Big Plans..

Om saker och ting går rätt till så kommer jag snart ha en väldigt häftig nyhet att berätta.
Just nu känns det lite för bra för att vara sant, men så fort jag vet säkert så ska jag avslöja det.
Det är en sån där sak som man blir helt exalterad av att tänka på, och även om jag försöker att inte hoppas för mycket vet jag att jag kommer bli grymt besviken om det inte blir av.
Vet förhoppningsvis ganska snart..


Idag har vi kökstillfälle i skolan och ska...

img_7905 (MMS)

Idag har vi kökstillfälle i skolan och ska laga något utifrån intervjuerna vi gjort. Vi lagar libanesisk linssoppa och bakar bröd :)


Ny vecka

Måndag idag.. skola med handledarmöte och sedan fortsatt jobb på projektarbetet.
Det går sakta men säkert framåt.
Inlämning idag av en individuell uppgift som sysselsatt mig hela helgen.
Ska bli skönt när denna kursen är över, fast sen börjar det en ny direkt.. och något säger mig att den inte direkt kommer vara lätt..

Nu är det dags för träning.
Idag ska jag förhoppningsvis åka, vilket jag inte gjort på några dagar pga det j*vla benet..

Är inte på allt för gott humör idag, men, men.. kanske har med vädret att göra.. inte lätt att vara sprudlande glad när hela världen är grå..


Slappsöndag

Helgen har som vanligt varit ganska fullspäckad, så jag njuter av ledig söndag för fullt.
Har gjort några tafatta försök till att börja plugga lite, men det har inte gått något vidare, så jag har lagt ner innan jag ens satt igång.

Igår var vi ute vid Marstrand på en överraskningsfest för Johans kusin Nora som fyllde 13 år. Åååh, vilket ställe vi var på. En lägenhet, eller nej, lägenhet känns fel, en våning en bit ifrån färjan som går över till Marstrand. Jättestort öppet vardasgsrum och kök, och två superhärliga balkonger med utsikt över havet. Där vill jag också ha fest någon dag!!

Sedan åkte jag in till stan och mötte upp alla klasskompisar som var på inflyttningsfest hos Cissi på studiegången, och sedan drog vi vidare till Excet. Konstigt nog, trots att man blivit så gammal så man redan har 7 år av utgång bakom sig så har jag aldrig varit på Excet innan. Men oj vad jag gillade det!!
Jag, Therese och Mikaela dansade loss på schlagergolvet.
I slutet var det dock galet mycket folk, så man knappt kunde röra sig.
Och om jag någon gång ska öppna en nattklubb (vilket jag nog iof aldrig kommer göra) så ska jag verkligen bygga en rökfri terass. Varför ska man bara kunna gå ut och svalka sig om man är beredd på att bli rökförgiftad på kuppen??

Idag är det slappdag som sagt, och snart ska jag och Johan åka hem till pappa och laga mat där, och sedan blir det väl Ensam Mamma söker och The Event innan det är läggdags. Jag gillar TV-utbudet på söndagar =)


Utsikt från balkongen på överraskningsfesten


Lugnet före stormen..

Godmorgon!!
Här sitter jag med mitt kaffe och ska alldeles snart gå till bussen. Idag blir det en lååång dag.
Projektarbetesplugg, intervjuer, koreografi/dansträning och sedan isträning.
Hemma igen runt elvatiden.

Igårkväll var det bara egen fysträning, så hade lite mer tid på mig hemma, så jag fixade massa med maten tills idag. Så idag kommer jag äta på pricken efter vårt kostschema. Det tar verkligen tid att fixa med det, så det kommer nog inte alltid bli exakt, men det är bra att ha en vägledning iallafall.
Men tips på bra proteinkällor att ta med sig mottas gärna, börjar redan bli lite trött på keso och kesella.
Nu ska jag packa ihop alla grejer som behövs för dagen och bege mig till bussen.


Måndag eftermiddag

En ny vecka har startat och även om det är mycket inplanerat känns det som att den kommer bli något lugnare än förra veckan.

Började dagen med ett besök på IFK-kliniken och fick lite rehabövningar. Har haft ont i baksidan av ena låret ett tag, så nu ska det förhoppningsvis bli ordning på det.
Helgen var nog den lugnaste på länge. Var iof i ishallen från 7.30-16 på lördagen, men efter det låg jag mer eller mindre i soffan/sängen hela helgen. Tråkigt kan tyckas, men helt klart välbehövligt.

Just nu sitter jag och planerar lite utifrån vårt kostschema som vi fick i lördags. Krävs helt klart lite trix och planering för att få ihop det, men ändå himla skönt att ha på ett papper vilken tid man ska äta och vad, och jag inser att jag nog ätit lite för lite tidigare. Nu blir det ändring på det och massa mellanmål och frukt och grejer.
Jag tycker väl förstås detta är lite extra kul eftersom det är sådant här jag utbildar mig till, och Ulf som gjort kostplanen, och som även är vår fystränare, gick samma utbildning som jag gör nu. Fast då den fortfarande hette kost- och friskvårdsprogrammet. Så att få sådana här råd själv ger självklart lite extra inspiration inför framtiden.

Nu ska jag packa ihop mina matlådor med mellanmål och återhämtningsmål och sedan bär det av till ishallen för veckans första träning.


Fredag!! Åh så skönt. Har verkligen var...

Fredag!! Åh så skönt. Har verkligen varit en fullspäckad vecka. Tenta och sedan ny kursstart. Innan har vi väl på sin höjd haft 3-4 föreläsningar i veckan. Så det känns att man inte är van vid hela dagar som vi haft varje dag denna veckan. I onsdags var vi på Stand-up på Parken. Riktigt roligt, dit kommer vi nog gå igen. Nej, nu ska jag ägna resten av bussresan åt min bok..


RSS 2.0