Resfeber och packångest

Vad jag tror så är allt packat... som tur är är det fortfarande 5½ timme kvar tills vi åker hemifrån, så jag kommer säkert hinna komma på både det ena och det andra medans jag ligger och vrider mig i sängen. Jag hatar verkligen att packa.. Känns ju alltid som man glömt nåt viktigt.
Men skridskor, strumpbyxor och klänningar är iallafall nerpackade... i övrigt går nog det mesta att fixa faktiskt..

Nu är världens snällaste pojkvän iväg och lämnar min bil hos mami och papi så att vi inte behöver betala för att den ska stå här tills jag kommer hem. Meningen är väl att jag ska plocka iordning det sista och krypa ner i sängen innan han kommer, men så har det inte riktigt blivit.

Mina tävlingsnerver har iallafall börjat krypa fram, men det är väl så det ska vara. Jag är iallafall sjukt peppad på att visa vilka det är som ska ta hem VM-guldet i år.
Hoppas ni alla håller tummarna här hemma och tänker på oss!!!

Sista träningen

Snart dags att ge sig iväg till sista träningen här hemma i Sverige.
Vi har två träningar nere i Prag också på två respektive tre timmar, men ikväll är det sista här på hemmaplan.
Känns roligt att komma iväg nu, speciellt eftersom det känns väldigt mycket bättre nu det senaste.
Igår hade vi besök på träningen av fem gamla Surprisare, varav tre är utbildade tekniska specialister, så det var riktigt bra. Kul idag också att läsa Lissans  blogg därhon skrivit några rader om gårdagens träning.

Har precis varit i Landvetter och tränat lite med Jennifer, så är bara hemma en kortis innan det är dags för nästa ishall.
Blir en snabb tupplur nu.. eller ja, hinner kanske inte somna, men vila lite iallafall så man orkar prestera max på träningen sen.

Kort jobbdag men mycket annat att göra

Sjukt skön dag på jobbet idag, slutade strax innan ett. Inget att klaga över direkt.
Tack vare det kommer jag både hinna sova lite och fixa iordning massa nödvändiga saker här hemma innan träningen. Inga roliga saker direkt, utan typ diska och plocka iordning, betala räkningar m.m.

Pappa berättade i helgen att Gunde Svan när han var aktiv, hade exprimenterat för att komma på vad han skulle använda för handduk för att torka sig snabbast efter han duschat, allt för att få så mycket tid som möjligt till att träna, äta och vila.
Jag är inte riktigt inne på samma spår, även om det framförallt är de tre sakerna som styr planeringen av mina dagar också, men jag väljer inte bort riktigt allt annat!!

Men nu är det iallafall fyra timmar kvar tills jag ska åka till träningen, så jag kanske tillochmed hinner börja packa lite inför Pragresan. Börjar med sängen iallafall. Ska bli skönt. Sov dåligt i natt.. som väldigt ofta det senaste tyvärr.. ingen aning om varför!


Orka vara sjuk?!

Nu är det andra helgen i rad som jag inte gör något alls.
Denna helgen om möjligt ännu mindre än förra.

Igår kom pappa (på uppdrag av mamma) hit med massa frukt, grönsaker och deras mixer, så det mest ansträngande jag gjort denna helgen är att ta mig ut i köket, vänta på att frusna bär ska tina i micron och sedan mixat ihop allt till en smoothie. Om det hjälper återstår väl att se, men jag har nog fått i mig mer vitaminer denna helgen än vad jag fått på flera månader
Förutom att dricka smoothies och äta frukt har jag roat mig med att titta på Crowned. En skittöntig amerikanske realityshow där par med mammor och döttrar tävlar mot varandra. Det är verkligen patetiskt ibland, men det känns som lagom ansträngande underhållning för mig just nu. Och de visar hela serien, fem avsnitt igår och fem idag, så jag får väl erkänna att jag fastnat lite.

Johan jobbar idag och kommer inte hem förrän vid halv sju, så jag har några timmar till framför mig helt ensam i sängen.

Jordgubbste med honung

Förkyld som en tok, och det finns det absolut ingen tid för nu, så sitter här och dricker te med honung.
Vet inte om det hjälper, men jag tror på det iallafall, och då hjälper det säkert lite iallafall..

Idag har det varit fullt upp, fick iof lite sovmorgon, men sedan var det hem till Hanna med laget och fixa med tävlingsklänningarna. Efter det hann jag bara hem, handla och laga mat innan det var dags att dra till ishallen.
Nu är jag nyss hemkommen, eller ganska iallafall, efter två timmars golv träning och två timmars isträning.
Har hunnit äta lite mackor och läsa lite bloggar. Har vart helt borta från allt vad bloggar heter, så jag har en hel del att läsa ikapp. Johan är lite anti dock, så vi får se hur det går..

Nu blir det sängen, en lång dag imorgon.. igen.. precis som idag och igår.

Vinnande koncept?

Sitter och kollar på semifinalen för junior VM i hockey med Johan och Rasmus.
Surfade runt lite för att läsa om spelarna, och kom in på lagets schema under resan och upptäckte att de började sin Kanadavistelse med en veckas träning i Missisauga, Toronto.
Jaha? Vad är det med det då, kanske ni tänker, men det var precis vad vi också gjorde när vi tävlade VM i Kanada för två år sedan. Det funkade ju för oss och för tillfället står det 4-2 till Sverige med åtta minuter kvar av semifinalen så det ser ju lovande ut =)


Happy New Year!!

Nytt år ännu en gång!!
Jag har förhoppningar på tolv lyckade månader, men jag lägger inte så mycket energi på
det där ändå, det blir som det blir helt enkelt.
Ett VM-guld och mycket sol till sommaren är ungefär det jag känner just nu att jag skulle vilja ha ut av detta året.

På tolvslaget drack jag champagne och kramades med massa gamla vänner som jag inte träffat på ett tag.
Sedan blev tyvärr min kära Johan lite för berusad och vi fick gå hem och lägga oss. Men det var en trevlig kväll iallfall.

Lovar inget, men kanske kommer detta året innehålla mer bloggande än slutet av förra året gjorde!!Harry ser ut att vara ganska nöjd över min puss =)RSS 2.0