Stockholm Ice 2011

Åh, vilken dag vi har haft! Började med genrep klockan 10 med alla de andra åkarna. När vi kom av isen var det 7 makeup artister som kommit till vårt omklädningsrum för att sminka oss. Vi hann klämma in lite lunch också innan det var dags att göra oss klara för showen. Då vi tillsammans med Koffe gjorde öppningsnumret på hela showen så var vi de allra första på isen. Det var en helt magisk känsla när 8000 personer i globen jublade. Sedan hade vi lite tid att titta på showen innan det var dags att ladda inför långa. När speakern presenterade oss och när vi åkt färdigt var jublet helt galet, men under tiden vi åkte var publiken konstigt tyst. Vi har dock fått höra i efterhand och såg till viss del även själva att folk bokstavligen satt och gapade när vi åkte. De var visst mer imponerade än vi kunde tro av teamåkning :p I vrigt har vi fått hur mycket bra respons som helst och alla verkar tycka teamåkning är jättehäftigt!! Vid åtta samlades vi allihop på hotellet för bankett samt födelsedagsfirande för Stephane Lambiel. Härlig underhållning var det. Flera personer kom fram till våra bord och sa hur bra de tyckte vi varit idag och önskade lycka till nästa helg. Har varit två superhäftiga dagar. Nu är det hög tid att sova. Imorgon har vi tre timmars träning. Den sista träningen innan de officiella träningarna som börjar på torsdag. Skriver från iPhonen, så ni får stå ut med att inläggen blir lite fula. Vet tyvärr inte heller hur man gör för att lägga in bilder :(

Kommentarer
Postat av: Kristina Sällbom

Vilken show. Vi var en buss från Sundsvall, Konsåkningsklubben Iskristallen som åkte ner över dagen enbart för showen. Ni var superbra. Jag har sett er tidigare på TV. Men att se er i verkligheten var helt suveränt.

Lycka till på VM.

//Kristina

2011-04-05 @ 21:23:32
Postat av: Kristina

Kan bekräfta att anledningen till att ialla fall jag var tyst under er åkning var att jag var så imponerad att jag alldeles kom av mig. Helt fantastiskt var det!

Tack för showen!

2011-04-05 @ 22:05:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0