Lasagne med keso och fetaost

Gjorde Lasagnen från Jennas blogg till lunch.
Sjukt god! TESTA!
Lasagne är väl inte direkt en såndär snabb maträtt som man slänger ihop på en kvart, men åandra sidan så blir det ju ganska mycket mat över = matlådor!!
Har även ett sjukt stort kålhuvud i kylen sedan jag och Emelie gjorde pizza för hundra år sedan, därför fixade jag lite pizzasallad till lasagnen. Bra tips!!

Sitter nu och mumsar på Rivers "glass". Funkar super som nyttig efterätt eller mellanmål, men jag vet inte riktigt om jag skulle kalla det glass. Skit samma.. gott var det iallafall..

Nu är det snart dags att åka iväg till landvetter för fysträning med Karin och Katrin. Är riktigt seg idag, därför ska det bli skönt att bara få ge järnet, jobba med kroppen och inte behöva tänka till skillnad från om det hade varit isträning, då man samtidigt alltid måste använda huvudet till 110%


Kommentarer
Postat av: Katrin

Gott jobbat idag! Lätt att du kommer springa varvet på 1.45 nästa år :)

2009-09-08 @ 21:49:20
URL: http://katrinmicecilia.blogg.se/
Postat av: Mia

Men du använder väl inte Fun Light!! Se kommentarerna till receptet!

2009-09-09 @ 07:47:51
Postat av: Jenna

Vad kul att du provade min lasagne, och att den smakade gott :) Jag har länge tänkt att göra en lasagne med spenat, och nu blev jag riktigt sugen när du påminde mig!Jag har försökt testa min maxpuls 2 gånger. En gång kom jag verkligen upp i så hög puls att jag höll på att "dö" men då visade pulsklockan nåt helt absurdt och jag antar att den fått störningar från en annan klocka bredvid eller nåt. Sen provade jag en annan gång men då kändes det inte som att jag "presterade max" av kapaciteten, så jag är inte helt hundra på vad den är, men på ett ungefär vet jag :)

Jo det är lite knepigt med pulscyklingen om man inte funnit maxpulsen. det bästa man kan göra är väl att försöka ta redan på den själv eller med hjälp av någon tränare. I höst ska jag göra ännu ett försök för att försöka få veta så exakt som möjligt.. :)

2009-09-09 @ 14:39:18
URL: http://jennas.blogg.se/
Postat av: T

Hehe, ja du ska också på finsittningen va? :):) Åhå, glass va gott. Själv dricker jag kaffe ;) KRAM!

2009-09-09 @ 14:51:12
URL: http://tuvaochsaga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0