Tex mex-böngryta med korv

Här kommer receptet från igår, som jag dessutom precis intog till lunch i form av rester.
I tidningen föreslog dem rostade tortilla bröd och skivad gurka som tillbehör, men jag hade inga tortillabröd hemma, så vi åt ris och isbergssallad till.
Johan tyckte också om maten, så det kommer nog definitivt göras igen.

För 4 personer:
Skala och hacka en gul lök. Skär 300 g chorizo i slantar.

Fräs löken i 2 msk olja i en stekpanna i 2-3 minuter. Tillsätt korven och fräs i ytterligare 2-3 minuter.

Blanda 2 burkar vita bönor i tomatsås (à 420 g), i burk krossade tomater (ca 400 g) och 1 påse tacokrydda (40 g) i en gryta. koka 2-3 minuter.

Häll blandningen över korvfräset.
FÄRDIGT!!

För de som undrar kom receptet alltså från ICA's tidning Buffé.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0