Konståkning dygnet runt

Ja, just nu handlar det inte om mycket annat alltså.
Igår hade vi först "torr-rep" med ljudteknikerna i Landvetter ishall inför kvällens VM-invigning.
Höll på i totalt tre timmar då vi klockade massa tider och åkte igenom våra nummer.
Twisted Feet var där och dansade, och efter ungefär halva träningen kom Robert Wells och Sofia Kjellgren med manager och allt.
Lite coolt ändå var det att allt det hände i vår lilla skruttiga ishall i Landvetter, som förövrigt är grymt upprustad för tillfället eftersom paråkarna har den som officiell träningshall nu. Den vanliga träningshallen (scandinaviums träningshall) har nämligen för lågt tak för att paråkarna ska vara där.
Så i Landvetter är det totalt renskrubbat, ommålat, sarjen inklädd med VM-loggor och ja.. you name it!

Efter torrrepet var det iallafall dags för två timmar vanlig träning för oss, och sedan raka vägen till Scandinavium. Där satt vi och sydde klart det sista på invigningsklänningarna samtidigt som vi tittade på herrarnas träning. Han precis se slutet av Koffes träning. En annan höjdpunkt var förstås att se Daisuke från Japan, som vi träffade i Turin förra året. Yuiko i vårt lag känner honom, och han kom fram till oss och sa på svenska att han var grymt impad av oss.. hihi, gulligt!!

Halv ett var det iallafall dags för det riktiga genrepet. Det här med VM-invigningen har ju kännts lite jobbigt ibland eftersom det tagit massa tid från vår egen träning och sånt, men igårkväll när vi stod där på isen och de simulerade talen som ska hållas ikväll och de hade på allt strålkastarljus och sådant så kändes det bara superroligt. Ska bli hur skoj som helst ikväll. Fullsatt Scandinavium och massa massa TV tittare över hela världen.
Nu blir det att göra sig iordning.
Håll utkik på TV ikväll så får ni säkert se oss.. det sänds både på SVT 24 och på ettan.
Och garanterat Europsort med för den delen. =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0