga me och mot örmodan hitta en fin cocktailklänning till mig. Gick till massa butiker som hon skulle kolal i, vilket inte riktigt var min stil. Men sen kom vi till en annan som hade en del snygga kläder, och jag hittade en jätte söt svart som jag provade och till min förvåning passade. Den var av helt annan prisklass än vad jag hade tänkt mig, men som tur var har jag världens snällaste mamma... =) Foto kommer så småninom. Sen gick vi och åt på pasta plus, jättemysigt å äta på restaurang, åt nån supergod pasa med spenat, grädde, valnötter och vitlök =)

Sen var det uppvisning hela dagen, sen gjorde vi oss i ordning i ishallen, och gick sedan på förfest hemma hos några kompisar till Jonas L... Vi drack sjukt mycket vin och hade jättekul, och gick sedan i ösregnet bort till parken, där jag träffade massa folk jag inte träffat sen typ högstadiet samt även massa nya folk.
En av de roligaste kvällarna på riktigt länge... tyvärr är det mycket jag inte kommer ihåg *ojdå* =P
Hade ett super samtal med världens underbaraste Daniel.

Sedan söndagen var mindre rolig.. super bakis och MASSOR att plugga... ja va inte speciellt effektiv, men, men..Klarade mig igenom tentan igår iallafall, vet inte om jag har klarat den, men hoppas hoppas.
Sen efter skolan var det då dags att byta om till "den lilla svarta". Blev totalt urstirrad när ja gick från skolan bort till Backaplan där jag skulle bli hämtad, och kom tillochmed en bil med fyra killar i och undrade om jag ville he skjuts.. haha..
Hem till Idah där vi skulle komma på ett tal eller liknande för Ellen. Det blev en omskriven sång =P Och sen bort till stället där studentskivan skulle vara...


RSS 2.0