Roligt och roligt, vi kom ju bara tvåa

Jag citerar Hanna i rubriken för detta inlägget.
Hemma från VM, och det finns inte mycket att säga.
Var sjukt irriterad i lördagskväll efter tävlingen, och vi ska inte tala om känslorna efter att
vi haft videogenomgång inför föräldrarna, då Andrea visade vårat åk i slowmotion, och gått igenom och förklarat ställena där vi blivit fel bedömda.
Jag tänker inte skriva mer om det här i bloggen, för de flesta som läser förstår ändå inte vad jag snackar om isåfall, och de som väl gör det har förhoppningsvis redan insett hur fel detta är.
Men kort sagt, det finns 14 domare, och de ville alla ha oss först, och sedan finns det 3 personer i tekniska panelen, och dessa 3 har tyvärr större makt.
Och jag vet inte vad de sysslade med, men jag kunde inte sagt det bättre själv än vad en av våra föräldrar sa.
"Det kanske inte bara är lagen som ska dopingtestas"

Resan i sig har iallafall varit helt underbar. Tävlingen avslutades alltså i lördags, och vi kom hem idag, så vi hade tre heldagar i ett underbart soligt Budapest. Under dessa dagar har vi bland annat hunnit med

* Besök på en jättekänd hästgård som ägs av två flerfaldiga världsmästarbröder. Här såg i en hästshow, och fick en riktigt god (och typ tre timmar lång) äkta Ungersk måltid. Och massa vin, som de flesta av oss dock inte var så sugna på eftersom vi varit ute kvällen innan.

* Pizzaparty i hotellobbyn jag trodde helt seriöst inte att det fanns sånna stora pizzor som vi köpte

* Bad på ett gammalt fint badhus/spa tyvärr var inte utedelen öppen, vilken tydligen var typ hela grejen med badet

*Lunch i solen på en jättemysig uteservering nere vid Donau att solen stekte och det var typ 25 grader varmt gjorde inte saken sämre

*Shopping, shopping, shopping i Budapest centrum, och på West End köpcenter med sådär 600 affärer

* Sight seeing i Budapest Basilika kyrkan, Frihetsmonumentet, utsikten m.m

* Avslutningsmiddag på Hotel Hilton helt sjukt att vara så uppassad som vi var där. Har INGEN aning om hur mycket vin vi drack, eftersom att glaset hela tiden blev påfyllt innan man hunnit dricka ur det. Fick typ världens godaste buffe med huvudrätter som Salmon roulades in a Riesling butter sauce, Veal filet in mushrooms sauce och Lamb medallions in fine herbs. Ja ni hör ju själva =)

image103
Jag, Lina och Veronica ute och "firar" efter tävlingens slut.


Kommentarer
Postat av: camilla

Ja jag hade det sjukt bra i Budda!! =) soligt å vårigt skönt sällskap god mat shopping å så naturligtvis teamåkningen!! så himmla kul å se alla dom bästa!! men jag måste nog säga att dom måste göra en REJÄL genomgång av hur den tekniska panelen ska fungera!! vissa saker va ju så sjukt fel!!! niu skulel ha vunnit med det åket! ni var bäst!! det skulle vara lika några fler tekniska i panelen så får dom dömma själva hur dom tycker som dommarna gör fast med stegen..kanske inte går...weeelll hoppas ni har haftd et bra i budda även om det "bara" blev ett silver! men grattis till 2 sjukt bra åk!! =) kramisss

2008-04-03 @ 09:22:43
URL: http://blogg.cutefjant.se
Postat av: Linnéa

Det var lika dåligt det (avdragen), vi var alla lika förstummade på läktaren när poängen kom upp...Men, men, nu ser vi fram emot nästa år, då vi ska vara på plats i Zagreb och vill se er ta tillbaka guldet! =)

Njut av eran ledighet nu, solen kom ju till Göteborg också.

Kram

2008-04-03 @ 16:12:17
URL: http://linneakarineriksson.blogg.se
Postat av: Linnéa

Det är lugnt.. Men nu kanske några till kan förstå vad det var som hände nere i Budapest..Man kan alltid hoppas. Kram

2008-04-03 @ 21:31:05
URL: http://linneakarineriksson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0