...

Jag är officiellt SÄMST på det här med självdiciplin.
Tiden bara går och går och helt plötsligt har man missat massor med puggtimmar.
Har iallafall diskuterat några av exempelfrågorna till tentan med Jimmie på MSN.. så det kanske kan räknas som liiiiite plugg iallafall.. men jag har ju fortfarande flera hundra sidor kvar att läsa.

Gårdagens utgång blev lite halvdan.
Varför kör man kick-off för alla nya studenter med gratis inträde, gratis garderob, gratis mat och gratis konserter (massa saker som självkart resulterar i MASSOR med folk) för att sedan stänga klockan elva??
Hur tänkte ni där??!
Vi begav oss bort mot Parken strax innan elva istället, men kändes sådär lagom kul att betala 80 kronor i inträde där... partystämningen hade änna dött hunnit dö lite på vägen..

Detta kan ju låta aningen ytligt.. men när man har använt ALLA sina kläder redan, och verkligen måste leta ordentligt för att hitta en ny outfit som man inte redan använt med nya klasskompisarna, så känns det lite småsegt att man sedan bara använder den i typ två timmar..
Men, men... tur att det är finsittning på lördag... jag har inte gått med finklänning och högklackat i skolan än, så klädfrågan är iallafall inget problem då...

Nu blir det Antonovsky.... wiiihoooo


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0