Garden of the Gods

Man börjar så sakta anpassa sig till tidsskillnden här, men man vaknar fortfarande klockan fem på morgonen.
Som tur är går det att somna om.

Igår var vi på besök i Garden of the Gods, en enorm naturpark med massa röda klippor.
Vi gick runt där i flera timmar. Tog massa kort, klättrade i berg och tittade på naturen. Jag och Nanna skämtade lite smått om att det hade suttit fint med en starbucks där mitt ute i ingenstans. Tillslut kom vi fram till ett ställe med toaletter och café. Lyckan var total då vi såg skylten med "we proudly brew Starbucks Coffe =)

Snart är det dags för vår tredje träning här. Idag är det dags att prova på att åka hela kortprogrammet, vilket blir den första riktiga prövningen här, eftersom träningarna hittills varit lugna för att anpassa oss till tidsskillnad och den höga höjden. Ska bli spännande att se hur det känns. Hittills har vi verkligen känt av att det varit jobbigare på träningen, men om det är höjden, tidsskillnaden eller att man haft 24 timmars resa i benen som satt mest spår är svårt att avgöra. Helt klart kändes det mycket bättre igår än i förrgår iallafall, så det går ju åt rätt håll =)

Imorse fick vi även en liten påsköverraskning från vår kära Partygrupp (Rebecka, Jossefin och Nathalie). De hade klätt ut sig till påskkärringar, och det fick även vi i uppdrag att göra. Sedan fick vi springa ut vid poolområdet här vid hotellet och leta påskägg som de gömt. Så gulligt :)Partygruppen ger instruktioner..Vi klättrar i bergen i Garden of the GodsJag och Malin framför Garden of the Gods och Rocky Mountains
Starbuckskaffe in the middle of nowhere..
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0